Cigarrlådor av trä

Cigarrlådor av trä

Cigarrfodral finns i många olika former, men några av de mest lockande typerna är cigarrfodral i trä. Kärleksfulla aficionados runt om i världen väljer cigarrfodral i trä för att få en stil som bara trä kan erbjuda. Trä ger inte bara ett fantastiskt utseende och känsla, utan kan också ge andra fördelar till din cigarrupplevelse.


Varför trä?

Även om träfodral kanske inte är lika välkänt bland cigarrentusiaster som läderfodral, erbjuder träfodral en enorm stil och sofistikering som matchar eller till och med överträffar många andra typer av cigarrfodral. Det finns inte heller två cigarrfodral i trä som är likadana, eftersom alla har ett unikt kornmönster. Detta garanterar att ditt cigarrfodral i trä är en äkta, unik skapelse.

Träcigarrfodral som är tilltalande för ögat och mycket funktionella är ett alternativ till fodral av mjukt läder och hårdmetall. Med olika stilar tillgängliga kan cigarrfodral i trä erbjuda fördelar jämfört med andra fodral, bland annat följande:

 • Hållbar styv konstruktion
 • Säkert förvaringsutrymme för cigarrer
 • Förbättrad arom
 • Utmärkande utseende och känsla

  Det är svårare att skapa cigarrfodral i trä, så de är inte alls lika vanliga som cigarrfodral i andra material. Men ett kvalitetsfodral av trä ger dig större flexibilitet när det gäller hur du transporterar cigarrer, och du kan känna dig trygg med att dina cigarrer inte kommer att krossas på vägen.

  Vissa träfodral med spansk ceder kan ge cigarrerna en behaglig arom. Träet kan också hjälpa till att upprätthålla luftfuktigheten genom att lägga till en liten luftfuktare i fodralet för att hålla cigarrerna i optimalt skick när du är på språng. Delare, magnetlås eller skyddande tygfodral är andra funktioner som ett cigarrfodral i trä kan innehålla för att förbättra dina cigarräventyr.

  Typer av cigarrfodral i trä

  Det finns olika typer av träfodral att välja mellan, beroende på vilken stil du föredrar och vilka behov du har.

  Massivt trä
  Fodral helt i trä ger ett stabilt och skyddande hem för cigarrerna samtidigt som det ger ett tilltalande utseende som kan variera från rustikt till elegant och sofistikerat. De flesta av dessa fodral framhäver unika kornmönster, som ger varje cigarrfodral en touch av stil. Träets utsida kan med tiden få skavanker och märken, så ett skyddande tygfodral rekommenderas för att se till att fodralets utsida förblir i perfekt skick under resan.

  Blandade material
  Dessa fodral har en kombination av trä och andra material. Läderinklädda cigarrfodral i trä är populära alternativ, till exempel adorinis lyxiga Adaptable Genuine Leather Cigarrfodral Black 2/3. Smidiga skinnsidor och vackert ådrade lock ger ett slående utseende som ger en touch av elegans till dina cigarrresor.

  Träfodrad
  Cigarrfodral av alla typer av yttre material kan ha en träfodrad insida, från eleganta läderfodral till robusta alternativ i ABS-plast, som Angelo Triple Cigarrfodral Black. Träfodret bidrar till att ge mer skyddande förvaringsutrymme för dina cigarrer samtidigt som det yttre materialets utseende och känsla bibehålls.

  Att välja ett cigarrfodral i trä

  Tänk på några saker innan du gör ditt köp så att du bättre kan avgöra vilken typ av cigarrfodral i trä som är bäst för dig:

  Transportmedel

  Hur kommer du att bära cigarrfodralet? Fundera på om du kan bära cigarren i en rockficka, en portfölj eller en väska. Mindre fodral är idealiska för fickor, medan större fodral kan stuvas säkert i bagaget för längre resor.

  Storlek på cigarrerna
  Vilken cigarrstorlek kommer du oftast att bära med dig? Många cigarrfodral i trä är tillverkade för att rymma olika längder och ringmått. Se bara till att det fodral du överväger har tillräckligt med utrymme för dina favoriter. Om du gillar att röka olika storlekar av cigarrer är det bäst att välja ett fodral i den större änden av spektrumet.


  Antal cigarrer

  Hur många cigarrer vill du ha med dig? Ju fler cigarrer du har med dig, desto större blir fodralet, så tänk på hur du tänker transportera cigarrerna. Ett fodral för två eller tre cigarrer är till exempel en hanterbar storlek att bära med sig i en rockficka.

  Typ av resa

  Vart planerar du att ta med dig dina cigarrer? Cigarrfodral i massivt trä ger ett bra övergripande skydd för dina cigarrer vid många olika tillfällen. Ändå kanske dessa inte alltid passar dina omständigheter. För mer robust utomhusanvändning, till exempel vid camping eller vandring, kan träfodrade ABS-plastfodral vara det bästa alternativet. I jämförelse ger läderinklädda träfodral mer stil för kvällarna på stan.

  Det naturliga valet

  Träcigarrfodral är givande alternativ som kommer att förhöja varje cigarrökningsresa. Den begränsade tillgången på material och de mer krävande tillverkningsmetoderna som används för träcigarrfodral är en del av deras attraktionskraft. Den helt unika karaktären och tillförlitligheten gör träcigarrfodral till ett naturligt komplement till dina cigarrer.

Alla priser är inklusive moms.. Fri frakt från 1 400 kr. För ett ordervärde under 1 400 kr tillkommer fraktkostnader . Strikeout-priserna är föreslagna detaljhandelspriser.