Kolvar

Kolvar

Det finns inget bättre sätt att njuta av en god cigarr än med en lika välsmakande dryck. Du kan bekvämt njuta av din favoritdryck oavsett vart dina cigarrresor tar dig med en kvalitetsflaska. Med det stora urvalet som finns tillgängligt idag är du säker på att hitta rätt flaska för jobbet.Att välja en flaska

Flaskor finns i olika typer och storlekar, så fundera på vad som kan fungera bäst för dig. Tänk på flaskans storlek och kapacitet: Behöver den rymma en liten smak av godhet eller mycket? Gillar du att dela med dig? Kommer du att bära den i en ficka, en portfölj, en golfbag? Detta är bara några av de överväganden du kan göra.

De mest populära flaskorna som finns tillgängliga idag är fickpluntor. Dessa flaskor är ganska platta och vanligtvis lätt böjda, för att bättre passa kroppens konturer. De är utformade för att kunna förvaras diskret i en jack- eller byxficka och finns i olika storlekar och utföranden. De är idealiska för speciella tillfällen, camping eller till och med ute på golfbanan. Stainless Steel Flask 180mL är ett utmärkt alternativ för alla typer av användning.

Om du ska dela med andra är en bärbar shotglasuppsättning oumbärlig. Satser som Shot Glass Set i Läderfodral innehåller fyra fullstora shotglas som ryms i en praktisk väska. Du kommer att kunna sprida det goda humöret närhelst det behövs.

Höj din flaska högt

Med en högkvalitativ fickplunta kan du njuta av din favoritdryck med en vintage-elan. Skäm bort dig själv med en tillfredsställande kombination av cigarr och fin dryck genom att förbereda dig redan nu för att skåla för ditt nästa stora ögonblick.


Alla priser är inklusive moms.. Fri frakt från 1 400 kr. För ett ordervärde under 1 400 kr tillkommer fraktkostnader . Strikeout-priserna är föreslagna detaljhandelspriser.