Adorini hygrometer Large bild 3 Adorini hygrometer Large bild 2
Adorini hygrometer Large bild 2

Adorini hygrometer Large


-69% Rabatt
117 kr
377 kr

Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Du har precis investerat i en humidor och fyllt luftfuktaren, och dina cigarrer är på plats och redo för användning. Allt ser bra ut, men utan en hygrometer finns det en gnagande känsla av att inte veta hur mycket fukt dina cigarrer faktiskt får. Det är en känsla som cigarrister känner till alltför väl. Du kan dock ge dig själv lite sinnesfrid med en kvalitetshygrometer som Hygrometer Basis Large.

Den här attraktiva hygrometern har en gyllene ytterkant som omsluter en vit och klassisk analog urtavla för ett tidlöst utseende som är idealiskt för nästan vilken humidor som helst. Den större diametern och siffrorna gör den till en lättläst enhet som gör att du bättre kan hålla koll på luftfuktigheten i din humidor.

Apparaten fungerar med hjälp av en metallspiral som är fäst vid en nål. När luftfuktigheten stiger och sjunker flyttar spiralen nålen i enlighet med detta. Detta ger dig en ungefärlig avläsning av den relativa luftfuktigheten i din humidor. Enheten är lätt att fästa med medföljande kardborreband, vilket gör den lätt att ta bort för omkalibrering och rengöring.

Hygrometer Basis Large ger en touch av elegans och förbättrar din förmåga att befukta dina cigarrer på rätt sätt. Detta säkerställer att fuktnivåerna är där de behöver vara för att ge dig den bästa möjliga cigarrrökupplevelsen.

Display:
Analog
Fastställande:
Kardborrband
Produktvikt:
22 g
Färg:
Vit
Mätningsmekanism:
Metallspiral
EAN-kod:
4260327151212
Temperaturenheter:
Ingen
Temperatur:
Ingen celsius
Noggrannhet fuktighet:
+-5%
Mått:
25 mm x 72 mm x 72 mm
Noggrannhet temperatur:
Ingen

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu