Colton cigarrsnoppare

Colton cigarrsnoppare


4,5 (2 Betyg)
147 kr

Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Oavsett om det är för ditt lugna cigarrutrymme hemma, din bar, lounge eller ditt företag är det alltid bra att ha ett cigarrverktyg till hands som är funktionellt och ger en touch av sofistikering till cigarrrökupplevelsen. Ett bra alternativ som garanterat kommer att glädja är Colton Cigar Cutter.

Detta unika föremål fångar först uppmärksamheten med sin långa och slanka design, som är modellerad efter klassiska cigarrverktyg från förr. Den silverfärgade rostfria stålfinishen ger ett elegant, modernt utseende samtidigt som den ger användaren en gnutta nostalgi.

Den multifunktionella prylen har en skärare i rostfritt stål med ett enda blad som ger ett jämnt snitt med bara ett tryck på en spak. Den andra änden av verktyget är tunn och avsmalnande, vilket gör det till ett idealiskt sätt att bryta upp förseglade lådor med cigarrer. En skåra på denna tunnare ände används för att lyfta ut spiken ur cigarrlådor. Kanten på den skärande delen har en platt yta som fungerar som en liten hammare för att slå tillbaka spiken i cigarrlådorna och försegla dem så att innehållet förblir säkert.

Med alla dessa praktiska funktioner är Colton Cigar Cutter ett oumbärligt cigarrverktyg som är perfekt för detaljhandeln och för den seriösa samlaren.

EAN-kod:
4260327153186
Beläggning:
Borstat
Typ:
Enkelbladig snoppare
Artikel-ID:
1.53
Bladursprung:
Kina
Märke:
Colton
Vikt:
102 g
Färg:
Silver
Mått:
12 mm x 31 mm x 125 mm
Gjort av:
Rostfritt stål
Maximal storlek på cigarr:
42
Antal blad:
1
Bladmaterial:
Rosfritt stål

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 4,5/5   (2 Betyg)
 50% (1 Betyg)
 50% (1 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 08 Nov 2022

Utmärkt produkt

 01 Oct 2022

Fungerar mycket bra