Name product Name product Name product Name product
Name product

Adorini Cube Deluxe Humidor Svart


4,9 (28 Betyg)
3 025 kr
2 451 kr

Gratis utskick
Gratis utskick
Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Adorini är ett namn som cigarrälskare runt om i världen har vänt sig till för välgjorda och innovativa humidorer. Två av adorinis mest sålda kreationer, Treviso Deluxe och Chianti Medium Deluxe har nu smälts samman till en av adorinis mest fantasifulla designer hittills: Cube Deluxe.


Den svartlackade Cube Deluxe har den unika kubformen från Chianti Medium Deluxe humidoren, medan glasrutorna från Treviso Deluxe ger denna humidor ett verkligt unikt utseende. Kombinationen av storlek, form och funktion gör detta till en iögonfallande humidor, perfekt för förvaring av upp till 100 cigarrer i Corona-storlek, oavsett om de förvaras som enstaka cigarrer eller i lådor.


Kuben tar glaspanelerna ett steg längre än på Treviso Deluxe, och har infällda glasrutor på både sidoväggar, bakvägg, och överdel för enkel visning av cigarrerna, oavsett var de ligger. Glasdörren är pålitligt tätslutande och öppnas och stängs enkelt och smidigt tack vare ett par hållbara handpolerade fyrkantiga gångjärn. Kuben lånar inte bara favoriten Chiantis form, utan även Chiantis praktiska utdragslåda som är monterad i övre delen av interiören av spanskt cederträ för att maximera lagringsutrymmet, medan en precisionshygrometer inbyggd i lådan gör det lätt att kontrollera relativ fuktighetsnivå, oavsett om dörren är öppen eller stängd.


Interiörens bottenpanel har ventilationsribbor som hjälper till att främja luftcirkulationen för att säkerställa att fuktigheten distribueras på ett optimalt sätt. Den silverpläterade akrylpolymerbaserade deluxe-luftfuktaren ger optimal luftfuktighetskontroll med justerbara ventilationsöppningar för finjustering av fuktighetsnivån. Enheten fästs på lådans undersida vilket ger dig mer utrymme att lagra dina cigarrer. Att organisera det extra utrymmet blir enkelt med adorinis innovativa avdelarsystem med praktiska etikettclips.


Denna fusion av två legendariska humidorer är fullpackad med adorinis lyxfunktioner, och Cube Deluxe-humidoren är en cigarrlagringslösning som ger elegant, utrymmesbesparande flexibilitet för dig som letar efter en cigarrhumidor där du kan visa upp din samling.
Hygrometer:
Hårhygrometer
Yttre finish:
Matt
Material på humidorfodral:
Trä
Material på interiörens fanér:
Spanskt cederträ
Material på yttre fanér:
Målat lack
Mått:
240 mm x 240 mm x 246 mm
Mått (inre)
22 mm x 22 mm x 14,5 mm
Färg:
Svart
Märke:
Adorini
Garanti:
Adorini livstids garanti
EAN-kod:
4260412687473

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 4.9/5   (28Betyg)
 93% (26 Betyg)
 7% (2 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 15 May 2021
Översatt från originalet på Engelska

Humidoren är felfri, hygrometern fungerar inte och gick sönder efter ett kalibreringsförsök. Snabb leverans.

 26 Mar 2021
Översatt från originalet på Italienska

Som visad på bilderna, elegant och välarbetad. Mycket nöjd

 12 Oct 2020
Översatt från originalet på Engelska

Jag är nöjd med den.

 26 Jun 2020
Översatt från originalet på Italienska

Utmärkt produkt för kvalitet / pris. Bra förpackningar och punktlig frakt. Bra och pålitlig säljare. Högt rekommenderad.

 13 Jun 2020
Översatt från originalet på Engelska

Härlig humidor, min enda kritik är att hygrometern inte satt rakt men jag har löst det, annars en mycket vacker produkt.

 22 Mar 2019
Översatt från originalet på Tyska

En bra produkt! Utmärkt utförande och om du vill lagra flera cigarrer är det nästan perfekt storlek! Jag rekommenderar starkt produkten och butiken!

 11 Oct 2018
Översatt från originalet på Engelska

Jag är från Danmark och jag köpte adorini Cube humidor från HumidorDiscount. Bra erbjudande och utmärkt service. Produkten levererades inom en vecka och i ett stycke. Köper gärna hos dem igen.

 30 Nov 2017
Översatt från originalet på Franska

Mycket väl förpackade. Liten defekt på lådan som mycket snabbt löstes av kundsupporten. Inget att säga, supporten är mycket tillgänglig, personen talar franska. Jag är väldigt nöjd.

 02 Nov 2017
Översatt från originalet på Franska

Beskrivningen av produkten var mycket detaljerad och mycket användbar för att välja rätt humidor för alla mina behov. Förklaringen och alla råd som fäljde med är också användbara för cigarrvärldens nybörjare.

 31 Jul 2021
 07 May 2021
 26 Dec 2019
 20 Aug 2019
 29 Jul 2019
 11 Mar 2019
 31 Jan 2019
 21 Dec 2018