Cigarrlådor i metall

Cigarrlådor i metall

Det finns många olika typer av cigarrfodral på marknaden idag, men cigarrfodral i metall erbjuder det bästa av två världar för dem som söker en blandning av stil och funktionalitet. Från enskilda cigarrrör till faktande fodral hittar du garanterat ett cigarrfodral i metall som passar.


Varför välja ett cigarrfodral i metall?

Cigarrfodral i metall har olika funktioner som kan förbättra din cigarrrökupplevelse med stil och ge dig sinnesfrid. Metallfodralens hårdare yttre skal ger bättre skydd för cigarrerna under transport än mjukare läder- eller tygfodral. Du behöver inte oroa dig för att dina cigarrer råkar plattas till av misstag i fickan, bagaget eller golfväskan.

Vissa metallfodral har cederfoder och kompakta luftfuktare, vilket ger ännu fler fördelar för dina cigarrer. De flesta metallfodral kan också erbjuda ett mer elegant utseende än fodral tillverkade av andra material. Detta innebär att du oavsett situation kommer att komma fram med dina favoritcigarrer med stil.

Så om du letar efter ett fodral som ger bättre skydd för dina cigarrer, men du vill inte offra sofistikering och stil, så är ett cigarrfodral i metall ett utmärkt val.

Typer av metallfodral

Det finns naturligtvis olika typer av metall som används för cigarrfodral, så en kort översikt över de mest populära typerna kommer att hjälpa dig i ditt sökande. Fundera över hur du främst kommer att använda cigarrfodralet. Är det för speciella tillfällen eller för daglig användning? Bär du fodralet i en rockficka, en portfölj, en golfbag eller ett bagage? Att svara på dessa frågor hjälper dig att hitta det fodral som är bäst lämpat för uppgiften.

Sterlingsilver
Ett elegant val som ger en hög nivå av klass och stil. Perfekt för formella sammankomster eller andra tillfällen då du vill att dina cigarrer ska vara klädda för att imponera. Nackdelarna med ett fodral i sterlingsilver är att det är tyngre, dyrare och behöver poleras då och då. Bortsett från dessa olägenheter är ett cigarrfodral i sterlingsilver, som Sillem's Sterling Silver Fodral för 2 Robustos, fortfarande ett förstklassigt val för kräsna cigarrfantaster i stan. Personalisera med gravyr för att göra det till en fantastisk gåva.

Tenn
Precis som med sterling silver ger tenn ett elegant gammaldags utseende. Den tunga men ändå mjuka karaktären hos tenn gör det känsligt för smällar och repor. Eftersom det inte är det mest robusta materialet lämpar det sig bäst för speciella tillfällen eller formella sammankomster. Dessa fodral kan lätt bli missfärgade och kan behöva lite mer polering än de flesta. Ändå är de populära, graverbara alternativ för minnesvärda firanden som dop, bröllop eller befordringar på jobbet.

Aluminiumlegering
Dessa lätta och hållbara fodral är bra alternativ för att resa lätt och samtidigt skydda dina cigarrer. Vad dessa fodral saknar i lyxighet jämfört med sterling silver eller tenn, kompenserar de för med gedigen vardagsfunktionalitet.

Rostfritt stål
Fodral i rostfritt stål ger styrka och mångsidighet samtidigt som de ger en touch av modern stil. Dessa fodral förkromas ofta och passar lika bra i formella som i avslappnade miljöer. Ett bra allroundval som ger ett gediget skydd för dina cigarrer; de är också utmärkta för utomhusbruk, oavsett väder. adorini Double Cigarrfodral Chrome är ett bästsäljande exempel.

Metallfodral i olika stilar
Det finns också olika stilar av cigarrfodral i metall som du kan välja mellan. Allt beror på situationen. För speciella evenemang, vänskapliga sammankomster eller på stan fungerar de flesta metallfodral bra. Fuktande metallfodral är särskilt praktiska för längre resor, eftersom de håller cigarrerna i ett optimalt klimat tills de är redo att rökas. Här är några av de mest populära stilarna:

Single Cigar Tube
Perfekt för att ha en cigarr i beredskap oavsett om man är på golfbanan, under ett affärsmöte eller efter en god måltid. Finns som standardrör, cederträfodrade rör eller fuktade rör, som adorini Humidor Tube med Silver Hygrometer.

Dubbelfodral
Dessa fodral ger dig flexibiliteten att bära två av dina favoritcigarrer. Ett populärt val för golfbanan gör att du kan njuta av en cigarr i pauserna! Det fuktade adorini Double Cigar Case High-Grade Steel Satin Finish/Cedar är ett utmärkt alternativ, oavsett plats.

Fodral med gångjärnslock

Dessa fodral ger plats för flera cigarrer och har ett gångjärnslock, till skillnad från andra metallfodrals skjutbara konstruktioner. Även om de här fodralen är något mer skrymmande och mindre fickvänliga, ger de en unik kombination av nostalgi, stil och funktionalitet. Fodral som Cigar Case för 3 Coronas är utmärkta personliga gåvor.

Fodral med blandade medier
Dessa fodral ger en alternativ syn på traditionella cigarrfodral och kombinerar metall med andra material, t.ex. läder eller kolfiber. Vanligtvis består dessa fodral av en övre sektion som glider över en nedre sektion i metall och ger cigarrerna skydd samtidigt som de erbjuder ett enastående utseende som passar perfekt för de mest prestigefyllda tillfällena. Det lockande S.T. Dupont Triple Cigar Case Brown är ett mycket lyxigt exempel.

Metall levererar

Cigarrfodral i metall ger dig möjlighet att skydda dina cigarrer bättre än traditionella mjuka fodral och gör det i en sofistikerad stil och klass. Du har till och med möjlighet att befukta dina cigarrer när du är på språng. Så skydda dina cigarrer på rätt sätt och köp ett nytt cigarrfodral i metall idag!


Alla priser är inklusive moms.. Fri frakt från 1 400 kr. För ett ordervärde under 1 400 kr tillkommer fraktkostnader . Strikeout-priserna är föreslagna detaljhandelspriser.