Humidorer

Humidorer

Det finns inget så glädjande som att välja ut en korrekt underhållen, perfekt fuktad cigarr från din egen cigarrhumidor. Kvalitet är nyckeln till optimal lagring av cigarrer. HumidorDiscount är här för att hjälpa dig att hitta en humidor som kommer att ge dig många år av cigarrlycka.

Vad är en humidor?
En humidor är i grunden ett fristående utrymme som ger din tobak en luftfuktighetskontrollerad miljö. En befuktningsanordning håller insidan av humidoren på cirka 65 till 72 procent relativ fuktighet, vilket är det optimala intervallet för cigarrer. En högkvalitativ humidor erbjuder tillförlitlighet, stil och övergripande sinnesro som gör att du kan njuta av din cigarrrökning på bästa sätt.

Dagens cigarrfuktare erbjuder många raffinerade alternativ för den moderna cigarrälskaren, med högkvalitativa material som trä, metall, glas, akryl och till och med kolfiber. En välgjord humidor säkerställer att den relativa luftfuktigheten bibehålls med största effektivitet. Dina cigarrer kommer att förvaras säkert, i ett idealiskt klimat, så att du kan njuta av en utmärkt cigarr varje gång.

Olika typer av humidorer
Alla cigarrentusiaster eller cigarrleverantörer har olika behov och önskemål, och det finns otaliga varianter av humidortyper att välja mellan. När du bläddrar igenom HumidorDiscounts humidorkollektion, fundera vilken typ som fungerar bäst för dig.

Bordshumidorer
Stationära modeller är den vanligaste typen av humidor. De erbjuder otrolig mångsidighet med ett oändligt utbud av storlekar och stilar och passar perfekt för veteraner, vardagliga cigarrälskare och avslappnade entusiaster. Oavsett om det är hemma eller på kontoret kan en bordhumidoren tillföra elegans i inredningen och samtidigt hålla dina cigarrer inom räckhåll. Humidorer med glas är bra för att visa din cigarrsamling. Om du verkligen vill visa upp dina värdefulla cigarrer, kolla in adorinis älskade Cube Deluxe Humidor.

Bordshumidorer kan variera i kapacitet från så lite som fem cigarrer upp till 300 eller mer, men de flesta rymmer i genomsnitt 25 till 150 cigarrer. Du hittar några bra exempel i adorinis sortiment av utsökta humidorer som visar ett brett utbudet av cigarrlagringsalternativ.

Resor
Bara för att du är på språng betyder det inte att du måste vara utan ordentligt fuktade cigarrer. Ett resefodral ger dig flexibiliteten att hålla dina cigarrer i optimal miljö oavsett vart dina resor tar dig. Resehumidorer kan sträcka sig från små, fuktade cigarrfodral till större, stiliga modeller som till och med kan fungera som borsshumidorer.

Humidorskåp
Dessa imponerande humidorer är det självklara alternativet för seriösa samlare, eftersom humidorskåp i allmänhet erbjuder mer utrymme för cigarrer, liksom mycket sofistikerade utseenden. De större, golvstående eller väggmonterade skåpen är vanligast i butiksinredningar, med större kapacitet och fler uppvisningsalternativ. Många humidorskåp innehåller även elektroniska luftfuktningssystem och andra alternativ för att förbättra effektiviteten av klimatkontrollen.

Walk in-humidorer
Som namnet antyder är desa stora fuktade utrymmen som du faktiskt kan gå in i. Vanligtvis finns dessa i cigarrbutiker i detaljhandeln och de riktigt seriösa cigarrentusiasterna, och en walk in-humidor kan vara lika liten som en standardgarderob eller lika stor och som en hel butik. Så länge området är inneslutet och konsekvent fuktat kan det vara en walk in-humidor. Dessa humidorer är relativt dyra att underhålla, och behöver mycket mer robusta luftfuktningssystem, för att inte tala om mer vatten och el, så de är inte den bästa lösningen för den mer sporadiska rökaren.

Att välja rätt humidor
När du väl har bestämt dig för vilken typ av humidor du vill ha kan du fokusera på detaljerna som avgör vilken humidor passar dina behov på bästa sätt. Fundera på några av följande saker för att göra din sökning lättare.Storlek
Får humidoren humidoren plats där du tänker placera den? Tänk på en humidor som en liten möbel och välj dess placering i rummet därefter. Mät utrymmet noga och jämför det med de storlekar som anges i beskrivningen av humidoren.

Kapacitet
Hur många cigarrer behöver du lagra? Det kan vara knepigt att veta eftersom det beror på din nivå av cigarrförbrukning, hur ofta du roterar cigarrer och om du behöver utrymme för längre lagring av cigarrer. Om du inte är säker och tillgängligt utrymme tillåter, välj alltid en lite större humidor än du tror att du behöver. Kolla in HumidorDiscounts humidor-kalkylverktyg för en bättre uppfattning om varje humidors kapacitet.

Stil
Kommer humidoren att matcha inredningen? Ska den ha ett traditionellt eller modernt utseende? Kommer den att användas för att visa upp cigarrer? Behöver den ett lås med nyckel? Du kommer sannolikt att se humidoren varje dag, så se till att den blir ett trevligt tillägg till rummet och inte en distraktion. Från diskret och funktionell till en iögonfallande mittpunkt, hos HumidorDiscount hittar du alla stilar du kan tänka dig.

Budget
Precis som alla andra investeringar är en cigarrhumidor ett val som du bör överväga noggrant för att säkerställa att den uppfyller dina behov. Kostnaderna för att uppdatera sämre luftfuktningssystem kan vara betydande, och detsamma gäller påfyllning efter förlusten av felaktigt fuktade cigarrer. Se till att ha en budgetplan för att undvika dessa frustrationer. Det finns humidorer i nästan alla priskategorier, från grundläggande nybörjarhumidorer till adorinis fantastiska, unika Tresor Cassaforte Humidor Kassaskåp..

Utöver dessa överväganden kan du dessutom har preferenser när det kommer till den inre funktionaliteten i humidoren. Att ha robusta funktioner i hjärtat av din humidor betyder att dina cigarrer kommer att bevaras bättre och skyddas ordentligt, vilket ger dig en mycket lyckligare cigarrökningsupplevelse.Luftfuktning
Detta är avgörande för alla humidorer. De flesta humidorer har en fuktningsanordning, men det är viktigt att du är säker på att luftfuktaren kommer att erbjuda optimal prestanda. Akrylpolymerfleece är ett favoritmaterial som kan lagra mer vatten än traditionella svampbaserade luftfuktare. Mikroprocessorstyrda elektroniska luftfuktare är det bästa valet. Du kan alltid lägga till eller uppgradera en luftfuktare om det behövs, oavsett vilken typ av befuktning som krävs.

Innerfoder
Innerfodret i en humidor kan hjälpa cigarrernas åldrande och också bibehålla en jämn fuktighet i humidoren. Humidorer fodrade med fuktabsorberande spansk ceder är att föredra, men även mahogny och okume är effektiva alternativ som finns i många högkvalitativa humidorer. Humidorer av glas eller akryl har inget foder, så det rekommenderas att använda cedertråg eller skiljeväggar.

Kvalitet
Tänk på en humidor som en investering som borde hålla hela ditt liv. En humidors effektivitet är direkt relaterad till kvaliteten på hantverket, så leta efter en humidor som har tjocka väggar och en robust design. adorinis Santiago Deluxe Humidor är ett bra exempel. Den förbättrade styrkan innebär att humidoren kan isolera den inre luftfuktigheten på bästa sätt, vilket ger en effektivare och mer hållbar cigarrlagringslösning.

Gångjärn
Gångjärnen är det inte många som tänker på, men kvalitetsgångjärn kan erbjuda längre livslängd, mjukare öppning och stängning och ett bättre, mer tätslutande lock. Kraftiga fyrkantiga gångjärn är favoritvalet för humidortillverkare och cigarrälskare på grund av den höga hållbarheten och eleganta stilen som gångjärnen erbjuder.

Hygrometrar
Även om de inte är nödvändiga, så gör hygrometrar det mycket lättare att hålla ordning på fuktnivåerna och se till att cigarrerna förvaras i perfekta förhållanden. Många humidorer levereras med en hygrometer, men ofta är dessa mindre exakta metallfjäderhygrometrar. Mycket exakta hårhygrometrar för precision och digitala hygrometrar som är lätta att läsa är populära alternativ som kan ge dig större sinnesro. Vissa har till och med en integrerad termometer. Du kan bläddra igenom HumidorDiscounts utbud av hygrometrar och termometrar för att hitta den typ och storlek som passar just din humidor.

Inredningsförbättringar
Detta inkluderar en mängd olika alternativ som kan förbättra humidorens totala prestanda. Ventilationsöppningar och ribbade innerväggar förbättrar till exempel cirkulationen för att säkerställa att var och en av dina cigarrer förvaras i den fuktighet som behövs för att hålla den i optimalt skick. Andra användbara tillägg, såsom avdelare och brickor av cederträ, kan också bidra till att förbättra cigarrorganisationen och samtidigt optimera luftfuktighetskontrollen.

Det lättaste sättet att hitta den perfekta humidorenMed dessa tips är du redo att hitta en cigarrhumidor som kommer att ge dina cigarrer ett långvarigt hem att trivas i.

Alla priser är inklusive moms.. Fri frakt från 1 400 kr. För ett ordervärde under 1 400 kr tillkommer fraktkostnader . Strikeout-priserna är föreslagna detaljhandelspriser.