adorini Vittoria Deluxe Desktophumidor

Review rating 4.5/5
(31 Betyg)

h112d

7 791SEK

6 264SEK

Gratis utskick
Gratis utskick
Tillgänglighet: Inkommer lager om 10 dagar
 Adorini HumiFit lösning premie 1L för fuktare 71SEK
Vätska för luftfuktare
Destillerat vatten berikat med silverjoner
Antibakteriellt
1 liter
  • Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
För många cigarrentusiaster kommer det en tid då små skrivbordsfuktare helt enkelt inte räcker till för en växande samling cigarrsamling. Att ge sig in i världen med större bordsfuktare kan tyckas vara ett stort steg, men adorini erbjuder det kanske bästa i klassen: Vittoria Deluxe bordshumidor.En imponerande kapacitet på cigarrer av 500 Corona-storlek döljs i denna vackert utformade humidor som har en visuellt behaglig ebenholtsfanér halvglansfinish och lock med infälld glasruta. Tunga fyrkantiga gångjärn och kraftig humidorkropp ger humidoren en robust känsla samtidigt som förgyllt lås och handtag ger ökad säkerhet. Extra hårt ångat spanskt cederträfoder interiören för en optimal cigarrmiljö, vilket förbättras ytterligare av adorinis innovativa RibTech-ventilationsribbor som hjälper till att maximera luftflödet genom hela humidoren.Two justerbara spanska cedertråg ger flexibilitet när det gäller att hantera din cigarrsamling, medan ett större område under brickorna erbjuder gott om utrymme för att lagra hela cigarrlådor. Några av adorinis mest populära funktioner, som vertikala och horisontella avdelare med etikettclips, ingår också för att lägga till ännu mer mångsidighet för att organisera dina cigarrer.Fuktighet styrs av adorinis mycket uppskattade Cigar Heaven andra generationens elektroniska befuktningssystem. Denna vackert utformade luftfuktare kan drivas med en nätadapter eller med det uppladdningsbara litiumjonbatteriet, som håller i upp till fyra veckor på en laddning. Enhetens vattenbehållare rymmer tillräckligt med vatten för nästan två månaders befuktning, som manuellt kan justeras mellan 40 och 80 procent relativ luftfuktighet. En LCD-skärm visar all information du behöver för att upprätthålla ideala förhållanden, inklusive aktuell luftfuktighet och temperatur, högsta och lägsta luftfuktighet och 3-dagars genomsnittlig fuktighetsnivå.Detta kraftfulla befuktningssystem tillsammans med många av adorinis mest populära lyxfunktioner gör Vittoria Deluxe bordshumidor till till en av adorinis mest exceptionella skapelse med den perfekta kombinationen av storlek, mångsidighet, innovation och elegans .Se även: Kritik i Cigar Aficionado
Artikel-ID: 4442
Material på humidorfodral: Trä
Inre längd på brickan: 290 mm
EAN-kod: 4260128723465
Inre bredd på brickan: 143 mm
Mått (inre): 187 mm x 305 mm x 435 mm
Märke: Adorini
Färg: Brun
Höjd: 210 mm
Djup: 360 mm
Inre höjd på brickan: 35 mm

Adorini Delux egenskaper

Kunder som har köpt den här produkten köpte också

Humidorer - Bästsäljare

Missa inte bästsäljarna i våra TOPP 3 mest populära kategorier av # 1 Humidorer, # 2 Kabinett och # 3 Adorini Humidorer.

Kundbetyg och recensioner

Helhetsomdöme Review rating 4.5/5
(31 Betyg)
Review rating  
74 % (23 Betyg)
Review rating  
23 % (7 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating  
3 % (1 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating
 07 Nov 2019
Översatt från originalet på Franska
Snabb leverans. Humidoren är vad jag förväntat mig.
Review rating
 10 Feb 2019
Översatt från originalet på Franska
Mycket bra humidor förutom att LCD-skärmen på luftfuktaren Cigar Heaven 2 har slutat fungera efter mindre än ett års användning.
Review rating
 07 Jan 2019
Översatt från originalet på Tyska
En vacker produkt. Efter 1 dag var fuktighetsavläsningen lite förvirrande för mig eftersom ett värde (C8, C4, C6) visades som inte nämns någonstans i handboken. Men efter 2 dagar justerades värdet (68% -70%) som förväntat. Det skulle vara bra om adorini publicerade några förtydliganden här, för det störde mig mycket. Jag är glad att det genomsnittliga 3-dagarsvärdet nu är 68%, även om jag skulle vilja se de 70% som är förinställda av tillverkaren. Jag misstänker att detta kan uppnås med lite tålamod genom att öppna eller stänga ventilationen. Trots allt är jag väldigt entusiastisk och skulle rekommendera humidoren när som helst.
Review rating
 13 May 2018
Översatt från originalet på Franska
Mycket god kvalitet och pålitlig elektronisk luftfuktare.
Review rating
 02 Oct 2014
Översatt från originalet på Engelska
Den humidor kom i ett paket med frigolit, där var original Adorini box som också innehåller frigolit. Ser detta Jag sa genast kuriren att han kan gå, orsaka allt MÅSTE vara OK. Den humidor i sig är ett mästerverk, kan jag inte uttrycka nog hur glad jag är att ha det.
Review rating
 05 Jun 2014
Riktigt nöjd. Min 4:e humidor från detta ställe. Snabb och säker leverans.
Review rating
 16 Jan 2014
Översatt från originalet på Tyska
Mycket vackra och verkligen bearbetas humidor, mycket tät och slutligen mycket utrymme
Review rating
 14 Aug 2013
Översatt från originalet på Engelska
Bara vackra. Det ankom i utmärkt skick, och allt var perfekt.
Review rating
 01 Jun 2012
Översatt från originalet på Engelska
Fördelar: Vackert gjord Humidor. Enastående hantverk. Den är av perfekt storlek för att lagra 4 stora lådor Habanos i botten. Nackdelar: Enda problemet jag har med den, är att man inte kan stänga locket med luftfuktaren och topp-brickorna på plats som på bilderna. De tar i varandra. Så jag placerade luftfuktaren på en av brickorna. Inte idealiskt men det fungerar.
Review rating
 14 May 2021
Review rating
 19 Mar 2021
Review rating
 22 Jun 2020
Review rating
 25 May 2019
Review rating
 03 Sep 2018
Review rating
 15 Jul 2018
Review rating
 09 Jun 2017
Review rating
 18 Feb 2015
Mer
00:00 00:00