Megajet

Megajet

S.T. Dupont Megajet - Den nya konsten att tända en cigarr.
Lyxartikeltillverkaren S.T. Dupont erbjuder nu cigarrälskare en reviderad version av den välkända Maxijet-tändaren. Större, högre och kraftfullare är de rätta orden för att beskriva den här kollektionen.
Designen av Megajet-serien
är klassiskt elegant, tidlös och baserad på utseendet hos Megajet-tändarna. Vad är skillnaden?
Enbart dimensionerna skiljer sig avsevärt. En St Dupont Megajet-tändare har yttermått på 73 x 40 x 16 mm och har därmed en anmärkningsvärt större gastankvolym som alla erfarna entusiaster kommer att bli glada över.

Tekniska egenskaper
Med en fantastisk gastankskapacitet på 1,7 g som räcker till ca 200 tändningar. Megajet kan fyllas på upp till 30 gånger med en gasflaska från tillverkaren. Nu till den utomordentligt kraftfulla jetflamman som tillverkaren har tänkt igenom noggrant. En innovativ och särskilt bred jetflamma tänder lätt dina rökskatter från och med nu.
Med en flambredd på 2 cm, som smalnar av mot toppen i en pyramidform, kan ytan på cigarrbasen brännas optimalt. Intensiteten på jetlågan kan justeras på tändarens undersida.
Den klarar vindhastigheter på upp till 70 km/h, vilket motsvarar en 7:a på Beaufortskalan.
De tre stora luftintagen som är integrerade på Megajets fram- och baksida ser till att cigarren antänds snabbt och att lågan hela tiden förses med gas.
Luftintagen är försedda med solida skyddsgaller för att skydda tekniken inuti från smuts. En annan skyddsåtgärd från tillverkaren som bör nämnas är head-over safety-systemet för maximal säkerhet.
Tändaren kan aldrig tändas över huvudet, i fickan eller i handen.
Tekniskt sett styrs lågan av en elektronisk piezo-kolv. Kroppens basmaterial är en zinklegering, vilket gör tändarna lätta med 93 g. Designen är absolut tidlös, tilltalande och ergonomisk.
Tack vare de rundade kanterna och sidorna är Megajet en absolut smickrare tändare. Efter de första praktiska erfarenheterna med kollektionen är vi helt imponerade och tror inte på att tränga ut eller kannibalisera Maxijet-serien, eftersom dessa riktar sig till olika konnässörer.


Alla priser är inklusive moms.. Fri frakt från 1 400 kr. För ett ordervärde under 1 400 kr tillkommer fraktkostnader . Strikeout-priserna är föreslagna detaljhandelspriser.