Humidors

Andra cigarraccessoarer

Andra cigarraccessoarer

Cigarrvärlden är så mycket mer än bara cigarrer, luftfuktare och tändare. Det finns ett brett spektrum av andra cigarrtillbehör som kommer att förbättra din totala cigarrökningsupplevelse. Dessa tillbehör kan ge dig mer sofistikerade sätt att tända dina cigarrer och organisera din humidor, samt bredda din cigarrkunskap och till och med lägga till en cigarrinspirerad känsla i din heminredning.

Cigarrmedia
HumidorDiscount har åtagit sig att ge dig all den kunskap du behöver för att njuta av cigarrernas värld och erbjuder därför ett stort utbud av cigarrrelaterade böcker, tidskrifter och DVD. Du kan lära dig mer om din cigarrhistoria i våra böcker, fånga de senaste cigarrtrenderna genom att bläddra bland våra populära cigarrtidningar och lära dig mer om humidorvård från adorinis Humidor Guide.

Avdelare och brickor
HumidorDiscount erbjuder ett brett utbud av tillbehör avsedda att förbättra effektiviteten i din humidor, vilket ger dig extra flexibilitet för att skapa ett idealiskt hem för din värdefulla cigarrsamling.


Det finns många olika sätt att organisera din humidor och genom att lägga till en bricka för att skapa en separat lagringsnivå för dina cigarrer kan du verkligen utnyttja utrymmet till max. Optimerade brickor, som adorinis medelstora cederbrickor, kan till och med förbättra luftflödet för att säkerställa att dina cigarrer får all fuktighet de behöver. Avdelare och avdelningsclips är andra populära alternativ som fungerar i luftfuktare med ribbad interiör, till exempel de med adorinis RibTech, som hjälper till att hålla cigarrerna åtskilda och bättre organiserade. Du kan också lysa upp dina cigarrer med adorinis RibTech-kompatibla adorini LED Humidorljus.

Cigarraskfat
Vad skiljer cigarraskfat från vanliga askkoppar? Cigarraskfat har vanligtvis bredare eller djupare skålar för att ge mer utrymme för askan. Det har i allmänhet även minst ett cigarrstöd som rymmer ett stort antal cigarrstorlekar, så att du bekvämt och säkert kan sätta ner din cigarr under din cigarrökning.Du hittar en fantastisk samling cigarraskfat för alla tillfällen på HumidorDiscount, från eleganta pjäser i porslin och glas till vardagliga mönster som passar perfekt både inomhus och utomhus. Vill du njuta av dina cigarrer även när du är på språng? Inga problem. Det finns flera bärbara cigarraskar att välja mellan. Det finns till och med golvstående askkoppar, som adorinis Stående Askfat, perfekt för cigarrvänliga sammankomster eller butiksinställningar.

Övriga tillbehör
Du hittar massor av andra tillbehör på HumidorDiscount som kan ta din cigarrupplevelse till en helt ny nivå. Högkvalitativa cigarrstickor, golfverktyg, cigarrkonst för att försköna dina cigarrökningsrum, läderfodral för din cigarrsnoppare och till och med adorinis HumiSave-väskor för att hålla dina cigarrer fuktade medan du är på språng. Dessa är bara en några av de många spännande erbjudanden du hittar på HumidorDiscount.

Fickpluntor
Bra cigarrer och eleganta drycker går hand i hand, och det finns inget bättre sätt att njuta av dina favoritcigarrer och drycker än med en högkvalitativ fickplunta. Med en plunta kan du njuta av dina favoritkombinationer hemma, på golfbanan, på campingen eller någonstans däremellan.Cigarrerna smakar alltid bättre om strupen inte är torr, så kolla in HumidorDiscounts fickpluntor för att hitta rätt plunta för dig.

Verktyg för en bättre rökupplevelse
Här finns allt du behöver ha till hands för att njuta av dina cigarrer på bästa möjliga sätt, så bläddra igenom HumidorDiscounts övriga cigartillbehör för att hitta dessa och många andra sätt att njuta av dina cigarrökningsäventyr till max !

Alla priser är inklusive moms.. Fri frakt från 1 400 kr. För ett ordervärde under 1 400 kr tillkommer fraktkostnader . Strikeout-priserna är föreslagna detaljhandelspriser.