Humidors

Jemar

Jemar

Jemar Smoker's Articles
Jemar är stolta över att erbjuda humidorer av högsta kvalitet, omsorgsfullt tillverkade med traditionella hantverkstekniker. Humidorerna är helt tillverkade av massivt libanesiskt cederträ, inklusive insidan, hyllorna och avdelarna, som ger dina cigarrer optimalt stöd. Humidorernas gångjärn och lås är tillverkade av högkvalitativt tyskt rostfritt stål, medan alla sidor av kroppen är solitt och elegant monterade utan lim.


Luftfuktare från Jemar
För att bibehålla den perfekta luftfuktigheten använder Jemar en hållbar akrylpolymergel som kan absorbera fukt upp till 450 gånger sin vikt. Denna gel säkerställer en konstant luftfuktighetsnivå på 70%. Om gelen krymper till ungefär hälften av sin ursprungliga storlek eller om luftfuktigheten sjunker under 70%, blötlägg den helt enkelt i vatten i 10 till 15 minuter. Gelen är helt säker för din hälsa och påverkar inte smaken på dina cigarrer.


Förbered din Jemar Humidor
Innan du placerar dina cigarrer i humidoren rekommenderar vi att du torkar av det inre cederträet med en fuktig trasa och placerar en skål med vatten i några dagar. Detta säkerställer optimal fukt för träet och skapar ett idealiskt klimat för dina värdefulla cigarrer. Med Jemars humidorer kan du vara säker på att dina cigarrer förvaras i en miljö som bevarar deras kvalitet och smak.


Upptäck hantverket och kvalitetsmedvetenheten hos ett spanskt företag med produktionsanläggningar i Italien.


Alla priser är inklusive moms.. Fri frakt från 1 400 kr. För ett ordervärde under 1 400 kr tillkommer fraktkostnader . Strikeout-priserna är föreslagna detaljhandelspriser.