Humidors

Cigarretui

Cigarretui

Ett cigarrfodral är ett oumbärligt verktyg för cigarrälskaren och jälper till att skydda dina cigarrer, samtidigt som du kan visa upp din stil. Cigarrfodral ger dig inte bara sinnesfrid och stolthet, de kan också göra cigarrupplevelsen roligare. Det finns ett cigarrfodral för nästan alla tillfällen, så HumidorDiscount finns här för att hjälpa dig att hitta det cigarrfodral som passar just dig.

Att välja cigarrfodral

Med så många olika typer av cigarrfodral kan det verka lite överväldigande när du ska välja det perfekta fodralet för dina behov. Ändå kan det vara så givande! För att förenkla processen har vi tagit fram en guide som kan hjälpa dig med ditt val:

 • STORLEK - Det svåraste är kanske att veta vilken storlek du ska välja. Många cigarrentusiaster har en favoritcigarrstorlek, men ännu fler tycker om att testa olika storlekar. Vissa fodral är storleksspecifika, medan andra kan expanderas för att rymma cigarrer av olika ringmätare och längder. Om du bara röker en storlek, som Corona eller Robusto, är ett fodral för din speciella favorit det självklara valet. Men om du gillar att ha med dig olika cigarrstorlekar är det bäst att välja ett större, mer mångsidigt fodral.

 • TILLFÄLLE - Att veta exakt var och när du planerar att använda cigarrfodralet hjälper dig att avgöra vad som är bäst för dig. Fundera på om du kommer att använda ett enkelt fodral under några timmar per dag eller om du kanske behöver ett fuktat fodral för längre utflykter. Om du sannolikt kommer att använda fodralet mestadels utomhus, på golfbanan eller till exempel på camping, så kan ett mer robust fodral vara bäst. Om du använder fodralet i affärsmiljöer eller i formella situationer kan en smidig, mer sofistikerad stil vara ett vinnande val.

 • KAPACITET - Att ha för många cigarrer är alltid att föredra framför att inte ha tillräckligt, men ibland är det bbättre att tänka minimalistiskt. Det finns ingen anledning att släpa runt på fler cigarrer än du behöver. Från fodral för en eller två cigarrer till större konstruktioner för flera cigarrer: det finns fodral för nästan alla typer av utflykter. Om du bara planerar att vara ute i några timmar så räcker det kanske med ett fodral för två cigarrer. Om du är på resande fot under längre perioder eller delar cigarrer med andra så är ett fodral med större kapacitet det rätta valet.

 • PRIS - Du behöver inte spendera en förmögenhet för att få ett fodral av hög kvalitet, och du behöver inte heller nöja dig med mindre än utmärkt kvalitet. Det finns snygga och mycket funktionella cigarrfodral för nästan alla budgetar, så fundera på vad din optimala prisklass är så kommer du säkert att hitta många bra alternativ!

  Dessa funderingar kommer att hjälpa dig att begränsa din sökning och välja bland de olika typerna som finns idag, vilket gör att du kommer närmare det roligaste ögonblicket att hitta det perfekta cigarrfodralet!

  Olika typer av cigarrfodral
  Det finns otaliga typer av cigarrfodral, som alla erbjuder sin egen unika stil och funktionalitet. Medan vissa kanske är bättre lämpade för dina cigarräventyr än andra, handlar det om personliga preferenser. Här är några av de mest populära varianterna:

  Läder
  Dessa fodral är kanske vad de flesta föreställer sig när de tänker på cigarrfodral. Läderfodral ger en mjukare, smidigare känsla och ett elegant utseende. Läderfodral kan vara gjorda av koskinn, kalvskinn, lammskinn eller andra tänkbara läderprodukter. Färgerna sträcker sig från klassisk svart eller mörkbrun till intensivt röda, gula och till och med flerfärgade skatter.  Många läderfodral har en teleskopdesign som gör att du kan bära med cigarrer i olika längder. Vissa har en mjukare, mer flexibel design, vilket möjliggör lite extra utrymme för lite större ringmätare. De flesta fodral i fickformat är perfekta när du är ute på stan i några timmar. Större resecigarrfodral, som adorini Cigarrväska Äkta Läder Röd Söm, låter dig bära inte bara dina cigarrer utan även tillbehör, kreditkort och andra nödvändigheter, så att du kan ha allt samlat på ett och samma ställe.

  Medan läder inte ger samma robusta skydd som hårdare material såsom trä eller metall, har läderfodral länge varit populära på grund av sin mångsidighet, elegans och bärbarhet. Ett fantastiskt alternativ för den vardagliga cigarrentusiasten.

  Trä
  Till skillnad från sina mjukare motsvarigheter i läder ger fodral som är konstruerade av trä mer skydd åt dina cigarrer. Den robusta konstruktionen minimerar risken för att dina cigarrer krossas under transport. Vissa större träfodral har utrymme för att lägga till en liten luftfuktare, vilket ytterligare hjälper till att hålla dina cigarrer säkra och sunda på de längre turerna.  Vissa träcigarrfodral har fast storlek och form, och erbjuder inte samma flexibilitet som många mjuka läderfodral. Ändå finns det trälådor som inte bara skjuts ihop för att anpassa sig till cigarrernas längd utan som även är läderklädda. adorini Justerbart Cigarrfodral Äkta Läder Svart 2/3 är ett perfekt exempel på hur du kan få det bästa från två världar, inklusive avdelare för att hålla cigarrerna åtskilda.

  Träfodral finns i en mängd olika storlekar och finish som passar för avslappnade utflykter, formella tillfällen och allt däremellan. Även om inte alla träfodral kan vara lika fickvänliga som andra fodral så erbjuder alla träfodral en distinkt och lockande karaktär som ingen annan typ av fodral kan leverera.

  Metall
  Medan cigarrfodral av läder och trä är populära alternativ, har metallfodral också mycket att erbjuda. Inte bara ger dessa fodral extra skydd för dina cigarrer, de gör det också med modern elegans. Från nostalgisk elegans till det moderna utseendet på rostfritt stål, aluminium eller krom, kan metallcigarrfodral ge mer sofistikering i alla cigarrökningsupplevelser.  Precis som cigarrfodral av trä har metallfodral i allmänhet en fast storlek och kommer därför inte att anpassas för att passa längden på dina cigarrer. Även om dessa stela, ofta tyngre fodral också kan vara lite besvärliga att bära med sig i fickan, så kompenseras du av att veta att dina cigarrer säkra och skyddade under hela din resa.

  Vissa metallfodral har till och med en inbyggd luftfuktare, till exempel adorini Humidor Tube med Silver Hygrometer. Metallfodral är också utmärkta gåvor, särskilt till bröllopsfester och andra stora tillfällen. Ett cigarrfodral med plats för personlig gravering kan bli en mycket uppskattad souvenir eller gåva.

  Kolfiber
  Cigarrfodral av kolfiber har blivit en favorit bland dagens cigarrfans tack vare deras snygga och moderna utseende. Kolfiberns oförglömliga textur kan ofta konkurrera med den eleganta karaktären hos läderfodral. Fodralet är också mycket uppskattat eftersom den superstarka konstruktionen av kolfiber är hårdare än trä- och till och med metallfodral. Dessutom väger de inte mycket, så kolfibercigarrfodral ger en perfekt blandning av modern lyx, hållbarhet och funktionalitet.


  Vissa kolfiberfodral, som adorinis snygga gula och svartaKolfiberfodral för 3 Corona, anpassar sig till längden på din cigarr så att du får ännu mer mångsidighet. Ett cigarrfodral av kolfiber är ett utmärkt alternativ för alla äventyrliga cigarrälskare på resande fot som vill ha en modern känsla på sin cigarrupplevelse.

  Ta med dig dina cigarrer utan att oroa dig
  När du har funderat över vad som är bäst för dina cigarrtransportbehov är du redo att välja bland ett stort utbud fantastiska fodral. Oavsett vilke storlek, typ eller stil du är ute efter så kommer du att hitta den rätta varianten för just dina cigarrökningsäventyr. Hitta det perfekta cigarrfodralet på HumidorDiscount!
Alla priser är inklusive moms.. Fri frakt från 1 400 kr. För ett ordervärde under 1 400 kr tillkommer fraktkostnader . Strikeout-priserna är föreslagna detaljhandelspriser.