Humidors

Lubinski

Lubinski

Välkommen till Lubinskis värld av röktillbehör - din välkända tillverkare av exklusiva röktillbehör från Italien. Sedan 1962 har Lubinski stått för oöverträffad kvalitet och mästerligt hantverk inom tobaksindustrin. Detta familjeföretag grundades av Wojciech Lubinski och idag fortsätter hans son Mario Jan Lubinski framgångsrikt traditionen.


Vi är stolta över att presentera det traditionella Lubinski-varumärket i vår webbshop. Vår kollektion omfattar förstklassiga cigarrfodral tillverkade av det finaste italienska bälteslädret, som täcker utbudet av klassiska cigarrstorlekar. Varje enskilt fodral är handgjort med största omsorg och tillverkat av material av högsta kvalitet.


Lubinski erbjuder dig dock mer än bara exklusiva cigarrfodral. Företaget är känt för ett mångsidigt produktsortiment av utsökta röktillbehör.
Lubinski har en lång historia inom cigarrindustrin.


Lubinskis historia präglas av passion och hängivenhet för den perfekta rökupplevelsen. Wojciech Lubinski grundade företaget med visionen att erbjuda rökare förstklassiga produkter. Under årens lopp har Lubinski stadigt utvecklat och etablerat framgångsrika partnerskap med över 30 italienska och internationella pipmärken. Dessutom är Lubinski en pionjär inom distribution av piptobak och har gjort sig känd som en ledare inom branschen.


Låt dig förtrollas av Lubinskis värld och upplev perfektionen i det italienska hantverket. Vi inbjuder dig att upptäcka Lubinskis utsökta produkter i vår webbshop och njuta av den ultimata rökupplevelsen.


Alla priser är inklusive moms.. Fri frakt från 1 400 kr. För ett ordervärde under 1 400 kr tillkommer fraktkostnader . Strikeout-priserna är föreslagna detaljhandelspriser.