Colibri Heritage

Colibri Heritage

Varumärket Colibri har funnits sedan 1928 och det är svårt att föreställa sig marknaden utan det. Än idag är Colibri känt för sin exceptionella design, sitt enastående material och harmonin mellan utförande och funktion.
Humidorerma i serien "Heritage" har ett högt igenkänningsvärde och är vida omtalade för sin moderna kakelliknande design. Alla humidorer i denna serie rymmer upp till 100 cigarrer och inkluderar en svampbaserad luftfuktare och en digital hygrometer. Båda elementen kan fästas på humidorens lock med hjälp av de medföljande magneterna för att spara utrymme. Dessutom har tillverkaren försett dig med en magnetisk trähållare för den medföljande luftfuktaren.
Den digitala hygrometern visar inte bara värdet för den rådande luftfuktigheten, utan även den aktuella temperaturen. Temperaturen kan ställas in antingen i grader Celsius eller Farenheit. Två rumsavdelare för sortering och indelning av interiören ingår också. Alla humidorer har en matt yttre finish och finns tillgängliga i olika klassiska färger.


Alla priser är inklusive moms.. Fri frakt från 1 400 kr. För ett ordervärde under 1 400 kr tillkommer fraktkostnader . Strikeout-priserna är föreslagna detaljhandelspriser.