Rättvisa handelsvillkor speglar vår medvetenhet om vikten av att ta han om våra kunder och erbjuda dem bästa tänkbara kundservice. Vi ger våra kunder förmåner så som 100 dagars pengarna-tillbaka-garanti och lägsta-pris-garanti som försäkrar ett 100% riskfritt inköp. Det finns inga gömda kostnader och samtliga våra produkter fraktas kostnadsfritt till länder inom EU. Vi är övertygade om att våra produkters höga kvalitet och låga priser kommer att övertyga även dig.

Priser

Orderbekräftelse

Vid eventuella defekter

Med hänsyn till speditörens försökringsvillkor, måste kunden kontrollera varan vid kvittens. Synliga skador på paketet måste skriftligen styrkas omedelbart vid leverans från brevbärare eller bud. Om fraktskador har uppstått som inte är synliga på paketet, måste du informera oss om skadan inom två dagar efter leverans.

Betalning

Kunden kan utifrån egna önskemål själv välja mellan erbjudna betalningssätt.
Betalning ska ske samtidigt som beställningen utförs.
Samtliga produkter är i vår ägo till dess att kunden har betalt den totala kostnaden.

100 dagars pengarna-tillbaka-garanti

Kunden garanteras rätten till att returnera köpta produkter inom 100 dagar. Om en produkt inte skulle motsvara kundens förväntningar, återbetalar vi kostnaden. Kunden skickar produkten till oss i originalskick och i originalförpackning. Vi kräver ingen förklaring vid återlämnanden. Vi betalar givetvis fraktkostnaderna om produkten skulle visa sig vara defekt. I annat fall måste kunden betala frakt för återlämnade av vara. Då vi har mottagit kvittot på produkten, betalar vi omgående tillbaka kostnaden för varan. Var vänlig uppmärksamma att specialbeställda produkter inte kan lämnas tillbaka.

Prisgaranti

För samtliga produkter som vi erbjuder, garanterar vi att kunden betalar lägsta pris. Vi ersätter mellanskillnaden omm en kund skulle finna samma produkt till ett lägre pris upp till tre månader efter beställning.

Privat

Orderbekräftelse

Avbeställning

Orderbekräftelse

Specialfrakt för kabinetter:

Kabinetterna skickas av en speditör (levereras utanför fastigheten)

Företagsinformation

Tel: +46 844683677


Internationella huvudkontoret:
Humidor Discount
Gebr. Spohn GmbH
Moltkestraße 123 C
50674 Köln
Tyskland

Direktör: Felix Spohn
Skattenummer: 215/5817/1281

Momsregistreringsnummer i EU: DE813377639
Företagsnummer: HRB 37042 i Köln