Adorini läderfodral svart - dubbel punch

Adorini läderfodral svart - dubbel punch


5,0 (3 Betyg)
222 kr

Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Adorinis Double Cigar Punch - Solingen Blade är en idealisk skärare för dem som är på språng, och vad är bättre än att hålla detta precisionsverktyg i bästa skick än med adorinis skyddande Double Cigar Punch Leather Case!

Det
äkta läderfodralet är tillverkat speciellt för Double Cigar Punch-skäraren och har lockande djupt kornigt svart läder och starka sömmar för hållbarhet. Cutteren kan enkelt flyttas in och ut ur fodralet, samtidigt som den har en bra passform och ett varaktigt skydd oavsett vart dina resor tar dig. Du kan till och med ha din Double Cigar Punch-kutter fäst vid dina nycklar! Knivbladets nyckelring förblir tillgänglig medan kniven är säkert instoppad i läderfodralet. Detta håller din cutter i perfekt skick och undanröjer alla farhågor om att den ska bli repad, skramlad eller på annat sätt skadas av din cutter eller föremål i dess närhet.

Det här
högkvalitativa läderfodralet från adorini ger lite försäkring för din adorini-märkta Double Cigar Punch-kutter så att du kan fokusera på att bättre njuta av var och en av dina favoritcigarrer. Para ihop Double Cigar Punch Leather Case med din punchcutter idag och unna dig själv lite sinnesfrid som bara adorini kan ge!
Mått:
70 mm x 40 mm x 2 mm
Färg:
Svart
Märke:
Adorini
EAN-kod:
4260412686841

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 5,0/5   (3 Betyg)
 100% (3 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 03 Nov 2021
Översatt

Mycket bra kvalitet

 20 Dec 2022
 15 Jan 2018