Zino Davidoff

Zino Davidoff

Zino Davidoff

Zino Davidoff är ett namn som är synonymt med kvalitet och lyx och är känt som ett av cigarrvärldens mest prestigefyllda varumärken. Från exotiska träslag till sofistikerad akryldesign, Zino Davidoffs humidorer blandar vackert det traditionella med det moderna för att ge en rikligt tilltalande look och funktionalitet. Det som verkligen skiljer Zino Davidoffs cigarrhumidorer från andra är att varje humidor är genomsyrad av den omisskännliga karaktären och passionen hos mannen Zino Davidoff.

Berättelsen om Zino Davidoff
Zino Davidoff föddes 1906 i Ukrainas huvudstad Kiev i en familj med djupa rötter inom tobaksförsäljning. På grund av ett föränderligt politiskt klimat emigrerade familjen till Schweiz 1911 och bosatte sig i Genève. Här öppnade familjen en ny tobaksbutik som för alltid skulle förändra cigarrindustrin: Davidoff of Geneva.

Under ledning av Zinos far, Henri Davidoff, blev familjens butik snabbt ett populärt resmål för cigarrister. När Zino växte in i verksamheten reste han runt i världen på jakt efter den finaste tobaken och utvecklade en passion för verksamheten och de relationer som den medförde. Oavsett om han träffade tobaksodlare, fabriksarbetare eller cigarrälskare var det en kärleksaffär som höll i sig under hela Zinos livstid och som fortfarande är kärnan i det varumärke som bär hans namn idag.


Under årens lopp skulle Zino stå i centrum för innovationer som skulle komma att hålla Davidoff i framkant av cigarrindustrin i många år framöver. Under Zinos ledning installerade familjens butik 1930 världens första klimatkontrollerade rum för lagring av tobak. När krigsstormarna drog ihop sig över Frankrike 1940 gick Zino Davidoff med på franska förfrågningar om att lagra två miljoner kubanska cigarrer. Detta bidrog till att stärka Zinos legendariska status som den ledande cigarrleverantören i Europa.

Zino skulle ge upphov till en annan innovation på 1950-talet som skulle komma att revolutionera cigarrvärlden. Davidoff hade länge velat att cigarrvännerna skulle få uppleva cigarrerna på samma sätt som han själv hade gjort under sina resor i Latinamerikas tobaksodlingsområden. Davidoff ville skapa en cigarrförvaringslåda som skulle återskapa det fuktiga klimatet i tropikerna. Denna inspiration var födelsen till den moderna humidor som vi känner den idag.


Legenden om Zino Davidoff växte på 1960-talet när "The Connoisseur's Book of the Cigar" publicerades. Under detta årtionde skapades också Davidoffs varumärke för kubansktillverkade cigarrer. Ytterligare global tillväxt under 1970- och 1980-talen innefattade en expansion på den amerikanska marknaden med cigarrer från andra länder än Kuba. När Davidoff upphörde med sin produktion på Kuba 1991 var företaget ett av de främsta namnen på cigarrer, humidorer och lyxtillbehör, en titel som Davidoff fortfarande kan göra anspråk på idag.

Zinos arv bygger på innovation och passion för branschen, men Zino Davidoff är kanske bäst ihågkommen som världens ledande cigarrambassadör. Han delade med glädje med sig av sin kärlek till ritualen att röka cigarrer och dess förmåga att föra samman människor från alla samhällsskikt. Detta var hans största gåva till cigarrökarna. Även om han inte längre finns bland oss lever Zinos arv vidare med varje Zino Davidoff humidor.

Davidoff Humidors
Davidoff of Geneva erbjuder en kollektion av lyxiga humidorer som kombinerar traditionell design med lika mycket elegans och sofistikering. Humidorer i Zino-serien har en distinkt modern karaktär som är populär bland finsmakare som vill ha en modern känsla.


Oavsett om du väljer Zino Davidoff- eller Davidoff of Geneva-märket kan du vara säker på att varje humidor är av högsta kvalitet när det gäller design och konstruktion, vilket Zino själv skulle ha velat. Oavsett din smak eller inredning kan du säkert hitta en vacker Davidoff humidor som passar perfekt för jobbet.

Davidoff of Geneva Collection
De humidorer som finns i den här serien är den absoluta toppen av lyxig humidordesign, med exotisk träfaner och överdådiga utsmyckningar. Dessa humidorer är avsedda för den kräsna cigarrkännare som värdesätter klass och kvalitet över allt annat. Några få överväganden kommer att hjälpa dig att avgöra om Davidoff of Geneva humidorer är rätt för dig.

Varje humidor har:

 • En slående men elegant look som passar perfekt i alla rum eller kontor.
 • Rikt utformade utsmyckningar av material och ädelmetaller av högsta kvalitet.
 • Ett exakt färdigt utseende, både på insidan och utsidan.
 • Tillförlitlig passiv befuktning utan behov av en hygrometer.
 • Konstruktion av hög kvalitet för långvarig hållbarhet.

  Ett utmärkt exempel från Davidoff of Geneva humidor-serien är den lyxiga Dome Palisander Palladium Humidor. En rundad kupolform, exotisk palisanderträfanér, afrikansk okoume-inredning och palladiumbelagda handtag och gångjärn gör denna fantastiska humidor till en bästsäljande favorit.


  En utdragbar bricka och indelningar ger ett perfekt sätt att organisera upp till 65 av dina mest värdefulla cigarrer. Ett magnetiskt fäste på lockets undersida ger dig en plats att förvara din favorit Davidoff cigarrklippare. Davidoffs självreglerande luftfuktare håller cigarrerna i optimalt skick. Använd endast destillerat vatten och en cigarrlösning som adorini's cigar humidification liquid, för att säkerställa den absolut bästa miljön för dina cigarrer.

  Zino Collection
  Zinos humidorer har ett distinkt modernt utseende som har bidragit till att göra dessa humidorer till favoriter bland cigarrentusiaster över hela världen. Humidorer från den här kollektionen är bra alternativ för alla. Varje humidor levererar det fantastiska hantverk som cigarrälskare förväntar sig av Davidoff, samt:
 • Högkvalitativ befuktning
 • Kombination av elegans och värde
 • Iögonfallande modern stil

  Zino-kollektionen erbjuder en rad humidorer som ger en touch av sofistikering och modernitet till alla cigarrutrymmen. I kollektionen hittar du trähumidorer med iögonfallande lackfinish, humidorer med graverad design och eleganta akrylhumidorer som låter dig visa upp dina värdefulla cigarrer.

  Den bästsäljande Zino Acrylic Transparent Humidor är ett perfekt exempel på Zino-kollektionens utbud för den moderna cigarristen.


  Den högkvalitativa akrylkonstruktionen ger ett hållbart hem för 40 till 60 cigarrer i Corona-storlek samtidigt som de är synliga genom de genomskinliga väggarna. Ett smakfullt placerat gångjärn och en magnetisk stängning arbetar tillsammans med en självreglerande Zino-fuktare för att ge optimal fuktkontroll.
  För dem som föredrar en traditionell trä humidor men vill ha extra stil är Zino Leaf humidor ett populärt alternativ.


  Denna Zino-klassiker har ett graverat tobaksblad på locket för ett unikt utseende som visar din kärlek till tobak. På insidan hittar du en elegant understatlig interiör som är idealisk för upp till 60 cigarrer. Afrikansk okoume ger ett välkomnande hem för dina cigarrer, som kan organiseras med de medföljande avdelarna. En självreglerande luftfuktare från Zino gör resten och ser till att dina cigarrer alltid är redo för action. De mest populära Zino Leaf-designerna finns i svart, naturlig ek och grå ek.

  Detta är bara några av de vackert utformade humidorerna från Zino Davidoff. Det finns överdådiga och mycket sofistikerade humidorer i olika stilar, storlekar och utföranden som bara väntar på att upptäckas för att passa in i nästan vilken inredning som helst.

  Ta del av Zino Davidoffs arv

  Vare sig det är från den lyxiga Davidoff of Geneva-serien eller den trendiga Zino-serien, ger en Zino Davidoff humidor klass och elegans till din cigarrupplevelse. Gå med i den exklusiva klubben av cigarrälskare som ägnar sig åt cigarrlivsstilen och hitta din Zino Davidoff humidor idag!

Alla priser är inklusive moms.. Fri frakt från 1 400 kr. För ett ordervärde under 1 400 kr tillkommer fraktkostnader . Strikeout-priserna är föreslagna detaljhandelspriser.