Pegasus

Pegasus

Guy Janot Humidorer har länge varit en favorit bland cigarrälskare, och erbjuder enastående humidorer med lyxiga, iögonfallande mönster. En andra kollektion humidorer under Guy Janot-bannern, Pegasus, har också fångat cigarrälskarnas uppmärksamhet. Vackert utformade, sofistikerade och prisvärda Pegasus-humidorer har satt en ny standard för den moderna cigarrhumidoren.

]

En nytänkande humidor
Pegasus-serien återspeglar Guy Janot-hantverkarnas passion och deras önskan att skapa de finaste humidorerna på marknaden. Oavsett om det är en del av Guy Janot- eller Pegasus-serien, bär varje humidor märket som bevisar högsta kvalitet och kommer garanterat att ge dig åratal av exceptionell luftfuktighetskontroll.
Du hittar ett brett utbud av sofistikerade humidorer i Pegasus-kollektionen, som ger ett behagligt utseende till alla cigarrförvaringsutrymmen. Det finns dessutom specifika funktioner i varje humidors design som gör att Pegasus humidorer skiljer sig från andra humidorer på marknaded:

Minimalistisk stil
Pegasus-kollektionen erbjuder en vacker balans mellan elegans och funktionalitet med lyxiga men subtila humidorer. Pegasus humidorer sticker ut på grund av den mästerliga användningen av olika exotiska träslag och unik finish. Nästan alla varianter har blivit humidorklassiker som uppskattad världen över.Solid konstruktion
Varje humidor har kraftiga gångjärn och extra tjocka väggar som ger hållbarhet och säkerställer att fukten bevaras i humidoren. Detta resulterar i en humidor byggd för att hålla, som ger ett tryggt och säkert hem för dina mest värdefulla cigarrer.Pålitlig luftfuktning
Guy Janots luftfuktare använder modern teknik för att leverera jämn fuktighet dag in och dag ut med bara ett stänk destillerat vatten. När luftfuktigheten sjunker under cirka 72%, frigör luftfuktaren fukt. Om luftfuktigheten stiger över 72% absorberar den fukt. Den självreglerande luftfuktaren, som finns i de flesta Pegasus-humidorer, ger en enorm fuktighetskontroll som du kan lita på för att hålla cigarrer i optimalt skick.


Både in- och utsida
Eftersom en humidors primära funktion är att bevara cigarrer, tillverkas varje Pegasus humidor först och främst med tonvikt på stabilitet och inredning. Tjocka väggar, solida gångjärn och spansk cederfoder av hög kvalitet hjälper till att maximera luftfuktighetskontrollen, vilket minimerar fuktförlust som kan leda till torra och skadade cigarrer.

Varje humidors solida konstruktion fungerar perfekt tillsammans med luftfuktaren, så du behöver aldrig ens använda en hygrometer! Allt du behöver göra är att hålla luftfuktaren fylld med destillerat vatten och användning av specifik fuktkontrolllösning då och då. Detta låter dig spendera mindre tid på att oroa dig för cigarrernas tillstånd och mer tid på att njuta av bättre, mer effektivt konditionerade cigarrer.

Många av humidorer har också avdelare för att bättre organisera dina cigarrer. Humidorer med större kapacitet kan också innehålla löstagbara brickor, vilket gör det lättare att sortera och hitta cigarrer när det är dags att tända ditt favoritrök. Det finns också gott om plats i varje humidor om du väljer att uppgradera luftfuktaren.

Medan insidan av humidorerna erbjuder robust funktionalitet förstår Pegasus-teamet också att en riktigt bra humidor måste ha ett behagligt utseende. Pegasus humidorer är gjorda för att lyfta fram det utrymme du sätter dem i, oavsett om det gäller hem- eller kontorsinredning.

Unika träslag, lacker och deras egen speciella frostmetod ger den omisskännliga Pegasus-stilen. Resultatet är humidorer som erbjuder precis rätt blandning av form och funktion och som ger cigarrälskare precis vad de vill ha.

Pegasus-kollektionen

Oavsett om du är hemma eller på resande fot finns Pegasus-humidorer i olika storlekar för att tillgodose alla dina behov. Varje humidor är utformad för att optimera effektiviteten samtidigt som den ger ett elegant men diskret utseende.

Det finns fem grundstorlekar att välja mellan:

100 cigarrer - Stor kapacitet, idealisk för långvarig lagring eller åldrande

80 cigarrer - balans mellan tillgänglighet och kapacitet

50 cigarrer - allround-valet för vardagsentusiasten

35 cigarrer - ett bra alternativ när utrymmet är begränsat

20 cigarrer - inbyggda magnetiska förslutningar perfekt för att hålla cigarrerna säkra under resan

Pegasus-teamet erbjuder också flera typer av träexteriörer, alla tillgängliga i olika färger och finish för att lysa upp tillvaron. Några av våra favoriter inkluderar:

 • Bambu Svart Frostad 20
 • Macassar Matt Konvex 80
 • Valnöt Frostad 35
 • Wenge Gloss 50

  Utbudet av olika storlekar och stilar ger dig möjlighet att välja den humidor som passar din inredning och den mest effektiva användningen av utrymmet. Detta kommer utan avkall på kvaliteten på klimatkontrollen, vilket gör Pegasus humidorer till ett perfekt val för alla.

  En obeveklig strävan efter kvalitet
  Människorna bakom Guy Janot och Pegasus humidorer arbetar efter åsikten ​​att det inte är tillräckligt att bara vara bäst i branschen. Strävan efter perfektion är oändlig, så ribban måste ständigt höjas. Denna strävan är kärleksfullt inbyggd i alla deras humidorer.  En Pegasus-humidor ger inte bara dina cigarrer ett pålitligt, säkert och vackert utformat hem. Den ger dig dessutom den bästa gåvan: sinnesro. En ny Pegasus-humidor ger din cigarrupplevelse vingar som får tar dina cigarrupplevelser till högre höjder.

Alla priser är inklusive moms.. Fri frakt från 1 400 kr. För ett ordervärde under 1 400 kr tillkommer fraktkostnader . Strikeout-priserna är föreslagna detaljhandelspriser.