Böcker, tidningar, DVD-skivor

Böcker, tidningar, DVD-skivor

Utöka din uppskattning av cigarrer genom att bygga upp ditt cigarrresursbibliotek. Det finns otaliga böcker, tidskrifter och DVD-skivor som kan hjälpa dig att öka dina kunskaper om cigarrer.


Böcker

Det finns inget bättre än att koppla av med en god cigarr och en bra bok. Här hittar du massor av cigarrrelaterad läsning som garanterat kommer att ge många timmars glädje åt din cigarrrökning. Lär dig mer om kubanska cigarrers historia, cigarrvänliga platser för världsresenären och så mycket mer. Du hittar också adorinis mycket informativa Humidor Guide, en viktig resurs för alla cigarrentusiaster.

Tidskrifter

Följ med Cigar Aficionados branschexperter när de delar med sig av allt det senaste om de nyaste cigarrprylarna, de bästa dryckeskombinationerna, resetips och bedömningar av världens bästa cigarrer. Sug upp alla de ovärderliga resurser som Cigar Journal erbjuder när branschkännare guidar dig genom den ständigt föränderliga cigarrvärlden. Dessa publikationer och fler kommer att ta dig djupt in i cigarrernas värld.

DVD-skivor

Njut av cigarrvärldens sevärdheter och ljud med val från den underbara världen av aficionados personliga DVD-bibliotek. Den bästsäljande DVD-versionen av adorini's Humidor Guide är ett måste som gör att du kan lära dig förvara cigarrer som ett proffs på nolltid.

Från guideböcker, branschnyheter, cigarrrecensioner, mat- och dryckeskombinationer till en uppsjö av andra ämnen hittar du här alla informativa och underhållande resurser du behöver för att ta din cigarrupplevelse till nya höjder.


Alla priser är inklusive moms.. Fri frakt från 1 400 kr. För ett ordervärde under 1 400 kr tillkommer fraktkostnader . Strikeout-priserna är föreslagna detaljhandelspriser.