Armario humidificador adorini Capri - Deluxe

31 367SEK

25 093SEK

Gratis utskick
Gratis utskick
Tillgänglighet: Inkommer lager om 10 dagar
  • Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti

Från design till färdig produkt - adorinis humidorer har blivit kända för att kombinera elegans med funktionalitet och hållbarhet. Ingenstans syns detta bättre än i det fantastiska adorini Capri Deluxe Humidor Cabinet.

Detta skåp har en vacker flerfärgad ebenholtsfinish med treglasfönster som är perfekt för att visa en samling på upp till6000 cigarrer i Corona-storlek oavsett om det är i hem-, kontors- eller kommersiella miljöer. En kraftig dörr med guldpläterat handtag, lås och nyckel är byggd för långvarig användning och skyddar en robust interiör av spansk cederträfaner med fem hyllor och brickor som kan justeras eller tas bort för ökad flexibilitet. Capri Deluxe har testats av återförsäljare från hela världen och oavsett klimatförhållanden erbjuder kabinettet alltid optimal prestanda.

Ett elektroniskt befuktningssystem med nivåsensor i vattentanken och integrerad luftfuktighetskontroll, tillsammans med förbättrade ventilationsutrymmen i hela skåpet, ger optimal luftfuktighet. Kabinettets mångsidighet ökas ytterligare genom adorinis innovativa avdelarsystem, avdelare med etikettclips och en cigarrtillbehörslåda på rostfria stålskenor som inte syns medan dörren är stängd.

Alla dessa element kombineras med speciellt utformade ljusrör med lågt värmeutsläpp för förbättrad synlighet och låg energiförbrukning, samt adorinis livstidsgaranti , för att erbjuda ett utmärkt humidoralternativ för de som behöver stor, fristående lagringskapacitet men ändå har begränsad golvyta. Med ett lättanvänt elektroniskt befuktningssystem som endast behöver destillerat vatten, plus en robust, mycket hållbar konstruktion optimerad för kommersiellt bruk är den ultraeffektiva Capri Deluxe helt enkelt en av de bästa i sin klass.
Plast för upp till 6000 coronacigarrer.

Räkna ut hur många av dina favoritcigarrer som ryms i en humidor

EAN-kod: 4260384979583
Antal lådor: 1
Yttre finish: Matt
Luftfuktare: Elektronisk luftfuktare
Exteriör fanér: Målat lack
Längd: 605 mm
Bredd: 605 mm
Interiörmaterial: Spanskt cederträ
Mått (inre): 1570 mm x 570 mm x 575 mm
Artikel-ID: 8528
Garanti: Adorini livstids garanti
Märke: Adorini
Hygrometer: Digital hygrometer
Fack: 3
Färg: Brun
Material på humidorfodral: Trä
Lås och nyckel för att stänga humidoren: Ja

Kunder som har köpt den här produkten köpte också

Humidorer - Bästsäljare

Missa inte bästsäljarna i våra TOPP 3 mest populära kategorier av # 1 Humidorer, # 2 Kabinett och # 3 Adorini Humidorer.

Kundbetyg och recensioner

Helhetsomdöme Ingen har utvärderat varan ännu
00:00 00:00