Cigarraskfat

Cigarraskfat

Försköna ditt rökrum och ge dig samtidigt en bekväm och säker plats att lägga dina cigarrer på med rätt cigarraskkopp. Oavsett om du behöver en enkel askkopp för gården, något som är bärbart när du är på språng eller en askkopp som ger din cigarrrökplats en elegant touch så finns det en askkopp för dig.


Hur skiljer sig en cigarraskkopp från en vanlig askkopp?

Medan den grundläggande funktionen för alla askkoppar är att tillhandahålla en säker plats för att göra sig av med askan, erbjuder cigarraskkoppar några extra funktioner för att underlätta saker och ting, med hänsyn till volymen på din genomsnittliga cigarr. De inkluderar vanligtvis följande:

 • Större plats för ackumulering av cigarraska, ofta med djupare skålar och/eller stora brickor.
 • Integrerade cigarrstöd, tillräckligt stora för att rymma olika cigarrstorlekar, vilket ger en säker och trygg plats att lägga ifrån dig din cigarr.
 • Ett brett utbud av mönster, färger och stilar med cigarrtema som passar perfekt för inredning i hemmet, på kontoret eller i loungen.

  Cigarraskkoppar gör det lättare att effektivt göra sig av med cigarrfimpar och aska, vilket gör att du kan hålla ditt cigarrutrymme renare än vad det annars skulle kunna vara med vanliga askkoppar.

  Att välja en cigarraskkopp

  Det finns några saker att tänka på när du väljer en cigarraska för att optimera ditt cigarrrökande nöje. Tänk på var du kommer att använda askkoppen och med vem. Om du använder den främst utomhus kanske du vill välja en askkopp som är tillverkad av ett väderbeständigt material. Om du vill ha ett mer formellt utseende för inomhusutrymmen erbjuder askkoppar av glas eller porslin en utsökt finess.

  Om dina cigarräventyr tenderar att inkludera andra cigarrfantaster är det förmodligen lämpligt med en större askkopp med ytterligare cigarrhållare. Om du är värd för fester eller andra evenemang är fristående askkoppar ett självklart val. Cigarraskkoppar i fickformat är också ett snabbt och enkelt alternativ som gör att du kan göra dig av med askan på ett säkert sätt när du är på språng. När du väl har begränsat var och när du kommer att använda askkoppen kan du göra ditt val av den typ som bäst passar dina specifika behov.

  Typer av askkoppar

  Cigarraskkoppar finns i ett brett utbud av storlekar, former, färger och stilar som passar till nästan alla tillfällen. Här är några av de vanligaste typerna:

  Askkopp för enstaka cigarrer


  Dessa askkoppar är idealiska för att njuta av cigarrer i ensamhet och har en enda cigarrhållare och är i allmänhet mer kompakta. De är också bra alternativ när utrymmet är begränsat. adorini Ceramic Cigar Askkopp Leaf Black är ett klassiskt exempel på en askkopp för en enda cigarr.

  Dubbel cigarraskkopp


  De här populära alternativen har två cigarrhållare så att du bekvämt kan dela ditt askfat med en annan cigarrälskare. Square Glass Askkopp för Två Cigarrerär gjort av elegant, klart glas som passar i nästan alla cigarrrökningsmiljöer.

  Askkopp för flera cigarrer


  Dessa askkoppar är perfekta för cigarrfester och andra vänskapliga sammankomster och har tre eller fler cigarrhållare och i allmänhet större skålar för att rymma mer aska. Square Glass Askkopp för fyra cigarrer är ett populärt val.

  Cigarraskkopp med stor skål


  Askfat med stor skål, även kallade deep bowl eller tall ashtrays, är idealiska när det behövs extra utrymme för att deponera aska. Den djupare skålens utformning innebär också mindre besvär med att tömma askkoppen, vilket ger dig mer tid att koppla av med din favoritrök. Stinky Cigar Ashtray Stainless är ett alternativ med stor skål som passar alla.

  Stående cigarraskkopp


  Även kända som fristående askkoppar eller golvaskkoppar, stående askkoppar är i princip askkoppar på en piedestal. De kan placeras nästan var som helst och gör att man inte behöver ett bord eller en bänkskiva. Stående askkoppar som adorini's Stående Askkopp passar utmärkt i hemmet, på företaget eller utomhus.

  Bärbar cigarraskkopp


  Bärbara askkoppar gör det lättare för cigarrentusiaster att njuta av cigarrer på ett säkert och rent sätt när de är på språng. Bland dessa finns skatter i fickformat som den bästsäljande Country Bärbar Askopp Skjutbar Stängning som låter dig ta askan med dig tills du kan hitta en lämplig plats att göra dig av med den. Många bärbara askkoppar, somXikars askkopp i rostfritt stål, är utformade för att passa i de flesta mugghållare i bilar och ger dig en enkel plats för din cigarraska samtidigt som du kan hålla ögonen på vägen.

  Cigarraskkopp Presentset


  Om du letar efter en bra present till din favoritcigarrentusiast eller om du bara föredrar att ha matchande set, är presentförpackningar med cigarraska ett bra sätt att gå till väga. Dessa uppsättningar kombinerar askkoppar med andra cigarrtillbehör, såsom snoppare, tändare, cigarrfodral eller andra användbara prylar.

  Förbättra ögonblicket med ett askfat för cigarrer.

  Ingen vill städa bort smutsig aska från golvet, möblerna, bänkskivan eller bilens interiör. Vi vill absolut inte heller skapa en brandrisk genom att slänga aska där den inte hör hemma. Så njut av ögonblicket på rätt sätt och håll ditt cigarrutrymme sofistikerat, säkert och rent med en väl vald cigarraska.


Alla priser är inklusive moms.. Fri frakt från 1 400 kr. För ett ordervärde under 1 400 kr tillkommer fraktkostnader . Strikeout-priserna är föreslagna detaljhandelspriser.