Villa Spa

Villa Spa

Korrekt skötsel av dina cigarrer är avgörande för full njutning av cigarrupplevelsen, så du bör inte nöja dig med luftfuktare som med nöd och näppe uppfyller standardkraven. Det är här VillaSpa kommer in i bilden. VillaSpa-humidorer tar cigarrfuktning till nästa nivå, vilket ger dig möjlighet att lagra, organisera och bevara dina cigarrer med största säkerhet och kontroll. Det är som att ha ett spa för dina cigarrer.


Utmärkt cigarrförvaring
När VillaSpa-grundaren Kurt Steinborn återvände från en affärsresa under 1990-talet och möttes av cigarrer som hade underhållits på ett felaktigt sätt, samlade han sina vänner och de satte igång att skapa en lösning på problemet som har plågat så många cigarrentusiaster: över- eller underfuktade cigarrer.

Steinborn och hans team utvecklade en innovativ fuktare som skulle göra cigarrfuktningen enklare, effektivare och mycket mer tillförlitlig. Han avslöjade sin innovativa uppfinning 2003 och döpte den till det elektroniska luftfuktningssystemet CigarSpa. Steinborn blev dock överväldigad av kvaliteten på luftfuktare som finns på marknaden. Han bestämde sig för att hans luftfuktare behövde en ordentlig humidor för att visa upp sin verkliga potential.

Steinborn slog sig samman med humidor- och tillbehörstillverkaren Siglo för att skapa en humidor som kunder tillhandahålla ett värdigt hem för den elektroniska luftfuktaren CigarSpa. Så föddes VillaSpa-humidorerna. De fint utformade erbjudandena har sedan dess fått ett rykte om att leverera exceptionell luftfuktning tillsammans med vackert diskreta mönster.Alla VillaSpa-humidorer erbjuder ett lockande utseende med en mängd olika finish som är perfekta för alla hem eller kontor. Från de klassiska svarta eller vita ytorna till mer livfulla färger som gult, rött eller lila, här kommer du säkert att hitta rätt utseende för din inredning.

VillaSpa-humidorer är skapade för den seriösa cigarrkännaren och ger de bästa alternativen för dig som vill ha:

 • Luftfuktighetskontroll av högsta kvalitet
 • Plats för mer än 200 cigarrer
 • Mångsidig organisering av dina cigarrer
 • Mycket hållbar kvalitet
 • En blandning av traditionell och modern design

  Även om det inte är ett av det mest budgetvänliga alternativet på marknaden, bevisar VillaSpa-humidorerna sitt värde genom sin enastående totalprestanda, dag efter dag. Beviset ligger i detaljerna i humidorernas design och konstruktion.

  VillaSpa-humidorer
  Varje humidor har en superstark kropp av MDF (fiber med medium densitet). MDF är tätare än vanlig plywood och har flera lager av värmebehandlade träfibrer i kombination med vax och självhäftande material. Det är mindre risk att den här solida kärnan expanderar eller krymper, vilket ofta är ett problem med naturligt trä, och detta gör MDF till ett optimalt val för humidortillverkning.  Detta intrikat utformade material möjliggör också en mer önskvärd yta utan de oregelbundenheter som förekommer i naturligt trä, vilket gör MDF till ett perfekt val för applicering av faner. Fanern monteras sakkunnigt av hantverkare och skapar eleganta, iögonfallande exteriörer och interiörer som är idealiska för bevarande av cigarrer.

  Interiören i VillaSpa-humidorerna är tillverkade av okoume, ett exotiskt trä som är ett favoritval bland finsmakare. Träet har en hög fuktabsorptionshastighet, vilket hjälper till att upprätthålla en jämn fuktighetskontroll. Okoume har också väldigt svag doft, så cigarrernas doft påverkas inte av träet, till skillnad från andra träslag såsom spansk ceder.

  VillaSpa-teamet har också skapat andra designelement som gör varje humidor till en cigarrälskares dröm. Extra stora handtag gör att du får ett bra grepp, vilket gör det lättare och bekvämare att flytta humidoren. Kraftiga fyrkantiga gångjärn ger stabilitet och gör att locket enkelt öppnas och stängs.  Två olika nivåer av lagringsutrymme ger dig flexibiliteten att organisera dina cigarrer mer effektivt. Den övre nivån har två rörliga brickor som ventileras för bättre luftcirkulation. Den lägre nivån har gott om plats för cigarrer och den medföljande CigarSpa-luftfuktningsenheten.

  VillaSpas hjärta och själ
  Grunden till varje VillaSpa-humidors framgång är den elektroniska luftfuktaren CigarSpa. Denna unika enhet gör cigarrbefuktning lätt, pålitlig och problemfri. Den exceptionella designen och konstruktionen av denna tysktillverkade enhet sätter en ny standard för luftfuktare, vilket ger dig sinnesfriden att veta att dina cigarrer alltid kommer att hållas i optimalt skick.  CigarSpa fungerar genom ett sofistikerat mjukt avdunstningsmembransystem som ger långsam och ständig befuktning, så att cigarrförvaringen lätt kan anpassas till eventuella förändringar i miljön. Den unika membrankonstruktionen innebär att enheten bara behöver fyllas med destillerat vatten var fjärde till sjätte månad. CigarSpa är det perfekta komplementet till VillaSpa humidorerna, och är precisionsbyggd för underhåll av 50 till 500 cigarrer.

  En kraftfull inbyggd mikroprocessor gör att du kan justera luftfuktigheten med bara en knapptryckning. Du kan finjustera befuktningen mellan 55% och 75% för att hitta din önskade nivå. Du kan också hålla reda på nuvarande förhållanden, genomsnittlig luftfuktighet och medeltemperatur tack vare en digital display.

  Medan många elektroniska luftfuktare är frustrerande på grund av irriterande sladdar som går till externa uttag, men CigarSpa ett långvarigt batteri som kan fungera i upp till tre år på en laddning. Inget mer krångel med sladdar eller försök att placera din humidor nära ett eluttag. Den inbyggda skärmen varnar dig till och med när batteriet börjar ta slut och när det är dags att tillsätta vatten.

  Med uppdaterade komponenter gör CigarSpa cigarrbefuktning enklare och effektivare än någonsin tidigare. Med detta kraftfulla luftfuktningssystem i hjärtat är VillaSpa-humidorerna några av de bästa cigarrfuktarna som finns tillgängliga idag. Om du vill att dina cigarrer ska hållas i bästa skick, är VillaSpas cigarrhumidorer med CigarSpa-luftfuktare luftfuktare det självklara valet.

  Hemmet som dina cigarrer förtjänar
  Det lockande utseendet, expertkonstruktionen och den tillförlitliga fuktighetsregleringen hos de lättskötta VillaSpa-humidorerna gör dem till vinnande alternativ som du kan lita på. VillaSpa-humidorerna levererar så mycket mer än bara ett fuktat lagringsutrymme. Den innovativa CigarSpa-luftfuktaren och VillaSpa-humidorerna ger dina cigarrer en välförtjänt hälsokur, precis som Steinborn och hans team ville. Ge dina cigarrer den vård de förtjänar med en VillaSpa-humidor.

Alla priser är inklusive moms.. Fri frakt från 1 400 kr. För ett ordervärde under 1 400 kr tillkommer fraktkostnader . Strikeout-priserna är föreslagna detaljhandelspriser.