Adorini Cigarrulle äkta läder brun

Adorini Cigarrulle äkta läder brun


4,3 (6 Betyg)
394 kr

Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti

De flesta cigarrfodral som finns tillgängliga idag tjänar deras syfte att vara säkra, och vissa kanske till och med ger en stänk av glitter och glamour till festen, men efter ett tag så brukar alla dessa cigarretuier se eller kännas ganska tråkiga. Vid adorini har de dock tagit fram en lösning som blandar det bästa av nytt och gammalt för ett cigarrtransportalternativ utan dess like. Adorini Cigar Roll förenklar processen att bära med dig dina cigarrer och gör det i klassisk adorini-stil.


Denna unika skapelse är gjord av som erbjuder ett rustikt, lite slitet, eller till och med nostalgiskt utseende som säkert kommer att få människor att undra vilka skatter den gömmer. Lossa bara den skyddande läderremmen så rullar locket enkelt upp för att avslöja elastiska band som säkrar 6 av dina favoritcigarrer. Bandet är anpasssat för att fast men inte hårt hålla cigarrer i olika former och storlekar på plats, så att du aldrig hamnar i situationer där du inte har rätt cigarr för tillfället.


Det är inte bara cigarrer du kan ta med dig vart du än går, utan tack vare ett annat inre läderband kan du också ta med dig ett favorittillbehör. Fäst din nyckelrings- eller giljotinsnoppare, så kommer du alltid att vara väl förberedd! När du är redo att stänga rullar du bara ihop fodralet, fäster läderremmen och sedan är du redo att gå. Svårare är det inte!


Oavsett om du är på picknick i parken, kopplar av på stranden eller är ute på andra äventyr så är adorinis Cigar Roll Äkta Läder Brunt att vara en pålitlig följeslagare som du inte vill vara utan! Det är också den perfekta presenten för bröllopsfester och födelsedagar.


För:
6 cigarrer
Material:
Genuine leather
Bredd:
190 mm
Höjd:
270 mm
Vikt:
70 g
Färg:
Brun
Märke:
Adorini
Artikel-ID:
13741
EAN-kod:
4260564931073

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 4,3/5   (6 Betyg)
 67% (4 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 33% (2 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 08 Dec 2021

Jag är mycket nöjd med transporten, skyddet och själva produkten. Inte besviken alls, jag rekommenderar denna webbplats. tack

 26 May 2019

Den ser bättre ut än den är.

 07 May 2023
 13 Oct 2020
 21 Jun 2019
 27 Dec 2018