Andra cigarrsnoppare

Andra cigarrsnoppare

Dagens cigarrsnoppare finns i en mängd olika utföranden som passar för alla tillfällen. Oroa dig inte om det inte är din grej att använda en vanlig cigarrgiljotinskärare eller en punschcigarrskärare. En av de andra cigarrskärarna som finns på marknaden är säkert rätt för dig.Utöver vanliga giljotinskärare och stansskärare hittar du en mängd andra cigarrskärverktyg som sträcker sig från klassiska gammaldags favoriter till futuristiska prylar. Det finns verktyg för cigarrlådor med integrerade snoppare som är perfekta för den seriösa cigarrfantasten, precisionsskärare med flera blad som skär genom cigarrer från flera olika håll och multiverktyg som är perfekta för vandring eller på golfbanan.

Det finns förstås V-skärare, även kända som kilskärare eller kattöge-snoppare, på grund av formen på det snitt som görs på cigarren. Dessa snoppare skapar ett drag som inte liknar något annat och ger en helt unik cigarrrökupplevelse. De flesta V-skärare fungerar med hjälp av en spak som trycks ner för att skära ut en kil ur cigarrens ände som i profil ser ut som bokstaven v. Även om vissa tycker att traditionella V-skärare är otympliga och svåra att använda, föredras de av många purister.

De är utmärkta för hemmet, kontoret eller loungen, men det fanns en tid då dessa skärare inte var det bästa alternativet för dem som planerar att njuta av sina cigarrer när de är på resande fot. V-skärare har dock utvecklats en hel del under åren för att ge cigarrälskare smidigare och mer bärbara v-skärningsalternativ än tidigare varit möjligt. Många av dagens V-skärare, som den bästsäljande Xikar VX V-Cut Cigar Cutter, erbjuder en variant som kombinerar en mekanism av giljotin-typ vilket resulterar i ett verktyg som är både bekvämare och enklare att använda än klassiska V-skärare. Den optimala skärkraften hos den giljotinliknande glidrörelsen och det kilformade bladet resulterar i snabba och rena V-snitt varje gång. Moderna V-skärare har ofta den extra fördelen att de har fjäderstyrda blad som säkert låses på plats när de är färdiga.

För dem som gillar en V-klippning ibland men ändå föredrar ett rakt snitt är kombinationsskärare idealiska. Dessa snoppare erbjuder flera bladkonfigurationer som gör att du kan välja antingen en rak giljotin eller en V-skärare. Den precisionstillverkade Porsche Design 3-in-1 Cigar Cutter är ett utmärkt exempel.

Oavsett om det är V-skärare, kombinationssnoppare eller andra unikt konfigurerade cigarrsnoppare, kommer du att hitta en uppsjö av alternativ som du kan experimentera med. Hitta din favoritvariant idag!


Alla priser är inklusive moms.. Fri frakt från 1 400 kr. För ett ordervärde under 1 400 kr tillkommer fraktkostnader . Strikeout-priserna är föreslagna detaljhandelspriser.