Digital Adorinihygrometer - termometer bild 5 Digital Adorinihygrometer - termometer bild 6 Digital Adorinihygrometer - termometer bild 7
Digital Adorinihygrometer - termometer bild 5

Digital Adorinihygrometer - termometer


4,7 (129 Betyg)
318 kr

Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Det finns kanske inget som är mer frustrerande för cigarrälskare än att tro att cigarrer fuktas ordentligt bara för att upptäcka att cigarrerna är långt ifrån sitt ideala skick. Räkna med adorini som hjälper till att befria dig från detta problem med hjälp av deras klassiska digitala hygrometertermometern.


Denna trotjänare och ständiga bästsäljare ger dig all information du behöver för att säkerställa att din humidor håller dina cigarrer på rätt fuktighetsnivå och temperatur. Du kan kontrollera tillståndet på dina cigarrer med bara en snabb blick på den digitala displayen, vilket ger dig den aktuella relativa fuktigheten samt den aktuella temperaturen. Du kan till och med kontrollera toppar och dalar så att du kan hålla reda på eventuella fluktuationer i humidoren. Med ett intervall från 20% till 90% luftfuktighet och ett temperaturintervall från -10 grader till +50 grader Celsius kan du känna dig trygg med att enheten kan hantera nästan alla klimat.


Instrumentets kapacitiva sensor,
sällsynt bland digitala hygrometrar, ger en pålitlig lösning som kommer att förbättra alla humidorers kapacitet. Med ett integrerat stativ och en inkluderad magnet har du flexibiliteten att placera enheten var som helst, så att du kan maximera användningen av humidorens utrymme. Du behöver inte gå igenom besväret med att hitta ett batteri som passar, produkten levereras med batteri, så det här praktiska verktyget kommer att börja fungera för dig från det att du packar upp den ur förpackningen!


adorini's Digitala Hygrometertermometer är en enhet som du kan räkna med när det gäller att se över dina cigarrer så att du kan fokusera på de finare sakerna i livet. Med sin snygga silverfinish och med sitt beprövade rykte för exakta avläsningar är det en perfekt gåva, eller ett sätt att uppgradera din humidor med snyggare stil och bättre allround-funktionalitet.
Vikt:
60 g
Noggrannhet temperatur:
+-1ºC
Modell:
303
EAN-kod:
4260128720211
Färg:
Silver
Display:
Digital
Luftfuktighet:
20-90% % relativ luftfuktighet
Märke:
Adorini
Noggrannhet fuktighet:
+-5%
Temperatur:
-10 celsius
Temperaturenheter:
Celsius & Fahrenheit
Fastställande:
Tape/magnet
Höjd:
57 mm
Mätningsmekanism:
Elektronisk sensor

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 4,7/5   (129 Betyg)
 78% (101 Betyg)
 19% (24 Betyg)
 1% (1 Betyg)
 2% (2 Betyg)
 1% (1 Betyg)
 22 Jun 2023
Översatt

Mycket bra material, adorini är utmärkt och Humidor Discount också riktigt mycket bra, Sabrina G: s kundservice är förstklassig. Perfekt!

 07 Jan 2023
Översatt

Perfekt!

 17 Mar 2022
Översatt

Bra produkt, pålitlig och lätt att använda.

 01 Feb 2022
Översatt

Föremål som beskrivet, snabb leverans

 03 Sep 2021
Översatt

Utmärkt produkt! I flera år har jag letat efter en lämplig hygrometer... och nu har jag hittat den! Passar in i min lilla humidor utan problem och visar exakt hela tiden. Rekommenderas starkt.

 04 Jun 2021
Översatt

Mycket nöjd, jag kan bara rekommendera den

 09 Mar 2021
Översatt

Bra produkt, toppkalibrering

 03 Feb 2021
Översatt

Bra produkt, mycket dålig leverantör

 08 Sep 2020
Översatt

Kvalitetsartikeln är ett riktmärke bland marknadsledarna. Jag rekommenderar den starkt. Jag använder den till min klarstein cigar humidor. Den är perfekt.

 24 Apr 2020
Översatt

Jag fick paketet snabbt, i gott skick. Hygrometer-termometern är bra. Allt perfekt.

 03 Jan 2020
Översatt

Hög precision på termo-hygrometern, endast minimal avvikelse. Jämfört med andra är det den mest pålitliga jag har. Mycket tålig.

 16 Nov 2019
Översatt

Mycket exakt och pålitligt verktyg.

 14 Nov 2019
Översatt

Behöver kalibreras.

 18 Jun 2019
Översatt

Ankom förkalibrerad, men de bifogade instruktionerna förklarar hur du kan omkalibrera om du behöver: utmärkt verktyg som jag varmt rekommenderar.

 25 Apr 2019
Översatt

Bra storlek, exakt och lätt att kalibrera. Jag rekommenderar den.

 15 Apr 2019
Översatt

Precisionsverktyg, utmärkt kvalitet, snabb service.

 24 Feb 2019
Översatt

Fungerar väldigt bra; temperatur och fuktighet avläses enkelt, har gångjärn för vertikalt stativ och 2 magneter på baksidan (en är dubbelsidig för fastsättning); batterifacket är lätt att komma åt, super platt; man ska kunna kalibrera den men jag har fortfarande inte hittat instruktionerna för hur man gör det på webbplatsen.