Cigarrlådor i läder

Cigarrlådor i läder

Humidorer passar bra hemma eller på kontoret, men när du vill ta med dig dina favoritcigarrer behöver du något mer praktiskt. Humidor Discount är här för att hjälpa till med ett stort urval av cigarrfodral i läder som tar dina cigarrer till sin destination intakta och med stil.

Varför ett cigarrfodral i läder?

Cigarrfodral i läder är extremt populära, till stor del på grund av deras mångsidighet och breda utbud av stilar. Läderfodral ger inte bara ett tidlöst utseende och en tidlös känsla till din cigarrupplevelse utan kan också leverera en mängd olika attribut som gör dem idealiska för alla tillfällen:

 • Lätt design som kan bäras bekvämt i en jackficka.
 • Konstruktion som är behaglig vid beröring men ändå tillräckligt styv för att skydda cigarrerna.
 • En mängd olika tillgängliga former och storlekar, många med justerbar längd för ökad flexibilitet.
 • En behaglig läderdoft som kompletterar cigarrernas arom.

  Oavsett om det handlar om traditionellt svart eller brunt läder eller mer färgglada mönster kan du säkert hitta ett läderfodral som passar dina behov.

  Typer av cigarrfodral i läder

  Det finns många olika läderfodral som du kan välja mellan. Här följer en kort överblick över några av de mest populära typerna som du kan överväga.

  Teleskopiskt fodral i mjukt läder
  Dessa, de mest populära cigarrfodralen i läder, ger en bra blandning av smidig känsla och grundläggande skydd för dina cigarrer. Detta fodral har en tvådelad konstruktion, vanligtvis med en övre sektion som glider över en nedre sektion. Cohiba Three Finger Läderfodral är ett bästsäljande exempel.


  Detta ger dig flexibiliteten att skjuta fodralet så att det passar ett brett utbud av cigarrlängder. Många av dessa fodral kan ha sydda kammar eller "fingrar" som ger en säkrare plats för cigarrer av en viss ringstorlek. Den här typen av fodral är i allmänhet mindre styvt, så det ger ett mer begränsat skydd för dina cigarrer. Bortsett från detta är ett teleskopiskt läderfodral idealiskt för dagsturer till golfbanan, affärsmiljöer, kvällar på stan eller andra tillfällen då du vill ha ett fodral som erbjuder en touch av stil och mångsidighet.

  Hårda läderklädda fodral
  Om du vill ha ett fodral som ger mer skydd åt cigarrerna och begränsar risken för att de krossas eller skadas under transporten, är ett läderklätt hårt fodral ett utmärkt val. Dessa cigarrfodral ger dig ett utseende och en känsla av läder, och de ger tillägget av en hård, skyddande barriär för att hålla cigarrerna säkra när du är på väg. Vad dessa fodral kanske ger upp genom sin skrymmande storlek, kompenserar de mer än väl för i elegans och sinnesfrid.  Läderklädda hårda fodral finns i en mängd olika stilar för att passa en mängd olika tillfällen. Exklusiva exemplar har ofta trädetaljer och interiörer av spansk cederträ samt en teleskopisk design. Den klassiska adorini Äkta Läderfodral för 2-3 Cigars Brown är en bästsäljare. För en mer sofistikerad touch har adorini Genual Leather Cigarrfodral Black 3/5 med kapacitet för 3 till 5 cigarrer en topp och en botten i äkta trä som kompletterar dess yttre i läder och foder i spansk cederträ med avdelare.

  Läderfodral i fick-stil
  Ett cigarrfodral i pouch-stil är ett utmärkt val för dem som inte vill ha besväret med ett tvådelat teleskopfodral. Dessa fodral finns i mjuka eller hårda varianter och har i allmänhet en lättåtkomlig flik som håller cigarrerna täckta tills det är dags att röka.


  Även om de inte är lika kompakta i storlek som andra fodral finns det stora värden att hitta i denna kategori. Oavsett om du vill skaffa ditt första lädercigarrfodral eller helt enkelt är på jakt efter ett annat fodral för resorna till skjutbanan, är ett läderfodral ett utmärkt alternativ. Det klassiska Double Cigarrfodral Black Leather är en allroundfavorit och ger ett stort mervärde.

  Cigarrväska i läder
  En lädercigarrväska, som är en storebror till fickfodralet, är det bästa valet för den resande cigarrkännaren. Lädercigarrväskor har vanligtvis en större cigarrkapacitet, med plats för sex eller fler cigarrer. Många erbjuder extra utrymme för kreditkort, cigarrsnoppare och andra cigarrtillbehör samt en skyddande dragkedja. adorini Cigar Bag Real Leather Red Topstitching är ett bra exempel.


  Även om de är mycket större än vanliga cigarrfodral i läder, ser lädercigarrväskor till att du alltid är beredd att njuta av en cigarr oavsett vart dina resor tar dig. För en unik och nostalgisk twist på lädercigarrväskan är adorinis underbart rustika Cigar Roll Real Leather Brown en absolut favorit.

  Skäm bort dig själv med en cigarrväska i läder

  Cigarrfodral i läder erbjuder sofistikering utan pretentioner och funktionalitet som aldrig är intetsägande eller tråkig. Oavsett vilken typ av fodral du önskar finns det många fina lädercigarrfodral att välja mellan. Förbättra din cigarrrökning och hitta ditt idealiska lädercigarrfodral i dag.
Alla priser är inklusive moms.. Fri frakt från 1 400 kr. För ett ordervärde under 1 400 kr tillkommer fraktkostnader . Strikeout-priserna är föreslagna detaljhandelspriser.