Humidors

Daniel Marshall

Daniel Marshall

Daniel Marshalls prisbelönta humidorer pryder hemmen hos de största namnen inom sport, underhållning och världsfrågor. Den klass och stil som varje humidor erbjuder har placerat Daniel Marshalls humidorer i spetsen för alla lyxiga cigarrförvaringslösningar.


Uppkomsten av märket Daniel Marshall
Daniel Marshall humidorhistoria börjar 1982 när Marshall bestämde sig för att uppnå sitt mål att bli designer för några av de mest prestigefyllda lyxvaruhusen i världen. Han presenterade sina unika idéer för Cartier och Dunhill och Dunhill bad Marshall skapa cigarrhumidorer för den nordamerikanska marknaden, och snart fick hans skapelser upp ögonen på de bästa designhusen i Europa.
Strax efter detta designade Marshall lyxiga specialprodukter av trä för Dunhill, Cartier, Pierre Cardin, Tiffany's, Bijan, Neiman Marcus och fler. Marshalls designer skulle så småningom hitta vägen till högt profilerade personligheter som bland annat Tom Cruise, kung Hassan II av Marocko, Ronald Reagan, Michael Jackson, Marlon Brando och prins Rainier av Monaco. Detta öppnade dörrarna för produktplacering i filmer, tv och exklusiva kontrakt med toppföretag världen över.

Ändå var det först 1992 som Daniel Marshall skulle bli förknippat med cigarrhumidorer. Detta var året då den berömda tidningen Cigar Aficionado grundades och förändrade cigarrindustrin för alltid. Genom en framgångsrik reklamkampanj, och exempel på hans luftfuktare vid evenemang och genom rykte, fick Daniel Marshall snart samtal från både branschexperter och cigarrälskare. Hans luftfuktare började omedelbart dyka upp på Årets bästa Humidor och Best Buy-listor över hela världen.


På grund av den otroliga efterfrågan på hans humidorer bestämde sig Marshall att avsluta sitt samarbete med de stora designhusen och fokusera på att skapa Daniel Marshall-märkta humidorer. Han använde sig av Gianni Versace-fabriken för att skapa en kollektion cigarrtillbehör av läder och utvecklade genom åren ett brett utbud av cigarrrelaterade lyxgåvor som älskades av entusiaster överallt.

Marshall har också samarbetat med de bästa cigarrtillverkarna i branschen, inklusive Manuel Quesada, Nestor Plasencia och Carlos Fuente, Jr., för att producera en serie topprankade cigarrer. Ingen av dessa DM-cigarrer har fått så mycket uppmärksamhet som den nu legendariska Daniel Marshall 24kt guldcigarren, täckt av 25 papperstunna lager av 24 Kt italienskt guld.

Detta är alltså historien om hur Daniel Marshalls humidorer har stigit till de oöverträffade höjderna de nått idag, som några av de mest åtråvärda humidorerna i världen. Genom att lägga till Arnold Schwarzenegger, Denzel Washington, John Travolta, David Beckham, Jay-Z och den brittiska kungafamiljen till sin prestigefyllda kundlista är Daniel Marshalls arv säkrat.

Varför DM-humidorer?
Daniel Marshall- eller DM-humidorer erbjuder cigarrälskare en oöverträffad blandning av lyx, exceptionellt hantverk, stil och funktionalitet. Från prisvärda erbjudanden till överdådiga unika humidorer som kan säljas för tusentals dollar; alla Daniel Marshall-humidorer är produkten av Marshalls öga för detaljer.

Fantastisk exteriör
Från rese- och bordsmodeller till stora skattkistor: alla Daniel Marshall-humidorer är tillverkade med material av högsta kvalitet. Vackert ådrat trä eller lövträ är en Marshall-specialitet, med kanter av svart ebenholts som ger elegant förfining. Daniel Marshalls berömda finish med 1 000 lager ger lager på lager av lack som tillsammans uppnår ett slående högglansigt utseende och tar fram det bästa av trämönstret.


Varje stationär DM-humidors exteriör har en 24kt guldpläterad Daniel Marshall-märkt lås och nyckelsats som visar för alla att humidoren tillhör en riktig finmakare. DM-humidorens fantastiska utseende säkerställer att den drar uppmärksamheten till sig oavsett var den placeras.

Utsökt interiör
Interiören på varje humidor är av det finaste brasilientillverkade spanska cederträet, som erbjuder hög fuktabsorption som samarbetar med en luftfuktare för att upprätthålla optimal fuktighetskontroll. Cedern förbättrar också cigarrernas smak och arom, vilket ger det perfekta utrymmet för cigarrlagring.


Beroende på modellen hjälper spanska cedertråg och avdelare till att hålla cigarrerna organiserade och redo för avsmakning. Varje DM-humidorutrymme blandar utmärkt denna funktionalitet med en lockande stil, vilket ger ett stänk av lyx i förvaringsområdet. Från de fyrkantiga gångjärnen till de minsta skruvarna; alla detaljer i interiören är pläterade med 24kt guld.

Effektiv luftfuktighetskontroll
Alla Daniel Marshall-humidorer levereras med en beprövad luftfuktare. På bordsmodeller förvaras luftfuktaren snyggt inuti en cederhållare fäst på lockets undersida. Ventilationsöppningar i både luftfuktaren och cederhållaren låter fukten flöda fritt genom humidoren, så att dina cigarrer får all vård de behöver.


En annan populär funktion som finns i de stationära DM-humidorerna är en magnetremsa numrerad 1 till 12 så att du kan hålla koll på när det är dags att fylla på luftfuktaren. Denna unika inställning ger ett enkelt, mindre frustrerande sätt att hålla koll på underhållet.
Som med alla luftfuktare rekommenderas det att alltid använda destillerat vatten i DM-luftfuktaren, tillsammans med en högkvalitativ luftfuktare Om du vill uppgradera till en acrylpolymerbaserad luftfuktare eller liknande, se till att jämföra måttet med den i DM-humidoren så att den passar hållaren.

Daniel Marshalls bordsfuktare har också en digital hygrometer. Den lättlästa skärmen låter dig kontrollera nuvarande nivåer, såväl som högsta och lägstanivåer, av både relativ fuktighet och temperatur. Hygrometern levereras med starka magneter som håller den säkert på plats i en spansk cederram på lockets undersida.

Livstidsgaranti
Som ett bevis på den höga kvalitetsnivån i varje humidor kommer varje Daniel Marshall-humidor med ett äkthetscertifikat som garanterar att du får en autentisk humidor i världsklass från en av de bästa i branschen. Marshall är så säker på humidorernas kvalitet att de alla har livstidsgaranti.

Finsmakarens val

Det finns kanske inget annat humidormärke i världen idag som så framgångsrikt kombinerar kvalitet, lyx och funktion som Daniel Marshall. Med en livslång passion inbäddad i hjärtat av varje skapelse som bär hans namn är Daniel Marshall-humidorer helt enkelt det ultimata valet för den seriösa cigarrkännaren.


Alla priser är inklusive moms.. Fri frakt från 1 400 kr. För ett ordervärde under 1 400 kr tillkommer fraktkostnader . Strikeout-priserna är föreslagna detaljhandelspriser.