bild 2 bild 3 bild 4
Stinky Stirrup bil askkopp rostfritt stål

Stinky Stirrup bil askkopp rostfritt stål


5,0 (1 Betyg)
-13% Rabatt
231 kr
265 kr

Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

 • Lägsta pris-garanti
  Lägsta pris-garanti
 • 100% Nöjdhetsgaranti
  100% Nöjdhetsgaranti

Stinky Auto Cigarr Askkopp - Rostfritt stålStinky Auto Cigar Ashtray i rostfritt stål är perfekt för cigarrentusiaster som är på resande fot. Den är utformad som en askkopp för bilar och passar perfekt i vanliga mugghållare och är inte bara funktionell utan också extremt praktisk.

Produktens egenskaper:
 • **Förstklassigt material:** Stinky Auto Cigar Ashtray är tillverkad av rostfritt stål och ger en hållbar och tilltalande lösning för cigarrnjutning på språng.

 • **Cigarrstöd och cigarrhållare:** Den har ett integrerat cigarrstöd och en praktisk hållare, så att din cigarr alltid är inom räckhåll och säkert placerad.

 • **Passar olika storlekar på cigarrringar:** Cigarrstödet är utformat för att rymma cigarrer med olika ringmått på ett säkert sätt. Den graverade Stinky-logotypen ger en känsla av kvalitet.

 • Säker stängning**:** Askfatet stängs säkert för att hålla kvar askan under resan.

 • **Kompakt storlek:** Stinky Auto Cigar Ashtray är 10 cm hög och kompakt och passar perfekt i fordonets mugghållare.**Om varumärket Stinky:**
Stinky är känt för att tillverka högkvalitativa cigarr askkoppar och tillbehör för cigarrentusiaster. Deras produkter kännetecknas av robusthet, funktionalitet och den distinkta Stinky-logotypen.

Med Stinky Auto Cigar Ashtray blir det en elegant upplevelse att njuta av cigarrer när du är på språng. Utforska den kvalitet och sofistikering som definierar Stinkys produkter när du njuter av din cigarr när som helst, var som helst.


Modell:
CA-ST-AUTO
Byglar för:
1 cigarrer
Height:
100
Vikt:
168 g
Färg:
Silver
Märke:
Stinky

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 5,0/5   (1 Betyg)
 100% (1 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 07 Apr 2024