bild 2 bild 3 bild 4
Get A Grip cigarrklämma

Get A Grip cigarrklämma


-12% Rabatt
254 kr
289 kr

Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

 • Lägsta pris-garanti
  Lägsta pris-garanti
 • 100% Nöjdhetsgaranti
  100% Nöjdhetsgaranti

Get a Grip cigarrklämmaGet a Grip cigarrklämma är ett viktigt verktyg för cigarrentusiaster och ger ett bekvämt och säkert sätt att njuta av cigarrer var som helst. Den innovativa designen med dubbla klämmor erbjuder mångsidig funktionalitet för att både säkra klämman och hålla cigarren säkert.

Egenskaper:
 • **System med dubbla klämmor:** Detta verktyg har två anslutna clips - ett med ett gummerat grepp för mångsidig fastsättning och det andra märkt "Cigar", speciellt utformat för att hålla din cigarr säkert.

 • **Säker fastsättning:** Klämman för fastsättning på önskade ytor har en stark fjäderspänning för stabilitet och grepp i olika miljöer, t.ex. golfbanor, båtar, utomhusaktiviteter, samt hemma eller på kontoret.

 • **Skonsam cigarrhållare:** Klämman som är utformad för din cigarr greppar försiktigt, vilket möjliggör smidig öppning och stängning för att undvika skador på cigarren.

 • **Mångsidig användning:** Idealisk för utomhusaktiviteter som golf eller båtliv och lika användbar hemma eller på kontoret för en handsfree cigarrupplevelse.Upplev bekvämligheten och användbarheten hos Get a Grip Cigar Clip - din perfekta följeslagare för att njuta av cigarrer på språng eller i olika miljöer.


Modell:
7463
Material:
Metall, Plast
Färg:
Svart

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu