Adorini Stående Askkopp

Review rating 5/5
(4 Betyg)
792SEK

Tillgänglighet: Omedelbart / i lager
Få produkten levererad inom arbetsdagar
  • Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
Eftersom utrymmen för att njuta av cigarrer verkar bli färre och färre för varje år som går, så har antalet askfat av god kvalitet blivit allt svårare att få tag på. Detta gäller särskilt underhållnings- och restaurangsektorn, där stående askfat kan utgöra ett efterfrågat samlingsnav för alla cigarrälskare. adorini har kommit till räddningen igen med adorini Stående Askfat, ett perfekt alternativ för nästan alla platser.Med adorinis omtalade kombination av form och funktion har detta askfat en modern inverterad pyramiddesign som erbjuder all stabilitet och stil som behövs för kommersiella inställningar eller privata evenemang. En övre del av rostfritt stål och en pulverlackerad stållegeringsfot kombineras för ett hållbart askfat som kan användas inomhus eller utomhus. Med sin höjd på 94 cm är detta askfat betydligt högre än de flesta andra stående askfat och erbjuder en mycket mer bekväm upplevelse.Liksom många av Adorinis skapelser ger askfatet dig extra flexibilitet att välja mellan olika funktioner. Ett täckrutnät speciellt utformat för aska döljer de fula askfatresterna. Du kan också hålla rutnätet täckt med den medföljande plattan som skyddar fatets inre mot regn och skräp när den inte används. Ett lås och nyckel hjälper till att minimera risken för problem, och när du öppnar den övre delen avslöjas en stor 40 cm djup avtagbar innerbehållare som gör att du kan ägna mindre tid till att tömma askfat och mer tid till viktigare frågor.Med sin helt unika design och mångsidighet kommer Stående Askfat från adorini att vara ett värdefullt tillskott till alla samlingsutrymmen, vare sig det är hemma eller på företag. Ännu en underbar skapelse från adorinis designers, missa inte denna möjlighet!
Artikel-ID: 8539
EAN-kod: 4260384979620

Humidorer - Bästsäljare

Missa inte bästsäljarna i våra TOPP 3 mest populära kategorier av # 1 Humidorer, # 2 Kabinett och # 3 Adorini Humidorer.

Kundbetyg och recensioner

Helhetsomdöme Review rating 5/5
(4 Betyg)
Review rating  
100 % (4 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating
 09 May 2020
Översatt från originalet på Italienska
Mycket trevlig produkt, välgjord och funktionell. Efter beställningen var tjänsten oklanderlig. Det var tänkt att vara en gåva så jag kontaktade kundservice som var snabb, hjälpsam och kompetent. Produkten kom i tid utan problem. Rekommenderas !!
Review rating
 14 Jan 2019
Översatt från originalet på Tyska
Vacker askkopp, mycket välförpackad, kom i perfekt skick. Allt är bra. Tack så mycket!
Review rating
 10 Jun 2021
Review rating
 04 May 2021
Mer
00:00 00:00