Adorini

Adorini

Adorini erbjuder ett komplett utbud av tillbehör för cigarrrökning för alla typer av cigarrentusiaster. Adorinis stora sortiment av butantändare är en särskilt populär landningsplats. Dessa tändare kombinerar tidlös design, hållbarhet och värde för att erbjuda cigarrtändningslösningar som du kan lita på.Adorinis filosofi


Som en respekterad ledare inom cigarrhumidorindustrin sedan 1999 är adorini en väletablerad leverantör av humidorer och tillbehör som har väckt uppmärksamhet hos cigarrälskare runt om i världen. Företagets grundare Felix Spohn och Dr. Daniel Spohn byggde adorini med en filosofi om att leverera överlägsen kvalitet och innovation till ett rimligt pris.

Det är denna filosofi som är kärnan i varje adorinihumidor och -tillbehör. Cigarrentusiaster vänder sig till adorini för innovativa konstruktioner, såsom adorinis RibTech-ventilationsribbor och adorini deluxe-befuktningssystemet. Dessa innovationer skiljer adorini från andra humidortillverkare och har bidragit till att göra adorini till ett självklart val för cigarrister. Detta åtagande att använda den senaste tekniken och de bästa hantverkarna för att skapa humidorer utan en orimlig prislapp har överförts till andra adorini-produkter, inklusive adorini-tändare.

Tändare


Med sin erfarenhet av humidorer skapar adorinis designteam tändare som är lockande i stil men som ändå ger optimal funktionalitet och långvarig hållbarhet. Den resulterande kollektionen av adorini-tändare erbjuder cigarrentusiaster allt de kan hoppas på från en kvalitetscigarrtändare. Var och en levererar en solid konstruktion, utmärkt flamstyrka, ergonomisk design och användarvänlighet samtidigt som de erbjuder ett tilltalande, tidlöst utseende.

Varje tändare har utformats med den vardagliga cigarrälskaren i åtanke och ger en pålitlig flamkälla till ett bra pris som är idealisk för nästan alla tider och platser.

Sortimentet

Adorini-tändare har utvecklat ett rykte för tillförlitlighet och användarvänlig funktionalitet. En- eller tvåstegständning, väderbeständiga lågor, fönster för bränslenivå och integrerade cigarrsnoppare är några av de funktioner som finns på adorini-tändare. Några av dessa som har blivit fansens favoriter är bl.a:

adorini Jet

Den bästsäljande adorini Jet-tändaren är en robust favorit som är konstruerad av rostfritt stål med hållbarhet i åtanke. En vindresistent jetflamma ger en kraftfull och pålitlig flamkälla som är idealisk för utomhusäventyr. Två cigarrstämpelskärare i olika storlekar fälls ut från sidan, så att en cigarrsnoppare alltid finns till hands.


Den här populära tändaren är ett bra alternativ om du vill ha en solid butanjet-tändare med inbyggd snoppare som är lätt att använda men ändå har ett modernt utseende och känsla. Den klassiska adorini Jet Lighter Black får sällskap av olika andra snygga färger, bland annat vitt, silver, gult, rött, orange och racinggrönt.

adorini Slim

För dem som vill ha en smidigare och mer kompakt tändare i jet-stil erbjuder adorini tändaren adorini Slim. Till skillnad från många skrymmande cigarrtändare gör den smalare profilen att den är lätt att bära i fickan. Dess snabba och enkla tändning i ett steg gör också butantändaren till ett populärt alternativ för rökaren som alltid är på språng.


Dess rundade kanter ger en mjuk och bekväm känsla, samtidigt som det finns precis tillräckligt med vikt för att hålla den trygg och balanserad i handen. Även om den inte har en inbyggd cigarrsnoppare eller flera flammor är adorini Slim Lighter ett mångsidigt vindskyddande alternativ för både cigarettrökare och cigarrentusiaster.

adorini Puroso

Den innovativa adorini Puroso är den ultimata cigarrprylen. Den här butantändaren har dubbla jetlågor som tänder cigarrer snabbt, även i blåsiga förhållanden. En supervass cigarrstämpel av Solingen-stål fälls ut för att ge ett enkelt och rent snitt. Tändaren har också en cigarrnål som kan användas som en hålskärare eller dragförbättrare.


Oavsett om den är i lyxig guldfärg eller tidlös svart gör tändarens ergonomiska design att den är bekväm att hålla i handen och kompletterar tändarens moderna utseende och vinklade design. En 45-graders lutning hjälper de dubbla vindresistenta lågorna att leverera precision när du tänder cigarrer.

Att välja en adorini-tändare

Innan du väljer någon tändare kanske du vill fundera över några fatorer för att lättare kunna hitta den bästa tändaren för dig. Tänk på hur tändaren kommer att ligga i din hand och i din ficka, eller var du än förvarar den när du inte använder den. Större tändare har i allmänhet större bränsletankar men kan också vara tyngre och mer besvärliga att bära. HumidorDiscount tillhandahåller mått och extra funktioner för varje tändare för att hjälpa dig i ditt sökande.

Bestäm om du vill ha en integrerad cigarrsnoppare. Detta kan också öka volymen på en tändare, så om du letar efter en smal tändare och har en cigarrsnoppare som du föredrar, är en tändare utan denna funktion ett bra alternativ. Lyckligtvis gör folket på adorini det enkelt att välja en tändare eftersom varje adorini-tändare ger användaren överlägsen kvalitet, komfort och värde.

Hitta glöden, adorini-style

Adorini-tändare hittar en balans mellan lyxighet och funktionalitet som passar perfekt ihop med adorinis grundares drivande filosofi. Kvalitet, innovation, användarvänlighet och rättvist värde finns här samlat under ett namn. Hitta din adorini-tändare idag och njut av dina cigarrer på adorini-sättet!


Alla priser är inklusive moms.. Fri frakt från 1 400 kr. För ett ordervärde under 1 400 kr tillkommer fraktkostnader . Strikeout-priserna är föreslagna detaljhandelspriser.