Kabinett adorini Capri - Deluxe Kabinett adorini Capri - Deluxe Kabinett adorini Capri - Deluxe Kabinett adorini Capri - Deluxe Kabinett adorini Capri - Deluxe
Kabinett adorini Capri - Deluxe

Armario humidificador adorini Capri - Deluxe


34 453 kr
27 583 kr

Gratis utskick
Gratis utskick
Tillgänglighet: Tillfälligt slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti

Från design till färdig produkt - adorinis humidorer har blivit kända för att kombinera elegans med funktionalitet och hållbarhet. Ingenstans syns detta bättre än i det fantastiska adorini Capri Deluxe Humidor Cabinet.

Detta skåp har en vacker flerfärgad ebenholtsfinish med treglasfönster som är perfekt för att visa en samling på upp till6000 cigarrer i Corona-storlek oavsett om det är i hem-, kontors- eller kommersiella miljöer. En kraftig dörr med guldpläterat handtag, lås och nyckel är byggd för långvarig användning och skyddar en robust interiör av spansk cederträfaner med fem hyllor och brickor som kan justeras eller tas bort för ökad flexibilitet. Capri Deluxe har testats av återförsäljare från hela världen och oavsett klimatförhållanden erbjuder kabinettet alltid optimal prestanda.

Ett elektroniskt befuktningssystem med nivåsensor i vattentanken och integrerad luftfuktighetskontroll, tillsammans med förbättrade ventilationsutrymmen i hela skåpet, ger optimal luftfuktighet. Kabinettets mångsidighet ökas ytterligare genom adorinis innovativa avdelarsystem, avdelare med etikettclips och en cigarrtillbehörslåda på rostfria stålskenor som inte syns medan dörren är stängd.

Alla dessa element kombineras med speciellt utformade ljusrör med lågt värmeutsläpp för förbättrad synlighet och låg energiförbrukning, samt adorinis livstidsgaranti , för att erbjuda ett utmärkt humidoralternativ för de som behöver stor, fristående lagringskapacitet men ändå har begränsad golvyta. Med ett lättanvänt elektroniskt befuktningssystem som endast behöver destillerat vatten, plus en robust, mycket hållbar konstruktion optimerad för kommersiellt bruk är den ultraeffektiva Capri Deluxe helt enkelt en av de bästa i sin klass.
Plast för upp till 6000 coronacigarrer.

Räkna ut hur många av dina favoritcigarrer som ryms i en humidor

EAN-kod:
4260384979583
Färg:
Brun
Yttre finish:
Matt
Hygrometer:
Digital hygrometer
Fack:
3
Garanti:
Adorini livstids garanti
Interiörmaterial:
Spanskt cederträ
Lådor:
1
Artikel-ID:
8528
Lås och nyckel för att stänga humidoren:
Ja
Märke:
Adorini
Exteriör fanér:
Målat lack
Mått (inre)
575 mm x 1570 mm x 570 mm
Material på humidorfodral:
Trä
Luftfuktare:
Elektronisk luftfuktare

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu in this language