bild 2 bild 3
PerfectSmoke askkopp för cigarrer i rostfritt stål

PerfectSmoke askkopp för cigarrer i rostfritt stål


4,0 (1 Betyg)
149 kr

Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

 • Lägsta pris-garanti
  Lägsta pris-garanti
 • 100% Nöjdhetsgaranti
  100% Nöjdhetsgaranti

PerfectSmoke Cigarr Askkopp i rostfritt stålPerfectSmoke Cigarr Askkopp i rostfritt stål är en kompakt och elegant accessoar som kombinerar funktionalitet med estetiskt tilltal. Med tre eleganta kulfötter för stabilitet erbjuder denna askkopp en sofistikerad lösning för cigarrentusiaster.

Viktiga egenskaper:
 • **Rostfritt stål av högsta kvalitet:** Cigarraskfatet är tillverkat av högkvalitativt rostfritt stål och garanterar inte bara hållbarhet utan ger också en touch av elegans till alla miljöer.

 • **Tre estetiska kulfötter:** De tre kulfötterna ger inte bara stabilitet utan bidrar också till askkoppens eleganta utseende och passar sömlöst in i alla miljöer.

 • **Elegant cigarrstöd:** Med ett elegant böjt cigarrstöd ser askkoppen inte bara elegant ut utan ser också till att din cigarr vilar säkert utan att rulla av.

 • **Kompakt storlek:** Med en längd på 15,5 cm och en bredd på 6,5 cm är askkoppen bärbar och lämplig för resan, höga stolar, golfbanan och mer.

 • **PerfectSmoke-logotyp:** PerfectSmoke-logotypen är ingraverad på askkoppens undersida och representerar äkthet och kvalitet.Förbättra din cigarr njutning med PerfectSmoke rostfritt stål cigarr askkopp. Dess kombination av funktionalitet, estetik och bärbarhet gör den till en idealisk följeslagare för alla dina cigarrstunder.


Byglar för:
1 cigarrer
Längd:
155 mm
Bredd:
65 mm
Höjd:
30 mm
Vikt:
85 g
Färg:
Silver
Märke:
Perfectsmoke
EAN-kod:
4251886112561

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 4,0/5   (1 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 100% (1 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 01 Jun 2024