Avdelare & lådor

Avdelare & lådor

Gör din cigarrhumidor till en mer tillgänglig och effektiv förvaringsplats för alla dina värdefulla cigarrer. Det finns inget bättre sätt att organisera dina cigarrer än med humidordelare och brickor.

Fördelar med delare och brickor

Med hjälp av avdelare och brickor blir det lätt att snabbt hitta dina cigarrer. De hjälper också till att hålla reda på enskilda cigarrer som du kanske har lagt undan för långvarig lagring. Delare och brickor kan också bidra till att förbättra luftcirkulationen i humidoren, vilket ytterligare hjälper luftfuktaren att förse cigarrerna med det optimala klimatet.

Att välja och installera cigarravdelare



Avdelare gör det enklare än någonsin att organisera dina cigarrer. Du kan använda dem för att separera cigarrer efter typ, märke, storlek, form, inköpsdatum eller uppgifter om boxstämpel. Delare kan vara humidorspecifika, så du kanske vill mäta din nuvarande humidors interiör för att se till att de delare du ska köpa passar i det tillgängliga utrymmet.

Humidorer med ribbad interiör, som adorinis innovativa RibTech, som finns i de flesta av deras bästsäljande humidorer, ger ett mycket enklare och effektivare sätt att dela upp cigarrer. Både vertikala och horisontella RibTech-avdelare klickas snabbt in i de räfflade skårorna på RibTech-optimerade humidorväggar eller cigarrlådor. Detta gör att du kan justera din adorini-humidors inre utrymme på en mängd olika sätt närhelst du behöver ordna om och omorganisera.

Att installera adorinis avdelare är hur enkelt som helst. Välj bara den storlek och typ som passar bäst för din humidor, bestäm dig för var du vill installera den, klicka den på plats och njut av en mer effektivt organiserad cigarrhumidor. Så enkelt är det!

Välj och installera en cigarrbricka



Brickor för humidorer

Cigarrbrickor lägger till ytterligare en nivå, eller hylla, till din humidor, vilket ger större mångsidighet i hur du kan organisera dina cigarrer. De mest effektiva brickorna, som adorinis RibTech-brickor med AirVent-teknik, har speciella ventilationsfickor som förbättrar fuktcirkulationen i hela humidoren, vilket gör att cigarrerna får all den fukt de behöver för att hålla sig i perfekt skick.

Den unika utformningen av adorini's RibTech cigarrbrickor innebär också att du kan använda adorini's delare tillsammans med brickorna för optimal cigarrförvaring och organisation. Om din humidor inte levererades med någon bricka har Humidor Discount allt du behöver. Du kommer att vilja mäta din humidor eller hitta modellnamnet och storleken på din adorini humidor för att säkerställa en exakt passform. När du har din bricka placerar du den i humidoren, lägger till avdelare om du vill och fyller den med cigarrer.

Serveringsbrickor

Om du är värd för en cigarrprovning eller helt enkelt vill ha ett bättre sätt att visa upp dina mest uppskattade cigarrer är en cigarrserveringsbricka ett utmärkt alternativ. [Y13331] adorini Serveringsbricka [/13331] är en klassiker som har individuella fack för upp till fem cigarrer i Double Corona-storlek och upp till fem cigarrer i Robusto-storlek. Använd brickan till fester, för familjära sammankomster eller som en extrafunktion till cigarrvagnar, till exempel adorinis CABINet Vagn.

Många skåphumidorer är redan utrustade med presentationsbrickor som ofta kan lyftas ut ur skåpet och användas som serveringsbricka när så önskas.

Tillbehör till avdelare och brickor

Även om avdelare och brickor kan förbättra din humidors förvaringsutrymme avsevärt, kan du ta effektiviteten till en ny nivå genom att använda specialdesignade avdelare och bricktillbehör.

Etikettklips


Med enkla design och mycket praktiska användningsområden kan du med hjälp av etikettklips tydligt märka avdelare, vilket gör det lätt att hitta rätt stogie när du är redo för en cigarrrökande flykt. Det är bara att sätta klippet på kanten av avdelaren och lägga till din egen etikett. Det är allt som krävs. Det är också enkelt att märka. Skriv bara ner märke, storlek, inköpsdatum eller vilken information som helst som du vill använda för att klassificera eller sortera dina cigarrer. Ettikettklips Metall från adorini är en storfavorit bland aficionados.

Humidorljus


Behöver du lite extra ljus på cigarrerna? Då är det dags att överväga att installera en humidorlampa. Ljusstarka nog för att hålla dig borta från mörkret när du öppnar din humidor, men ändå små nog för att de inte ska ta upp mycket värdefullt cigarrförvaringsutrymme. Den RibTech-kompatibla adorini LED Humidor Light är ett utmärkt alternativ som passar perfekt in i en medium eller stor adorini humidor med RibTech-plats. Ljuset har också en rörelsesensor och ett trådlöst system utan krångel. Du tar bara bort lampan för tillfällig USB-laddning och sätter in den igen!

Tillsammans med avdelare, brickor och adorinis cederträfanér för att fodra din humidor eller DIY humidorprojekt hjälper dessa tillbehör till att göra din humidor till en smal och effektiv cigarrförvaringsmaskin.

Dela upp och ordna din humidor

Avdelare och brickor hjälper till att förbättra effektiviteten i cigarrförvaringen, så att du kan spendera mindre tid med att gräva igenom din humidor för att hitta den perfekta cigarren för stämningen och mer tid med att njuta av cigarrrökning. Få din humidor under kontroll idag med avdelare och brickor.


Alla priser är inklusive moms.. Fri frakt från 1 400 kr. För ett ordervärde under 1 400 kr tillkommer fraktkostnader . Strikeout-priserna är föreslagna detaljhandelspriser.