bild 2
BigSmoke Snoppare svart och guld, tandat svart blad

BigSmoke Snoppare svart och guld, tandat svart blad


-50% Rabatt
281 kr
561 kr

Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

 • Lägsta pris-garanti
  Lägsta pris-garanti
 • 100% Nöjdhetsgaranti
  100% Nöjdhetsgaranti
BigSmoke Cutter Svart och Guld
Fördjupa dig i en värld av exklusiv rökglädje med BigSmoke Cutter Black and Gold. Denna högkvalitativa cigarrkniv är det perfekta tillbehöret för kräsna kännare av de finaste tobaksprodukterna.
Egenskaper:

 • Precisionshantverk: BigSmoke Cutter Black and Gold är tillverkad med högsta precision för att ge dig en felfri skärupplevelse. De sågtandade svarta bladen är noggrant slipade för att säkerställa ett rent snitt.


 • Elegant design: Skärarens imponerande design kombinerar tidlös elegans med en touch av lyx. De svartlackerade bladen, i kombination med gyllene accenter, ger skäraren en ädel look som sticker ut i alla rökmiljöer.


 • Ergonomiskt grepp: BigSmoke Cutter ligger bekvämt och säkert i handen, vilket gör att du kan skära utan ansträngning. De släta linjerna och den balanserade vikten ger en bekväm användarupplevelse.


 • Kniv med dubbla blad: Med två exakta blad kan du skära din cigarr jämnt och utan att krossa den. Detta ger en optimal rökupplevelse samtidigt som cigarrens integritet bevaras.


 • Attraktiv presentförpackning: BigSmoke Cutter levereras i en utsökt presentförpackning, perfekt för gåvor eller förvaring. Gör en cigarrentusiast glad eller skäm bort dig själv med detta speciella tillbehör.


Förhöj din rökupplevelse med BigSmoke Cutter Black and Gold - ett statement piece för konnässörer och aficionados. Upplev skillnaden i kvalitet och stil.

Modell:
11038
Snoppartyp:
Dubbelbladig snoppare
Bladmaterial:
Rosfritt stål
Material:
Metall
Vikt:
108 g
Färg:
Svart, Guld
Märke:
BigSmoke
EAN-kod:
4260564932940

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu