Vi garanterar det lägsta priset.

När du handlar hos HumidorDiscount kan du vara säker på att du betalar det lägsta priset. Om du hittar samma produkt någon annanstans till ett lägre pris inom 3 månader efter köpet kommer vi återbetala skillnaden .

Vilka produkter omfattas?

Alla produkter som finns i vår nätbutik omfattas av lägsta prisgaranti.

Vilka kriterier måste uppfyllas?

Garantin täcker alla konkurrentpriserbjudanden som uppfyller följande kriterier: - Exakt samma produkt från samma märke - Produkten är ny och i originalförpackning - Produkten finns i lager - Priset inkluderar alla skatter och andra avgifter - Priset är tillgängligt för allmänheten - Säljare är en återförsäljare som är fysiskt belägen i samma land som kunden

Hur gör jag anspråk på garantin?

Det är enkelt; kontakta oss och skicka en länk eller annat bevis på det lägre priset. Ange även fraktkostnader och prisskillnad.

När och hur kommer återbetalningen att göras?

När vi har verifierat konkurrentens erbjudande kommer vi att ordna en återbetalning till dig inom 48 timmar via samma betalningsmetod som du använde för ditt köp hos oss.

Vad händer om jag inte köpt produkten än?

Om du inte köpt produkten ännu finns det ingen anledning att vänta på en återbetalning och vi kan ge rabatt på ditt pris innan du slutför köpet. Se även vår 100-dagars returgaranti . Denna garanti kompletterar våra allmänna villkor