Uppdragsgivare och leverantörsidentifiering (enligt § 5 TMG):

Internationella huvudkontoret:
Humidor Discount
Gebr. Spohn GmbH
Kaiser-Wilhelm-Ring 12
50672 Köln
Tyskland

Direktör: Felix Spohn
Skattenummer: 215/5817/1281Momsregistreringsnummer i EU: DE813377639
Företagsnummer: HRB 37042 i Köln

Ansvarig för innehållet på denna webbplats (enligt §55 Abs. 2 RStV): Felix Spohn, Kaiser-Wilhelm-Ring 12, 50672 Köln, Tyskland.
Gebr. Spohn GmbH driver även webbutikerna: Agnato.com, Perfectsmoke.com and ZigarrenWelt.de samt en informativ webbplats om humidorer på Humidor-Guide.com.
Du kan också besöka oss i vår moderna butik och utställningssal i Köln (Google maps) där du kan njuta av en cigarr i vår cigarrlounge eller så kan du ta en virtuell rundtur i vår detaljhandel här . Vår butik fick årets Habanos Specialist-pris som en av de ledande cigarrbutikerna i Tyskland.
Kontakt :
Tel : +46 844683677
Öppettider:
Måndag-Torsdag: 9 30h-18:45h (CET)
Fredag: 9:00h-16:30h (CET)

Utomrättslig reglering av konsumenttvister

EU-kommissionen tillhandahåller en online-plattform för tvistlösning. Kunder som är både konsumenter och bosatta i Europeiska unionen har rätt att använda denna plattform för tomrättslig reglering av konsumenttvister relaterade till avtalsförpliktelser som uppstår genom online-försäljningskontrakt. Plattformen kan nås på https://ec.europa.eu/consumers/odr . Vår e-postadress är

. Vi strävar efter en utmärkt kundtjänst. Vänligen kontakta vår kundservice med eventuella problem. Vi strävar efter att komma överens med våra kunder.

Upphovsrätt

Allt innehåll på denna webbplats är upphovsrättsskyddad. Alla rättigheter ägs av Gebr. Spohn GmbH. All användning av något slag utan samtycke är straffbart och avvisas.

Externa länkar

För ytterligare information hänvisar vi ibland till våra besökare till tredjeparts-webbplatser. Såvitt det inte är uppenbart anger vi specifikt externa länkar. Innehållet på webbsidorna från dessa tredje parter kontrolleras inte av oss. Vår integritetspolicy sträcker sig inte till externa sidor. Vi kan inte ta ansvar för externa länkar och innehållet på dessa sidor.

Information om upphovsman

Cigarrbild av Vanerpaddel från Flickr.com är licensierad av CC BY 2.0