adorini Triest Deluxe Humidor rosenträ bild 101 adorini Triest Deluxe Humidor rosenträ bild 103 adorini Triest Deluxe Humidor rosenträ bild 102 adorini Triest Deluxe Humidor rosenträ bild 103 adorini Triest Deluxe Humidor rosenträ bild 104
adorini Triest Deluxe Humidor rosenträ bild 101

adorini Triest Deluxe Humidor rosenträ


4,6 (513 Betyg)
-19% Rabatt
2 238 kr
2 788 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

 • Lägsta pris-garanti
  Lägsta pris-garanti
 • 100% Nöjdhetsgaranti
  100% Nöjdhetsgaranti
Sedan 1999 har adorini skapat luftfuktare som blandar funktionalitet, stil och innovativ humidorteknologi för att bidra till en dynamisk befuktningsupplevelse. Adorinis humidorer är ett favoritval för inbitna cigarrkännare runt om i världen, med unika skapelser som kommer att skydda och bevara dina cigarrer och försköna din inredning. Triest Deluxe strong> humidoren är ett perfekt exempel.


Denna välgjorda humidor lockar till sig uppmärksamhet med en nyanserad rosenträfinish och elegant guldpläterat lås som håller dina cigarrer säkra. Locket öppnas enkelt tack vare robusta handpolerade 24K guldpläterade fyrkantiga gångjärn, som garanterar långvarig användning. En första blick på interiören avslöjar Adorinis unika RibTech-system med ventilationsribbor som förbättrar luftcirkulationen i hela humidoren för att säkerställa att var och en av de upp till 75 cigarrerna i Corona-storlek som kan förvaras i humidoren drar nytta av optimal klimatkontroll. Fuktigheten regleras av adorinis guldpläterade akrylpolymerfuktare, som kan anpassas till din önskade luftfuktighet med hjälp av justerbara ventilationsöppningar.


Adorini har laddat Triest Deluxe-humidoren med andra populära funktioner, inklusive två vertikala och två horisontella avdelare som hjälper till att separera och organisera dina cigarrer. Etikettclips ingår också, så att du kan märka och hålla reda på varje uppdelad sektion. Ett annat exempel på adorini-designteamets kreativitet är en metallplatta gömd bakom cederfanéren på lockets undersida. Detta fungerar som en monteringsplatta för magneter anslutna till luftfuktaren, samt en medföljande förkalibrerad analog hygrometer som ger dig informtion om aktuella relativa fuktigheten genom en snabb blick.


Från finishen med den skyddande filtbotten till adorinis legendariska livstidsgaranti är Triest Deluxe en välbyggd och vackert utsmyckad humidor som ger högkvalitativ cigarrförvaring under många år framöver.

Plast för upp till 75 coronacigarrer.
Det vi gillar
 • Mycket solid konstruktion med tjocka väggar.
 • Alla adorini Deluxe-funktioner.
 • Låsbar.
Vad vi inte gillar
 • Ingen bricka.

Adorini Delux egenskaper

 • Deluxe feature image

  adorini livstidsgaranti


 • Deluxe feature image

  Extra stark humidorkropp och extra starkt spanskt cederträfoder


 • Deluxe feature image

  Extra starka kvadrantgångjärn - 24K guldpläterade och handpolerade


 • Deluxe feature image

  Guldpläterad akrylpolymerbaserad adorini Deluxe-luftfuktare med justerbara ventilationsöppningar för optimal reglering av fuktighetsnivån


 • Deluxe feature image

  Förkalibrerad hårhygrometer med hög precision, optimerad för cigarrförvaring


 • Deluxe feature image

  Hygrometer och luftfuktare fixerade med magnet på osynlig metallplatta under träfanéren


 • Deluxe feature image

  Innovativt avdelarsystem för flexibel individuell separation. Patenterad adorini-innovation


 • Deluxe feature image

  Unika ventilationsribbor ("RibTech") för förbättrad luftcirkulation i humidoren. Patenterad adorini-innovation


 • Deluxe feature image

  Etikettklämmor för avdelare. Patenterad adorini-innovation
Räkna ut hur många av dina favoritcigarrer som ryms i en humidor
EAN-kod:
4260128723106
Färg:
Brun
Material:
Trä
Hygrometer:
Analog med syntetiskt hår
Mått (inre)
102 mm x 237 mm x 191 mm
Garanti:
Adorini livstids garanti
Märke:
Adorini
Mått:
120 mm x 290 mm x 245 mm
Material på interiörens fanér:
Extra stark ångat spanskt cederträ med ventilationskanaler
Yttre finish:
Glans
Material på yttre fanér:
Rosenträ
Lås och nyckel för att stänga humidoren:
Ja
Delare inkluderade:
4
Beläggning:
Trä

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 4,6/5   (513 Betyg)
 68% (351 Betyg)
 26% (133 Betyg)
 3% (15 Betyg)
 2% (9 Betyg)
 1% (5 Betyg)
 24 Apr 2024

Vackert gjord Humi

 02 Mar 2024

Mycket bra, men jag skulle behöva en extra bricka med fixeringshörn för denna humidor

 21 Oct 2023

Utmärkt kvalitet och oklanderlig kundservice. Utmärkt kommunikation får absolut inte tas för givet vid internationella transporter.

 06 Jun 2023

Perfekt, mycket elegant humidor. Skulle ha gett 5 stjärnor om det hade funnits några instruktioner för att ställa in humidoren för användning.

 09 Nov 2022

Underbar humidor. Anländ i perfekt skick!

 15 Oct 2021

Levereras med en hygrometer av syntetiskt hår som jag ändå var tvungen att kalibrera om, en kristallfuktare, en vätska för att fukta humidoren, 4 avdelare (2 horisontella och 2 vertikala) och en guide. Mycket elegant produkt. Mycket komplett guide för att få igång humidoren och den svarar bra på alla de frågor jag ställde mig själv. Låset ser robust ut och av god kvalitet enligt mig. Två nycklar levereras tillsammans med det. Jag tycker att filten under humidoren är mycket användbar för att förhindra att den glider. Jag rekommenderar den!

 07 Jul 2021

Mycket snyggt bearbetat, utmärkt utrustning med skiljeväggar, luftfuktare av hög kvalitet och en bra hygrometer.

 17 Jun 2021

Mycket vacker humidor, tillverkad av ädla material, tung och solid. Genom att installera med Boveda kan jag nu placera några av mina vackraste cigarrer utan oro.

 02 Jun 2021

Mycket bra produkt, men jag borde ha tagit en större storlek. Jag har bara ett problem och det är med magnetdelens styrka som inte klarar av att bära vikten av mitt bovedastöd.

 15 Mar 2021

Toppdistributörföretag. Elegant och välgjord humidor.

 22 Oct 2020

En utmärkt produkt och bra kvalitet, mycket nöjd.

 07 Apr 2020

Mycket trevlig.

 20 Mar 2020

Utmärkt Humidor, naturligt trä, komplett utrustad med alla nödvändiga tillbehör, snabb leverans! Bästa presenten!

 27 Feb 2020

Det framgår inte på webbsidan att luftfuktare ingår.

 17 Jan 2020

Fantastisk!

 04 Dec 2019

Beställningen levererades idag på rekordfart! Mycket väl förpackad produkt - Helt i enlighet med mina önskemål - jag måste nu vänta på jul för att njuta av den men jag tvivlar inte på att detta är en kvalitetsprodukt. Många tack och God jul!!!

 28 Jan 2019

Mycket trevlig produkt, bra valuta för pengarna. Min man var väldigt nöjd med sin present.

 18 Jan 2019

Riktigt bra kvalitetsprodukt.

 23 Dec 2018

Excellent!!!!

 12 Dec 2018

Vacker låda, snyggt gjord.

 12 Oct 2018

Kvalitetshumidor, bra valuta för pengarna!

 01 Sep 2018

Efter ett års användning kan jag säga att det är en mycket vacker produkt men med mycket dålig tätning som ständigt förlorar fukt.

 06 Jul 2017

Humidoren och dess tillbehör är av utmärkt kvalitet. En magisk doft av cederträ slår emot dig när du öppnar den ... Hygrometern kom perfekt kalibrerad.

 25 Aug 2016

Mycket bra förpackad, snabb leverans och bra produkt.

 10 Jun 2015

Fin finish, håller fukten stabil, räfflad inredning är ett stort plus för cirkulation. Jag köpte denna för kvalitetsbygget och för att ta hand om mina cigarrer. Så ingen fancy konstruktion på utsidan, bara en kvalitetshumidor som fungerar.

 18 May 2015

Allt var perfekt som vanligt!

 10 May 2015

Härlig humidor. Låset är mer dekorativt än något annat, men tappa inte bort nycklarna om du är van vid att låsa den. Den innehåller för närvarande tjugo cigarrer och kan utan problem förvara ett tjugotal andra cigarrer. Installationen gjordes utan problem och stängningen är mycket bra. Jag föredrog att kontrollera kalibreringen av hygrometern med en signifikant skillnad från en annan elektronisk hygrometer som jag äger ... Den verkar överskatta fuktigheten med 5%, vilket är ganska lågt. Fuktaren är mycket praktiskt (inget behov av att propylenglykol, endast destillerat vatten (hemlagat) räcker). Leveransen var mycket snabb; paketet kom till mig i perfekt skick. Jag tackar verkligen teamet för deras effektivitet och professionalism.

 27 Apr 2015

Felfri och snabb leverans, inga skador på kartongen eller innehållet. Humidoren ser också riktigt bra ut i verkligheten.

 23 Mar 2015

Mycket vacker och elegant. Min man får uttala sig om hur den fungerar på lång sikt.

 06 Feb 2015

Totalt sett mycket bra. Men magneten på hygrometern lossnade när jag först stängt humidor. Lite irriterande att behöva gå och köpa lim för att åtgärda detta.

 08 Jan 2015

Mycket vacker design

 01 Jan 2015

Limmet på magneten för att hålla fast hygrometern var inte tillräckligt stark. Den höll inte och ramlade ner i skålen jag använde för att förbereda humidoren. Jag var tvungen att låta den torka och sedan kalibrera om. Allt annat var bra.

 27 Dec 2014

Utseendet och finish är riktigt bra. Tyvärr ramlar hygrometern av eftersom limmet på magneten inte är tillräckligt starkt. Det var ett problem, men nu är det löst.

 18 Dec 2014

Superkvalitet till ett fördelaktigt pris. Snabb leverans

 28 Nov 2014

Litet hack i ett hörn. Jag förstår rabatten på 40 EUR.

 16 Oct 2014

Har precis fuktat humidoren och lagt ned mina cigarrer däri, så jag vet inte så mycket ännu. Jag håller just på att försöka få rätt fuktighet i den. Spännande...

 08 Oct 2014

Kostnad prestanda har varit mycket nöjda. Omedelbart jag njuter cigarren. Korrespondens är också nöjd mycket snabbt.

 03 Oct 2014

Snabb leverans inom fem dagar. Förpackningar säkra och källar cigarrer i perfekt skick. Hygrometern är ett kalibrera om. Perfekt service.

 20 Sep 2014

Det är min första humidor, men det första intrycket är mycket positivt, jag försöker nu att kontrollera om hygrometer kräver kalibrering, satte jag cigarrerna efter att ha följt det förfarande som kan dras från video att handboken på webbplatsen. Paketet kom i gott skick. Den humidor är i utmärkt skick med undantag för en liten ofullkomlighet på ett hörn som jag tror är hans svaga punkt. Avdelarna är väl tilltagna och smart i sin enkelhet. Nu ska vi se hur den beter sig med cigarrer inuti. Vi ses snart

 09 Aug 2014

Mycket graciös och hög kvalitet utförande. Definitivt gör det här!

 26 May 2014

utmärkt som någonsin - köpte detta för en vän och är den 4: e Adorini jag har köpt genom åren - kommer rekommenderar

 04 May 2014

tack beställer kom snabbt och i utmärkt skick tillgodoses fullt

 05 Apr 2014

Ämne välgjorda, estetiskt tilltalande, utmärkt från en funktionell synvinkel.

 03 Apr 2014

Jag älskar verkligen den Adorini Trieste. Mycket snyggt gjort och £ 40 mindre än jag skulle ha betalat på min pavourite cigarr hemsida. mycket nöjda. Jag skulle ha sparat ytterligare en bit på £ om jag hade köpt min cigarrsnoppare härifrån.

 19 Mar 2014

sensationell produkt bra köp. med oss ​​snart igen

 27 Feb 2014

Trevlig humidor, men jag fick med en inre kant träff .. Detta är inte platsen problem, men check adorini dålig kvalitet! Humidor Discount lösa problemet!

 13 Feb 2014

Lätt att säsongen, verkar vara bra kvalitet och håller perfekt luftfuktighet

 13 Feb 2014

Snabb, effektiv och kvitto i gott skick. Endast hygrometer anlände justering.

 03 Feb 2014

RAS. Produktträffar beskrivningen på internet.

 01 Feb 2014

akut behandling! mycket tillfredsställande!

 09 Jan 2014

Otroligt snabb leverans! Super bra packat (himmelska doften av ceder) Den humidor är i perfekt skick och min man var stolta över med sin julklapp. Mycket bra kvalitet!

 20 Dec 2013

Mycket bra kvalitet

 12 Dec 2013

stor och vacker

 10 Oct 2013

Mycket bra kvalitet. 100% nöjda

 09 Oct 2013

Top, Bra gjort, är glad med det. Låt oss se om jag är värdig att hålla vackra och dyrare cigarrer inte går bra, det Humidor jag tror? Otto

 20 Aug 2013

Bra produkt! Precis som förväntat och recensioner hjälpte mig på valet.

 12 Aug 2013

Riktigt bra.

 11 Aug 2013

Mycket hög kvalitet och massiva! En humidor par excellence!

 03 Jan 2013

Hög kvalitet, bra ytfinish och perfekt funktionalitet.

 03 Jan 2013

Mycket trevlig humidor som verkligen ger intryck av kvalitet

 29 Dec 2012

Produkten uppfyllde helt mina förväntningar.

 06 Dec 2012

Skönhet och funktionalitet.

 24 Nov 2012

Mycket trevlig produkt, mycket väl förpackad. Jag är inte besviken!

 19 Nov 2012

Bra produkter. hög kvalitet.

 12 Oct 2012

Mycket bra webbplats, välbyggd. Allt är tydligt och presenterat på bästa sätt. Snabb leverans och kundtjänsten är noggrann och hjälpsam. Jag rekommenderar den varmt.

 11 Oct 2012

Ser helt fantastisk ut

 07 Oct 2012

Jag är mycket nöjd med hantverket och kvaliteten. Jag rekommenderar att man köper cederbrickan samtidigt för att öka på kapaciteten.

 27 Sep 2012

Utmärkt produkt, trevlig och funktionell.

 17 Sep 2012

Fin och elegant. Doftar gott. Det var lite svårt att få rätt fuktighet men nu hålls den stabilt på 70%.

 07 Sep 2012

Utmärkt - hög kvalitet, väl förpackad med detaljerad beskrivning - ingen fråga om saken.

 07 Sep 2012

Humidor i perfekt skick.

 27 Aug 2012

Precis vad jag letade efter. Mycket vacker yta och bra material.

 19 Aug 2012

Produkten är perfekt. Snabb leverans. Inget att anmärka på.

 16 Aug 2012

Jag är mycket nöjd med mitt köp. En vackert ytbehandlad humidor som kommer att vara länge (jag hoppas det i alla fall :)). Enda besvikelsen är lagringskapaciteten. Jag hoppades att fler cigarrer skulle ha rum. Om du vill lagra flera olika märken och hålla dem separata rymmer den 30-40 cigarrer.

 23 Jul 2012

Trevlig produkt, precis vad som förväntades. Luftfuktigheten lite knepig att stabilisera.

 15 Jul 2012

Kvaliteten på produkten och priset är mycket bra, jag är mycket nöjd med servicen.

 17 Jun 2012

Filten under humidoren hade delvis lossnat och rullats upp. Annars var allt bra.

 19 May 2012

Denna produkt uppfyller mina förväntningar, förutom broschyren tryckt i färg (den italienska versionen saknas). Bra valuta för pengarna, oklanderlig service och förpackning. Kunde kanske kommit med flera avskiljare men jag är väldigt nöjd med mitt köp. Rekommenderas.

 11 May 2012

Mycket bra valuta för pengarna.

 10 May 2012

Stängs ordentligt. Bra hantverk. Låset och nyckeln är känsliga!

 18 Apr 2012

Utmärkt produkt. Fungerar genast med goda resultat. Jag behöver inte avskiljarna eftersom antalet cigarrer jag har överskrider lådans utrymme.

 17 Apr 2012

Allting är perfekt. Själva humidoren, hygrometern och fuktaren. Inga klagomål.

 15 Apr 2012

Mycket bra valuta för pengarna, bra service, även om det är några fel på webbplatsen. Humidoren levererades i tid och väl förpackad!

 12 Apr 2012

Nöjd!

 10 Apr 2012

Humidoren Triest är perfekt. Vi är mycket nöjda.

 10 Apr 2012

Produkten är mycket vacker, elegant och funktionell.

 07 Apr 2012

En fantastisk humidor. Utmärkt funktionalitet, utseende och stabil luftfuktighet. Hygrometerns magnet lossnade. Det är jag inte glad över eftersom jag bara haft produkten i 14 dagar.

 03 Apr 2012

Exceptionell produkt, men har lite problem att få ner luftfuktigheten i lådan, men i övrigt väldigt nöjd med produkten.

 22 Mar 2012

Bruksanvisningen är ganska komplett men det var svårt att ställa in fuktaren i början. Jag satte i för mycket vätska först och den svämmade över. Det vore bra att veta ungefär hur mycket vatten som behövs.

 15 Mar 2012

Superb humidor. Väldigt fin design. En liten nackdel: limmet från hygrometerns magnet har lossnat, men inget allvarligt.

 12 Mar 2012

Produkten ser mycket bra ut.

 12 Mar 2012

Bristfälliga instruktioner på italienska. Resten är bra.

 02 Mar 2012

Produkten motsvarar förväntningarna. Mycket bra service.

 29 Feb 2012

Produkten anlände i perfekt skick och inom den utsatta tiden. Jag testade den genast på mina kära Havana-cigarrer och efter ett par dagar har fuktigheten stabiliserats på en optimal nivå. Bra jobbat!

 21 Feb 2012

Denna produkt var mycket fin och välkonstruerad ända in i de minsta detaljerna.

 13 Feb 2012

Väldigt bra produkt och snabb leverans.

 12 Feb 2012

Bra kvalitet.

 09 Feb 2012

Vackert snidade. Aromatiskt trä. Utmärkt!

 27 Jan 2012

Mycket bra valuta för pengarna. Varje gång.

 21 Jan 2012

Utmärkt värde för pengarna. Ser ännu bättre ut i verkligheten. Fin doft av cederträ. Kommer med allt du behöver (avskiljare, etiketter, fuktarvätska). Enda problemet var att jag måste ladda ner instruktionerna för att få rätt språk.

Se fler recensioner och betyg