adorini cigarr Dubbel punch - Solingen Blad - Gjord i Tysklan - svart

adorini cigarr Dubbel punch - Solingen Blad - Gjord i Tysklan - svart


4,4 (7 Betyg)
336 kr

Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Solingen i Tyskland är känt för kvaliteten och skärpan hos ett brett utbud av knivar som har tillverkats där i generationer. Som Cigar Aficionado skriver är Solingen "även känt som "Bladens stad", där konsten att tillverka blad tas på så stort allvar att den har skyddats genom lagstiftning". Det är till detta legendariska centrum för bladtillverkning som adorini vänder sig för sin adorini Double Cigar Punch.

Denna nyckelknippade stansskärare är den perfekta följeslagaren för cigarrälskare på språng och erbjuder all den mångsidighet och bekvämlighet som behövs för en frustrationsfri cigarrupplevelse. Kniven har två supervassa Solingenblad i rostfritt stål, med diametrar på 7 mm och 13 mm för optimal skärkraft, oavsett cigarrens storlek. Det går snabbt och enkelt att skära. För bara in bladet lätt samtidigt som du vrider cigarren en aning och förundras sedan över det mjuka, precisa snittet! När du är klar är det bara att skjuta tillbaka locket med en integrerad stång för att ta bort tobakspluggarna och sätta tillbaka locken, som hålls säkert av superstarka magneter för att skydda bladen när de inte används.

Cutterns starka kropp av rostfritt stål är belagd med en attraktiv svart finish för en look som är både klassisk, sofistikerad och modern, men ändå härligt anspråkslös. Oavsett din stil, är den dubbla cigarrstansen - Solingenblad en utmärkt match för nästan alla looker.

Med sina högkvalitativa Solingenblad och den innovativa designen som adorini har blivit så älskad för, kommer denna cigarrstans att visa sig vara ett ovärderligt verktyg för alla cigarrkännare. Ge din Double Cigar Punch - Solingen Blade optimalt skydd med Double Cigar Punch Leather Case, tillgängligt separat och skapat speciellt för att hålla Double Cigar Punch i bästa skick!

Snoppartyp:
Cigarrpunch
Bladmaterial:
Rosfritt stål
Bladursprung:
Solingen, Tyskland
Antal blad:
2
Material:
Rostfritt stål
Mått:
6.1 mm x 1.5 mm x 1.5 mm
Vikt:
38 g
Färg:
Svart
Märke:
Adorini
Punch diameter:
9 & 13 mm
EAN-kod:
4260412686988

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 4,4/5   (7 Betyg)
 86% (6 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 14% (1 Betyg)
 27 Dec 2019

Vackert verktyg, enkelt att använda och verkar vara ganska hållbart. Utmärkt att det har två olika diametrar.

 29 Feb 2024
 26 Jan 2023
 11 Mar 2021
 10 May 2020
 23 Apr 2018
 03 Dec 2017