Adorini Chianti Medium Deluxehumidor Valnöt/Alu Adorini Chianti Medium Deluxehumidor Valnöt/Alu bild 2 Adorini Chianti Medium Deluxehumidor Valnöt/Alu bild 3 Adorini Chianti Medium Deluxehumidor Valnöt/Alu bild 4 Adorini Chianti Medium Deluxehumidor Valnöt/Alu bild 5
Adorini Chianti Medium Deluxehumidor Valnöt/Alu

Adorini Chianti Medium Deluxehumidor Valnöt/Alu


4,7 (20 Betyg)
-18% Rabatt
2 550 kr
3 143 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

 • Lägsta pris-garanti
  Lägsta pris-garanti
 • 100% Nöjdhetsgaranti
  100% Nöjdhetsgaranti
Med sin klassiska svarta finish och innovativa design fortsätter den bästsäljande adorini Chianti Medium Deluxe Humidor att vara en favorit bland cigarrälskare. Om du önskar en mer iögonfallande humidor än bara vanlig tråkig svart erbjuder adorini dock den perfekta lösningen: Chianti Medium Deluxe humidor i valnötsfinish med aluminiumlådor.

Chianti Medium Deluxe Walnut/Alu ger en dynamisk och modern touch till en riktig klassiker, med en lyxigt ådrad valnötsstruktur som vackert kontrasterar mot tre förvaringslådor prydda med en ljus aluminiumfront för en tilltalande modern look. Lådorna vilar bekvämt bakom en dörr med glaspanel med extra starka kvadrantgångjärn för en smidig öppning och stängning, samt en fast och säker förslutning tack vare en smart magnetmekanism. En precisionshygrometer har integrerats i en av lådorna, vilket gör det enkelt att kontrollera luftfuktigheten utan att behöva öppna humidoren.

Fuktigheten administreras med hjälp av adorinis akrylpolymerbaserade Deluxe silverpläterade luftfuktare med justerbara ventilationsöppningar för ökad mångsidighet i fuktkontrollen, vilket gör att du kan finjustera luftfuktigheten till din idealiska nivå. Luftfuktaren hålls på plats bakom lådorna med hjälp av magneter, vilket maximerar det tillåtna utrymmet för totalt upp till 126 cigarrer i Corona-storlek. Ångad spansk cederfanér klär humidorens insida för att skapa precis rätt atmosfär för dina smakfulla cigarrer, medan en extra stark korpuskonstruktion ger långvarig hållbarhet. Vertikala och horisontella avdelare hjälper till att hålla varje låda organiserad, medan medföljande etikettklämmor ytterligare förbättrar förvaringseffektiviteten.

Chianti Medium Deluxe Walnut/Alu, som backas upp av adorinis livstidsgaranti, är en skickligt tillverkad humidor som ger distinkt stil och en optimal miljö för dina mest uppskattade cigarrer, vilket gör den till det idealiska valet för alla sofistikerade cigarrentusiaster som vill hitta en harmonisk balans mellan form och funktion.

Det vi gillar
 • Brickor tillåter god separation för cigarrer med olika typer av tobak.
 • Hårhygrometer och adorini deluxe-luftfuktare.
Vad vi inte gillar
 • Tillgång till luftfuktare för påfyllning finns bakom brickor.

Adorini Delux egenskaper

 • Deluxe feature image

  adorini livstidsgaranti


 • Deluxe feature image

  Extra stark humidorkropp och extra starkt spanskt cederträfoder


 • Deluxe feature image

  Extra starka kvadrantgångjärn - silverpläterade och handpolerade


 • Deluxe feature image

  Silverpläterad akrylpolymerbaserad adorini Deluxe-luftfuktare med justerbara ventilationsöppningar för optimal reglering av fuktighetsnivån


 • Deluxe feature image

  Förkalibrerad hårhygrometer med hög precision, optimerad för cigarrförvaring


 • Deluxe feature image

  Hygrometer och luftfuktare fixerade med magnet på osynlig metallplatta under träfanéren


 • Deluxe feature image

  Botten på lådorna består av träribbor för maximalt luftflöde och flexibel placering av avdelare


 • Deluxe feature image

  Innovativt avdelarsystem för flexibel individuell separation. Patenterad adorini-innovation


 • Deluxe feature image

  Etikettklämmor för avdelare. Patenterad adorini-innovation


Luftfuktare:
Akrylpolymer fleece
Utrustad med hygrometer:
Ja
Yttre finish:
Matt
Material:
Trä
Material på interiörens fanér:
Spanskt cederträ
Mått:
240 mm x 240 mm x 240 mm
Vikt:
4060 g
Färg:
Brun
Märke:
Adorini
Garanti:
Adorini livstids garanti
EAN-kod:
4260412687541

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 4,7/5   (20 Betyg)
 80% (16 Betyg)
 15% (3 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 5% (1 Betyg)
 17 May 2021

För en första Humidor kan jag inte klaga på kvaliteten. Förvaringsutrymmet är utmärkt. Den ser också bra ut. Jag köpte en elektronisk hygrometer till den, eftersom alla råd som ges är att man inte längre ska lita på analoga mätare, men hittills har de båda visat nästan samma värden. Jag är mycket nöjd med den och har inga klagomål.

 18 Mar 2021

Chianti-humidoren anlände oskadad. Välbyggd och ser solid ut. Efter att ha låtit den vara igång i 2-3 dagar följde jag instruktionerna för att starta upp den på rätt sätt. Hygrometern var redan kalibrerad, men jag gjorde saltprovet ändå. Inga problem. Nu efter 7 dagar med cirka 30 cigarrer inuti stabiliseras fuktigheten långsamt. Bra produktbalans mellan kvalitet och pris. Mycket intressant artikel.

 12 Mar 2021

Produkten anlände i gott skick. Jag är nöjd med köpet, mycket trevlig humidor.

 04 Feb 2021

Precis fått produkten, men byggkvalitet och utseende verkar vara av god kvalitet. Anständig instruktionsbok med ytterligare detaljer om valet av träslag som används inuti humidoren

 01 Jul 2019

Humidor var väl förpackad och levereras komplett med en liten flaska adorini Humifit vätska (tillräckligt för att fukta humidorn med en svamp), 4 avdelare, en standard luftfuktare och dokumentation. Humidoren fungerar bra med Cigar Heaven hittills. Jag kan ännu inte rapportera om hållbarheten. Finishen på humidorn gjorde mig dock besviken. Jag var tvungen att limma om handtagen på 2 lådor eftersom de lossnade när de öppnades. Dessutom var humidoren full av fläckar. Inget hinder men jag förväntade mig inte detta av en ny humidor.

 30 Nov 2022
 30 Jun 2021
 13 Mar 2021
 25 Jan 2021
 16 Sep 2020
 20 Aug 2020
 29 Apr 2020
 05 Dec 2019
 30 Jun 2019
 24 Mar 2019
 19 Feb 2019
 05 Jul 2018
 30 Jun 2018
 05 Nov 2017
Se fler recensioner och betyg