bild 2 bild 3 bild 4 bild 5 bild 6 bild 7
Draw Cigarrskärare

Draw Cigarrskärare


-38% Rabatt
270 kr
438 kr

Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

 • Lägsta pris-garanti
  Lägsta pris-garanti
 • 100% Nöjdhetsgaranti
  100% Nöjdhetsgaranti
Upptäck ett revolutionerande sätt att öppna din cigarr och få en perfekt dragning med Cigar Tool "Draw Pick". Detta innovativa verktyg omdefinierar cigarrritualen och ger dig en unik möjlighet att få ut den fulla smaken av din favoritcigarr.

"Draw Pick" skiljer sig från konventionella metoder för cigarröppning. Istället för de vanliga skärteknikerna använder detta verktyg en skonsam men mycket effektiv metod för punktering. Utrustad med tre exakta picks kan du öppna cigarren utan onödigt tryck. En vridbar trådmekanism håller picksen säkert skyddade tills de behövs, vilket också ger anpassningsförmåga. För mindre cigarrformat kan du enkelt använda två av pickarna för att uppnå ett optimalt resultat.

Designen av "Draw Pick" är en hyllning till estetiken i intrikata detaljer. Med sin silverfärg utstrålar den elegans och integreras sömlöst i cigarrvärlden. Formen påminner om en schackpjäs, men har en tydlig praktisk funktion för cigarrentusiaster. Detta verktyg har utformats för att behandla din cigarr med omsorg och exakt kontrollera dragmotståndet, så att du kan njuta av varje bloss till fullo.

Huvudfunktioner i Cigar Draw Pick:

Innovativt öppningskoncept: Istället för ett konventionellt snitt möjliggör "Draw Pick" en försiktig punktering för att optimera cigarrens dragmotstånd.

Anpassningsbar: Tre picks ger flexibilitet för olika cigarrformat; vid behov kan du använda endast två picks.

Elegant design: Silverfärgen och den schackpjäsliknande formen ger verktyget en raffinerad estetik.

Kvalitet och hållbarhet: Tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa lång livslängd och exakt prestanda.

Upplev cigarrenjutning på ett helt nytt sätt med Cigar Tool "Draw Pick". Öppna din cigarr med precision och noggrannhet för att njuta av den fulla smaken och uppnå perfekt dragkontroll. Ett måste för alla entusiaster av högklassig cigarrkultur.

Modell:
16151
Snoppartyp:
Multi-tool
Material:
Metall
Längd:
75 mm
Bredd:
28 mm
Vikt:
56 g
Färg:
Silver
EAN-kod:
4251886129873

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu