Siglo

Siglo

Sedan 2003 har Siglo Accessory humidorer lockat cigarrälskare genom sina vackert utformade skapelser som är snygga, välgjorda, effektiva och djärva. Från klassiska mönster till unika konstnärliga skapelser som lyser upp rummet med färg: Siglos humidorer har något även för de mest kräsna entusiasterna och uppskattas av cigarrkännare runt om i världen.

Den kubanska kontakten
Varumärket Siglo Accessory lanserades 2003 av Pacific Cigar Company Limited (PCC), i Hong Kong. PCC grundades på 1990-talet och etablerade sig snabbt som den enda auktoriserade distributören av kubanska cigarrer i Asien-Stillahavsområdet. Detta exklusiva partnerskap med Kubas Habanos SA ger PCC och dess Siglo-tillbehör en unik plats i cigarrvärlden.


Med kopplingar till Kubas mest kända cigarrer har Siglo Accessory skapat en mängd olika kubanskinspirerade humidorer och tillbehör som har gjort Siglo populärt bland cigarrkännare överallt. Varumärket behåller sin uppskattade position tack vare ett stort engagemang förde grundprinciper som företaget står för.

The Siglo Way
Designers och hantverkare bakom alla Siglo-produkter brinner för hantverk och gör allt för att leverera bästa möjliga produkter. Så, vad gör Siglo exceptionellt? Svaret finns i varumärkets vägledande filosofi som kombinerar:

 • Snygg design
 • Modern stil
 • Högkvalitativa material
 • Oklanderligt hantverk
 • Valuta för pengarna

  Siglo-produkterna är designade av de bästa i Hong Kong, med material som samlas in i Asien, Sydamerika och Europa. Resultatet är en kollektion med imponerande designade och estetiska skapelser som passar perfekt in i alla cigarrentusiasters hem eller kontor.

  Att välja en Siglo-humidor
  Det finns ingen andra humidorermärken på marknaden som erbjuder samma utseende och känsla som en Siglo humidor. Vackra och unikt designade: Siglo humidorerna drar blickarna till sig vart du än förvarar dem.

  När du börjar fundera på vilken humidor du ska välja så finns det vissa saker du behöver tänka på, och här ger vi dig hjälp på traven.

  Storlek

  Precis som med alla andra humidorer så är det viktigt att du ser till att storleken inte bara passar utrymmnet där du vill ha din humidor, utan även antalet cigarrer du vill fukta. Siglo gör det enkelt, med tre grundläggande storlekar på bordshumidorer som du kan välja mellan.
 • Liten (S) Denna populära storlek ger plats för upp till 50 cigarrer, vilket ger ett utmärkt övergripande val för dig som saknar utrymme men ändå vill ha ett välskött cigarrlager. Ett fantastiskt första steg in i Siglos universum.
 • Medium (M) Denna storlek är en favorit och ett utmärkt alternativ om du vill utöka din cigarrsamling till upp till 75 cigarrer i Corona-storlek. Den storlek som erbjuder flest alternativ i Siglo-serien
 • Stor (L) Med kapacitet för upp till 100 cigarrer ger detta alternativ dig mer utrymme för cigarrer, men humidoren är inte alls lika kompakt utan tar upp mer plats i ditt rum eller på ditt kontor.
 • Extra stor (XL) Endast för de största cigarrsamlarna, denna ovanligt stora storlek rymmer upp till 200 cigarrer i Corona-storlek. Denna storlek produceras vanligtvis endast i begränsade upplagor.

  Siglo erbjuder naturligtvis andra storlekar, inklusive en resehumidor för 10 cigarrer och humidorer som rymmer över 300 cigarrer. Ändå ligger huvudfokus på små och medelstora humidorer, som är de föredragna storlekarna för de flesta cigarrentusiasterna i världen.

  Stil

  Det kanske svåraste valet att välja en Siglo humidor är stil och utseende. Siglo erbjuder så många olika iögonfallande finishar för alla tänkbara inredning. Siglo humidorerna drar alltid blickarna till sig med sin vackra pianolack.

  Hantverkarena applicerar minst 15 lager lack med minitiös precision för att uppnå den högglansiga finishen. Kombinera denna process med vackra färger och exotiska faner, så förstår du hur resultaten kan bli så fantastiska.

  Vibrant-serien
  Precis som namnet antyder så finns Vibrant-kollektionen i en samling livfulla färger som säkerligen kommer att lysa upp rummet. Rött och gult är bland de mest populära alternativen, som matchar färgscheman för kända kubanska cigarrmärken. Blått, grått, vitt och till och med lila är också bra alternativ som ger ett stänk av färg till din tillvaro.

  Kinesisk astrologi-serien
  Fira det kinesiska nyåret eller stoltsera med ditt eget val av djur med denna samling vackert återgivna konstnärliga skapelser. Varje humidor har en stiliserad bild av en kinesisk zodiaksymbol. Det kanske bästa exemplet är den utsökta get-humidoren med en högblank svart yta med lockande kinesiska mönster och kalligrafi i röd lack.

  Den klassiska serien
  Siglo har ett rykte om att skapa djärva och livfulla mönster, men varumärket erbjuder också humidorer för de med mer traditionell smak. Dessa humidorer är tillverkade av exotiska träslag, som macassar och ebenholts, med vackra träådringar.

  Biometrico-serien
  Biometrico-serien ger ännu mer trygghet och valuta för pengarna än resten av Siglos humidorer. Den unika designen av denna humidor gör att du kan hålla dina cigarrer säkert förvarade och inlåsta utan att behöva hålla koll på en nyckel. En fingeravtrycksläsare är bekvämt placerad på framsidan av humidoren. Detta är det ultimata alternativet för att njuta av dina cigarrer, utan bekymmer eller problem.

  Oavsett stil levererar alla Siglo-humidorer kvalitet, funktion och stil. Siglos andra erbjudanden, som Geometry-serien, Cohiba-serien och Limited-Edition-serien, ger cigarrälskare ett brett urval av fantastiska humidorer att välja mellan, som den legendariska Koi Fish-humidoren med sin slående design.  Funktioner


  Även om storleken och stilen på humidoren är viktig, så är den avgörande faktorn de funktioner som finns på insidan, humidorens fungerande hjärta. Siglos humidorer erbjuder en mängd funktioner som ger säkerhet och livslängd samtidigt som de levererar tillförlitlig fuktkontroll. Några av dessa funktioner inkluderar:
 • Spanskt cederfoder
 • Kraftiga gångjärn
 • Siglo-luftfuktare
 • Siglos digitala hygrometer
 • Avdelare

  Beroende på storlek och stil på humidoren kan andra funktioner läggas till den redan robusta funktionaliteten och mångsidigheten hos Siglo humidorerna. Den nu legendariska Siglo Cards-humidoren omvandlas till exempel enkelt till det perfekta hemmet för dina pokermarker och spelkort. Vad du än söker: Siglo levererar.

  Siglos stolthet
  Siglo-teamet har vunnit respekt och beundran från cigarrkännare runt om i världen genom att helt enkelt hålla sig engagerade i att erbjuda produkter med exceptionell design och stil, solid konstruktion och tillförlitlig befuktning. En Siglo humidor är verkligen något att vara stolt över.

Alla priser är inklusive moms.. Fri frakt från 1 400 kr. För ett ordervärde under 1 400 kr tillkommer fraktkostnader . Strikeout-priserna är föreslagna detaljhandelspriser.