Vi erbjuder ett brett utbud av betalningsalternativ. Vissa betalningsmetoder är begränsade baserat på leveransland. De erbjudna betalningsmetoderna visas på beställningsformuläret efter det att leveransadressen har angivits.

Betalning med kredit- och debitkort

Du kan säkert och enkelt betala med kreditkort och betalkort. Vi accepterar de flesta mest populära kreditkort inklusive Visa, MasterCard, American Express och JCB. Dessutom kan vi ta emot betalningar med de flesta betalkort som utfärdas av MasterCard och Visa, såsom Visa Electron och Visa Debit.

Tillgänglighet

Betalning med kredit- och betalkort är tillgängligt för kunder i alla länder.

Säkerhet

Vi följer bästa praxis för maximal säkerhet när det gäller våra kunders kortuppgifter. När du väljer kredit- eller betalkortbetalning vid kassan kommer du att dirigeras till betalningssidan för den specialiserade betalningsleverantören (Computop; Redsys) som samarbetar med vår bank. Dessa leverantörer är certifierade enligt de högsta säkerhetsstandarderna (PCI-D DSS). Det innebär att dina kreditkortsuppgifter inte behandlas eller lagras på någon av våra egna servrar. Kortuppgifterna kommer aldrig att vara synliga för oss eller vår personal, förutom högst sex siffror i ditt kortnummer för att identifiera din betalning. Efter max 60 dagar raderar betalningsprocessorn dina kortuppgifter.

När debiteras jag?

Betalningarna behandlas samma dag som du skickar in betalningen.I de fall då en produkt inte är tillgänglig i 3 veckor eller mer från orderdatumet återbetalar vi och kontaktar dig för ny betalning när produkten är tillgänglig igen.

Avbokningar och återbetalningar

Alla återbetalningar görs inom 2 veckor från det datum då det överenskommits att återbetala. Alla återbetalningar kommer att göras till samma kredit- eller betalkort som användes för den ursprungliga betalningen. Observera att det i vissa fall kan vara möjligt att återbetalningen visas på ditt kreditkortsbevis med datumet för den ursprungliga betalningen istället för återbetalningsdagen.

Betalning via PayPal

Du kan betala via PayPal. Det är möjligt att betala via PayPal utan att skapa ett PayPal-konto. Om du inte vill skapa ett konto, vänligen välj \"Har inte ett PayPal-konto\" efter att ha omdirigerats till PayPal.

Tillgänglighet

Betalning via PayPal är tillgänglig för kunder i alla länder.

Säkerhet

Du kommer att omdirigeras direkt till PayPal-webbplatsen för att logga in och ordna betalningen. Dina PayPal-inloggningsuppgifter passerar inte våra egna servrar. Vi har inte tillgång till någon form av PayPal-inloggningsuppgifter. Din betalning är begränsad till exakt det belopp du godkänner i PayPal-transaktionen.

När debiteras jag?

Betalningar via PayPal behandlas inom några minuter efter beställningen.

Avbokningar och återbetalningar

Om du betalar via PayPal kommer eventuella återbetalningar att ske till ditt PayPal-konto inom 2 veckor. Om du betalat via PayPal utan att skapa ett konto, kommer PayPal att kreditera pengarna tillbaka till det konto eller kort du använde för att göra betalningen.

Betalning med kontanter vid leverans

Du kan betala för din beställning vid leverans direkt till budbäraren från UPS eller DHL. Detta är en relativt dyr form av betalning som erbjuds av bolagen. På grund av de höga kostnaderna jämfört med vår andra betalningsmetod måste vi tyvärr ta ut en extra avgift för det här betalningsalternativet, som varierar från land till land och anges vid köpet. Pakettjänsten kan endast acceptera kontantbetalning och du måste ha exakt summa i kontanter vid leveransen. Tidigare behövde en extra avgift betalas direkt till budbäraren. Detta är inte längre fallet. Du betalar endast det belopp som anges i fakturan, som inkluderar alla avgifter för denna betalningsmetod.

Tillgänglighet

UPS och DHL erbjuder vardera kontanter vid leverans (C.O.D.) för olika länder. DHL erbjuder endast denna tjänst för Tyskland, Italien, Spanien och Portugal. UPS erbjuder tjänsten för mycket fler länder. Därför beror tillgång till detta betalningsalternativ på det valda fraktalternativet. Beställningar som innehåller skåp som överstiger de maximala tillåtna dimensionerna skickas med en speditör, och i dessa fall är detta betalningsalternativ inte tillgängligt.

Säkerhet

Inga betalningsuppgifter överförs till oss i någon form, så detta är ett mycket säkert betalningsalternativ.

När debiteras jag?

Vid leveranstillfället, till transportbolaget.

Avbokningar och återbetalningar

Om du betalar kontant vid leverans har vi inte de nödvändiga uppgifterna för återbetalning. Därför kommer vi att kontakta dig för att fråga på vilket bankkonto du vill att vi ska ordna din återbetalning. Eventuella återbetalningar görs inom 2 veckor.

Betalning med SEPA direkt-debitering

Du kan betala med SEPA direkt-debitering. I flera länder är detta ett av de mest populära betalningsalternativen för e-handel och denna betalning är nu tillgänglig för många EU-länder. Du anger helt enkelt IBAN-koden på kontot från vilket du vill betala beställningen. Betalningar via SEPA-debit sker alltid i EURO.

Tillgänglighet

Detta betalningsalternativ är tillgängligt för kunder i EU-länder. För EURO-länderna kan betalningen bekvämt slutföras online. För kunder från EU-länder med andra valutor än EURO, måste du skriva ut en blankett och skicka den till vår betalningsleverantör. Tillgången till detta betalningsalternativ omfattas av en riskanalys av vår betalningsleverantör.

Säkerhet

När du väljer Sepa Direct Debit kommer du att dirigeras till vår betalningsleverantörs hemsida (Computop; Klarna). Följ stegen där för att ange din IBAN-kod. Dessa leverantörer är certifierade enligt de högsta säkerhetsstandarderna (PCI-D DSS). Bankuppgifterna behandlas eller lagras inte på vår egen webbserver. Betalningsbehandlaren skickar debiteringsordern direkt till vår bank.

När debiteras jag?

Betalningar med direktdebitering behandlas samma dag som du skickar in betalningen.

Avbokningar och återbetalningar

Om du betalar med direkt debitering kommer eventuella återbetalningar att göras inom 2 veckor till det bankkontot från vilket du gjorde den ursprungliga betalningen. Det kan ta upp till tre arbetsdagar tills återbetalningen syns på ditt kontoutdrag.

Betalning via banköverföring online (Sofort Banking)

Sofort Banking är en tjänst som erbjuds av Klarna som gör att du kan betala via nätbanköverföring; enkelt, snabbt och bekvämt.

Tillgänglighet

Betalning via Sofort Banking är tillgänglig för kunder i Tyskland, Österrike, Italien, Spanien, Belgien och Nederländerna.

Säkerhet

Efter att du har valt det här betalningsalternativet vidarebefordras du till Klarna / Sofortbankings webbplats. Här, via ett interface, kan du ordna en banköverföring från ditt bankkonto. Tjänsten är certifierad av TÜV och har varit i drift sedan 2006. Klarna är det företag som driver tjänsten, en av världens ledande leverantörer av online-betalning. Ingen information relaterad till denna betalning bearbetas eller lagras på vår server, förutom en slutlig bekräftelse om att betalningen genomförts. Varken vi eller betalningsprocessorn kommer att ha tillgång till att ta ut något belopp som skiljer sig från vad du godkänner under betalningsprocessen.

När debiteras jag?

Betalningar från Sofort Banking debiteras vanligtvis samma dag som du skickar in betalningen

Avbokningar och återbetalningar

Om du betalar av Sofort Banking kommer vi att återbetala till det bankkonto från vilket den ursprungliga betalningen gjordes. Vi kan behöva nå ut till dig för att be om dina fullständiga bankuppgifter för att ordna din återbetalning. Eventuella återbetalningar kommer att göras inom 2 veckor.

Betalning via faktura efter mottagande av varor (Pay Later med Klarna)

Vi erbjuder dig möjlighet att betala via banköverföring inom 14 dagar efter det att beställningen har levererats till dig. Denna tjänst erbjuds i samarbete med Klarna. Du kommer att få en faktura från Klarna.

Tillgänglighet

Detta betalningsalternativ är endast tillgängligt för kunder från USA, Storbritannien, Tyskland, Österrike, Schweiz, Danmark, Norge, Finland, Sverige och Nederländerna. Tillgången till detta betalningsalternativ är föremål för en positiv riskanalys av Klarna. Leverans- och faktureringsadresserna måste vara samma, annars kan denna betalningsmetod inte användas.

Säkerhet

Det finns ingen betalningsrelaterad säkerhetsrisk för dig eftersom du kan betala efter att du har mottagit och inspekterat beställningen. Om du inte betalar inom den angivna tidsfristen får du ett mailmeddelande som ger dig råd om att skicka betalning inom de villkor som anges för att undvika sena betalningsavgifter. Observera att det kan ta upp till 5 arbetsdagar från det att din överföring sker tills beloppet är synligt på ditt Klarna-konto.

När debiteras jag?

Kunden kan betala via banköverföring inom 14 dagar, till det bankkonto som anges i fakturan från Klarna.

Avbokningar och återbetalningar

Om du betalar med det här alternativet har vi inga bankuppgifter för att göra en återbetalning, så vi kommer att kontakta dig för att be om dina bankuppgifter. Eventuella återbetalningar behandlas inom 2 veckor.

Betalning via banköverföring

Du har också möjlighet betala med banköverföring från ditt bankkonto till vårt. Vi rekommenderar i allmänhet att du endast väljer denna betalningsmetod när inget annat tillgängligt betalningsalternativ är möjligt. När du betalar via banköverföring blir ordermottagandet nämligen ofta fördröjt flera dagar, eftersom vi måste vänta tills pengarna visas på vårt bankkonto innan vi kan behandla och skicka ordern. Följ nedan anvisningar för banköverföringen: - Välj \"dela kostnader\" för transaktionsavgifterna. Du kommer då att vara ansvarig för alla avgifter som debiteras av din bank. - Betalningar måste skickas i samma valuta och med exakt det belopp som anges vid kassan. - Ange ordernummer ID och kundnamn som referens för transaktionen.

Tillgänglighet

Betalning via banköverföring är tillgänglig för alla våra kunder runt om i världen. I vissa undantagsfall kan det här betalningsalternativet inte visas på webbplatsen. Om det händer dig, vänligen kontakta vår kundtjänst så skickar vi instruktioner om hur du betalar din order via banköverföring.

Säkerhet

Om du väljer att betala via banköverföring behandlas eller sparas inga av dina bankuppgifter på våra servrar.

När debiteras jag?

Betalningar via banköverföring debiteras vanligtvis samma dag som du begär överföringen, men det tar ofta flera dagar innan pengarna visas på vårt bankkonto.

Avbokningar och återbetalningar

Om du betalar via banköverföring, kommer vi att ordna en återbetalning till samma bankkonto från vilket den ursprungliga betalningen gjordes. Vi kan behöva kontakta dig för att begära fullständiga bankuppgifter, eftersom vi i de flesta fall saknar all information som behövs för att skicka återbetalningen. Återbetalning via banköverföring behandlas inom 2 veckor.

Kan jag få en momsfaktura?

Vi skickar automatiskt en momsfaktura via e-post vid leverans av din beställning. Kunder utanför EU får en faktura utan moms eftersom de är momsbefriade.

Frågor om återbetalning?

På vår sida om 100-dagars återbetalningsgaranti finner du detaljerad information om återbetalningar.