bild 2
BigSmoke Snoppare helt i svart, tandade svarta blad

BigSmoke Snoppare helt i svart, tandade svarta blad


-50% Rabatt
277 kr
554 kr

Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
BigSmoke Cutter Svart
Upptäck elegansen hos BigSmoke Cutter Black. Denna högkvalitativa cigarrkniv är utformad för kräsna finsmakare som uppskattar precision och stil i sina röktillbehör.
Egenskaper:

  • Precisionshantverk: BigSmoke Cutter Black är omsorgsfullt tillverkad för att ge dig en felfri skärupplevelse. De sågtandade svarta bladen är skickligt slipade för en ren och exakt skärning.


  • Elegant design: Hela skäraren har en slående matt svart finish som utstrålar en känsla av modern, diskret lyx. Den eleganta, helsvarta designen kommer garanterat att göra intryck i alla rökmiljöer.


  • Ergonomiskt grepp: BigSmoke Cutter Black ligger bekvämt i handen och gör det enkelt att skära. Dess ergonomiska design och balanserade vikt ger en bekväm och kontrollerad användarupplevelse.


  • Cutter med dubbla blad: Med två exakta blad kan du skära din cigarr jämnt och utan att krossa den, vilket ger en optimal rökupplevelse samtidigt som cigarrens integritet bevaras.


Förhöj din rökupplevelse med BigSmoke Cutter Black - ett statement piece för konnässörer och aficionados. Upplev skillnaden i kvalitet och stil.

Modell:
11039
Snoppartyp:
Dubbelbladig snoppare
Bladmaterial:
Rosfritt stål
Material:
Metall
Vikt:
108 g
Färg:
Svart
Märke:
BigSmoke
EAN-kod:
4260564932957
 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu