Adorini Stående Askkopp

Adorini Stående Askkopp


5,0 (4 Betyg)
1 489 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Eftersom utrymmen för att njuta av cigarrer verkar bli färre och färre för varje år som går, så har antalet askfat av god kvalitet blivit allt svårare att få tag på. Detta gäller särskilt underhållnings- och restaurangsektorn, där stående askfat kan utgöra ett efterfrågat samlingsnav för alla cigarrälskare. adorini har kommit till räddningen igen med adorini Stående Askfat, ett perfekt alternativ för nästan alla platser.


Med adorinis omtalade kombination av form och funktion har detta askfat en modern inverterad pyramiddesign som erbjuder all stabilitet och stil som behövs för kommersiella inställningar eller privata evenemang. En övre del av rostfritt stål och en pulverlackerad stållegeringsfot kombineras för ett hållbart askfat som kan användas inomhus eller utomhus. Med sin höjd på 94 cm är detta askfat betydligt högre än de flesta andra stående askfat och erbjuder en mycket mer bekväm upplevelse.


Liksom många av Adorinis skapelser ger askfatet dig extra flexibilitet att välja mellan olika funktioner. Ett täckrutnät speciellt utformat för aska döljer de fula askfatresterna. Du kan också hålla rutnätet täckt med den medföljande plattan som skyddar fatets inre mot regn och skräp när den inte används. Ett lås och nyckel hjälper till att minimera risken för problem, och när du öppnar den övre delen avslöjas en stor 40 cm djup avtagbar innerbehållare som gör att du kan ägna mindre tid till att tömma askfat och mer tid till viktigare frågor.


Med sin helt unika design och mångsidighet kommer Stående Askfat från adorini att vara ett värdefullt tillskott till alla samlingsutrymmen, vare sig det är hemma eller på företag. Ännu en underbar skapelse från adorinis designers, missa inte denna möjlighet!

Färg:
Krom
Märke:
Adorini
Artikel-ID:
8539
EAN-kod:
4260384979620

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 5,0/5   (4 Betyg)
 100% (4 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 10 Jun 2021

Bra objekt, snabb leverans, kom i bra skick.Kunden älskade objektet, tack så mycket.

 09 May 2020

Mycket trevlig produkt, välgjord och funktionell. Efter beställningen var tjänsten oklanderlig. Det var tänkt att vara en gåva så jag kontaktade kundservice som var snabb, hjälpsam och kompetent. Produkten kom i tid utan problem. Rekommenderas !!

 14 Jan 2019

Vacker askkopp, mycket välförpackad, kom i perfekt skick. Allt är bra. Tack så mycket!

 04 May 2021