Humidors

Kabinett

Kabinett

Ett humidorskåp är alla entusiastiska cigarrälskares dröm och den perfekta lösningen på problemet med brist på cigarrutrymme. Med humidorskåp kan du lagra stora cigarrsamlingar i en säker och fuktad miljö, samtidigt som dessa humidorer erbjuder platsbesparande funktioner och är ett stiligt inslag i nästan alla inredningar. Detta är ett perfekt sätt att fukta och visa cigarrer i butiks- eller kontorsmiljöer, lounger, klubbar, hotell, restauranger och till och med i ditt hem. Det finns humidorskåp för alla situationer. Att välja rätt skåpshumidor kan verka utmanande, men ändå har HumidorDiscount säkert ett humidorskåp som är rätt för jobbet.

Fördelarna med ett humidorskåp

Det finns många saker som skiljer humidorskåp från vanliga bordshumidorer som finns idag och som gör dem till det perfekta valet för passionerade cigarrentusiaster med stora cigarrsamlingar:

Större kapacitet

Humidorskåp rymmer många fler cigarrer än vanliga humidorer, med en cigarrkapacitet som i allmänhet sträcker sig från cirka 400 cigarrer till så många som de 6 000 cigarrer som adorinis vackra Capri Deluxe Humidorskåp Ebony rymmer. Med den här större kapaciteten har du utrymme att fylla på med fler av dina favoritcigarrer, samt förvara fler cigarrer för längre åldrande, samtidigt som du har gott om plats för dina vardagscigarrer.

Lagringsflexibilitet

Med en större storlek kommer fler alternativ för att lagra och visa upp dina cigarrer. De flesta humidor kåp har hyllor eller brickor för presentation och förvaring av enskilda cigarrer, förutom de vanliga förvaringsutrymmen för hela lådor. Denna mångsidighet gör att du kan anpassa humidorskåpet så att det passar just din samling.

Pålitlig luftfuktning

Eftersom humidorskåp har större utrymme att fukta behöver de effektivare befuktningssystem för att ge dina cigarrer den perfekta miljön. De flesta humidorskåpen är optimerade för elektronisk fuktkontroll för att ge det bästa inom aktiv luftfuktning. Elektroniska luftfuktare med motoriserade fläktar erbjuder den konstanta luftcirkulationen som är så viktig i humidorskåp. Ventilationsöppningar är också vanliga funktioner som jobbar tillsammans med luftfuktarens fläktar för att leverera perfekt fuktad luft till varje cigarr i din samling.

Många olika varianter

Oavsett om du bara vill lägga till mer lagringsutrymme eller vill ha en stor uppvisningshumidor som alla kan se, så finns det många alternativ att välja mellan. Hyllor ger dig plats för fler cigarrer utan att ödsla bort värdefullt golvyta. Större golvstående enheter kan erbjuda större kapacitet och göra mer intryck när det kommer till rummets övergripande utseende. Humidorskåp erbjuder en ett rejält lyft för den seriösa cigarrsamlaren och -handlaren, men det dfinns nackdelar med dessa större möbler. Mer regelbundet underhåll krävs ofta för att säkerställa att klimatkontrollen ligger på optimala nivåer, och humidorskåp kan vara dyra och svåra att flytta. Att hantera strömkablar, eluttag och till och med strömavbrott är något man bör ha i åtanken när man väljer denna typ av förvaring. Många cigarrälskare har dock funnit att fördelarna med ett humidorskåp uppväger dessa olägenheter, men det är viktigt att överväga både fördelar och nackdelar när man väljer ett humidorskåp.

Att välja humidorskåp

Med så många olika stilar, former och storlekar tillgängliga, så kan det vara bra att fundera på vissa saker innan du börjar leta. På detta vis sparar du både tid och pengar.

Syfte

Det första du bör fundera på är hur humidorskåpet ska användas. Det finns olika typer av humidorskåp för olika omständigheter. Är humidoren för hemmet eller kontoret? Vill du ha glaspaneler för att visa cigarrerna? Kommer humidoren att öppnas och stängas ofta? Vill du kunna låsa skåpet? Kommer du att lagra lådor eller huvudsakligen enskilda cigarrer? Om du planerar att använda humidoren för lagring av en mängd olika cigarrer, kan ett humidor-skåp med extra lådor vara bäst. Behöver du kunna flytta med dig dina cigarrer? Kolla in adorinis Skåpvagn. Att ha en god uppfattning om vad som är skåpets humidors primära funktion hjälper dig att bättre välja andra alternativ som du kanske vill inkludera i ditt humidorskåp.

Placering

Se till att mäta utrymmet där du planerar att placera humidorskåpet för att säkerställa att det finns gott om utrymme att få skåpet på plats. Detta inkluderar utrymme för att öppna dörrar, ansluta elektriska enheter, kontrollera och fylla befuktningsenheten och andra nödvändiga underhållsaktiviteter. Oavsett om skåpet står på golvet eller en bänkskiva så är det viktigt att alltid ha lite extra utrymme runt ditt humidorskåp. Det är alltid irriterande om du inte kan komma åt dina cigarrer eller ta hand om dem ordentligt utan att flytta hela skåpet. Så mät utrymmet, och var extra generös när du mäter!

Klimatkontroll

Nyckeln till framgång för alla bra humidorskåp är ett högkvalitativt befuktningssystem. När du tittar igenom alternativen för humidorskåp, se till att du kontrollerar vilken typ av luftfuktningssystem som följer med enheten. Kommer luftfuktaren att upfylla alla krav du ställer på den? Kan den uppgraderas? Krävs ett eluttag? Kan den förstärkas med ytterligare fläktar eller vattentankar när din cigarrsamling växer? Erbjuder den multifunktionskontroll?

Interiör

Ett måste i alla kvalitetsskåpshumidor är ett inre foder av fuktabsorberande trä, helst spansk ceder. Cederhyllor är också ett plus. Om du vill visa upp dina cigarrer, leta efter skåp som har flera hyllor och som rymmer brickor med avdelare. Om du lagrar fulla lådor med cigarrer är det bättre med skåp med särskilda lådutrymmen eller -fack. Belysning med låg värme för bättre sikt, ventilationsöppningar för bättre luftcirkulation, tillbehörslådor och hål för elektriska sladdar är andra interiöralternativ som det är viktigt att titta på.

Hantverk

En humidor konstruerad av robusta material med tjocka väggar och passande fogar ger den optimala miljön för dina cigarrer. Leta efter ett humidorskåp med säkert monterat glas och bra dörrtätningar för den mest effektiva fuktkontrollen. Om humidorskåpet används ofta, till exempel i en lounge eller butik, leta efter humidorskåp med kraftiga gångjärn som kan hantera den extra påfrestningen. HumidorDiscount förstår att du bara kan inspektera kvaliteten på ett humidor-skåp personligen, och erbjuder därför 100 dagars återbetalningsgaranti. Därför kan du alltid känna dig trygg i ditt val när du handlar här.

Redo att användas

När du bläddrar igenom HumidorDiscounts samling av humidorskåp ger varje produktsida dig information om det aktuella skåpets storlek, cigarrkapacitet, typ av befuktningssystem och andra alternativ som du kan använda för att bestämma vilket skåp som är rätt för jobbet.


Alla priser är inklusive moms.. Fri frakt från 1 400 kr. För ett ordervärde under 1 400 kr tillkommer fraktkostnader . Strikeout-priserna är föreslagna detaljhandelspriser.