bild 2 bild 3 bild 4 bild 5 bild 6 bild 7 bild 8
Ersättningslåda för adorini Chianti Medium Deluxe humidor

Ersättningslåda för adorini Chianti Medium Deluxe humidor


164 kr

Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

 • Lägsta pris-garanti
  Lägsta pris-garanti
 • 100% Nöjdhetsgaranti
  100% Nöjdhetsgaranti
Ersättningslåda för adorini Chianti Medium Deluxe Humidor
Förnya din adorini Chianti Medium Deluxe Humidor med vår högkvalitativa ersättningslåda. Lådan har en elegant svart front som ger din humidor en tidlös estetik. Lådans hölje är tillverkat av aromatiskt spanskt cederträ, känt för optimala förvaringsförhållanden för cigarrer.
Det gyllene handtaget på lådan är inte bara funktionellt utan ger också en lyxig touch till hela humidorn. Kontrasten mellan den svarta frontpanelen och det gyllene handtaget skapar ett tilltalande visuellt utseende.
Lådan är utrustad med ventilationsspår som säkerställer optimal luftcirkulation för att hålla dina cigarrer i perfekt skick. Ventilationsspåren ger en jämn fördelning av luftfuktigheten i humidorn, vilket skapar ett perfekt klimat för mognad av dina cigarrer.
Med denna ersättningslåda kan du inte bara bevara funktionen hos din adorini Chianti Medium Deluxe Humidor utan också anpassa utseendet efter dina önskemål. Njut av precisionshantverket, de högkvalitativa materialen och den genomtänkta designen hos denna ersättningslåda, som ger ett perfekt klimatiserat utrymme för förvaring av dina cigarrer.

Modell:
2196
Material:
Trä
Vikt:
217 g
Färg:
Beige, Svart
Märke:
Adorini
EAN-kod:
4260564932506
 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu