Dubbelbladiga ciggarsnoppare

Dubbelbladiga ciggarsnoppare

Cigarrsnoppare är nödvändiga för att kunna njuta av förstklassiga cigarrer och finns i alla möjliga former och storlekar. De klassiska giljotinskärarna med ett enda blad för cigarrer var en gång i tiden de bästa, men giljotinskärare med dubbla blad är den föredragna snopparen för moderna cigarrälskare. Vare sig det handlar om enkla basprodukter eller sofistikerade konstruktioner som ger mer stil åt cigarrupplevelsen finns det en dubbelbladig cigarrklippare för dig.Hur dubbla giljotinsnoppare fungerar

Även om nya framsteg inom cigarrsnoppares utformning har möjliggjort olika bladkonfigurationer fungerar de flesta dubbelbladiga skärare på samma sätt. Dubbelbladiga skärare, såsom [Y296] adorini Credit Card Cigarrsnoppare [Y296], har i allmänhet två giljotinliknande blad som är monterade mitt emot varandra och som pressas ihop för att avlägsna en del av cigarrhuvudet.

Eftersom bladen rör sig inåt mot mitten och överlappar varandra blir resultatet ett renare och effektivare snitt än vad man får med en skärare med ett enda blad. Det är enkelt att använda en typisk cigarrgiljotin med dubbla blad:

 1. Skjut in bladen i det öppna läget.
 2. Placera en cigarr i öppningen.
 3. Rikta in cigarren där du vill skära.
 4. Med en jämn och stadig rörelse skjuter du ihop snopparen.

  Detta är allt som krävs för att ge var och en av dina cigarrer ett kvalitetsklipp varje gång. Det kan krävas lite övning för att hitta precis den skärhastighet och den styrka som fungerar bäst för dig, men det betyder bara att du får snoppa och röka fler cigarrer! Försiktighet bör naturligtvis iakttas hela tiden, och se till att hålla fingrarna säkert i handtagen och utanför skärarens öppning för att undvika eventuella missöden.

  Fördelar med dubbelbladiga cigarrsnoppare

  Dubbelbladiga cigarrsnoppare erbjuder en rad fördelar jämfört med enkelbladiga varianter som gör dem till bra allroundalternativ för cigarrentusiaster på alla nivåer, oavsett smak eller erfarenhet.  Mångsidighet

  Dubbelbladiga snoppare skär ett brett spektrum av storlekar och former, vilket gör dem till ett mångsidigt cigarrverktyg att ha i beredskap. Många av dagens produkter kan skära från de minsta cigarrerna till cigarrer med en diameter på 60 eller mer. Cigar punch cutters eller andra mindre enheter kan kräva två eller tre snitt för att uppnå ett optimalt drag på större cigarrer eller formade cigarrer. Dubbla blad kan hantera allt med ett enda klipp. Detta minskar inte bara den tid du lägger ner på att förbereda din cigarr, utan ger också en större yta att dra från som kan hjälpa dig att upptäcka fler av tobakens dolda läckerheter.

  Optimal skärrörelse

  Den glidande rörelsen som de flesta cigarrskärare med dubbla blad använder innebär att dina cigarrer skärs jämnt, samtidigt som risken för att tobaksbladet fransar sig på ena eller andra sidan minskar, vilket annars är ett vanligt problem med snoppare med enkla blad. Detta gör det också lätt att skära nästan vilken cigarr som helst som du har till hands, till och med en torpedo eller en Gordo i jättestorlek.

  Användarvänlighet

  De flesta cigarrklippare med dubbla blad har bekväma handtag för att få den snabba och enkla glidrörelsen att fungera bättre. Det är bara att trycka ihop bladen för att skära din cigarr, så är du redo att tända. Den enkla konstruktionen fungerar inte bara bra för att åstadkomma ett kvalitativt snitt, en del av dagens dubbla blad är till och med självslipande. Det innebär mindre underhåll och mindre krångel!

  Ett brett utbud av alternativ

  Det finns många olika sorters dubbelbladiga skärare, från enkla dubbelgiljotiner till sofistikerade konstruktioner som ger en touch av elegans eller modern stil. Om du vill imponera och behöver en skärare som matchar, finns det gott om utsökta dubbla blad för jobbet. Om du letar efter en vardagssnoppare som inte kostar mycket, finns det gott om sådana också. Oavsett budget eller tillfälle hittar du säkert en cigarrsnoppare med dubbla blad som passar dig.  Dubbelt cigarrerökningsnöje

  Dubbelbladiga cigarrsnnoppare erbjuder optimal skärkkraft och en mångsidighet som helt enkelt inte kan matchas av andra klipptyper. Upptäck alla de glädjeämnen som dubbelbladiga skärare kan ge din cigarrrökning.


Alla priser är inklusive moms.. Fri frakt från 1 400 kr. För ett ordervärde under 1 400 kr tillkommer fraktkostnader . Strikeout-priserna är föreslagna detaljhandelspriser.