Shotglas i läderfodral/klätt fodral

Shotglas i läderfodral/klätt fodral


5,0 (4 Betyg)
225 kr

Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Det finns många resande cigarrfantaster som gillar att dricka några drinkar tillsammans med sina cigarrer. Fickpluntor kan vara praktiska men kan vara frustrerande när man försöker dela med sig av dem till vänner. Du vill inte att någon annan ska dricka ur din flaska, och sällan rymmer en flaska tillräckligt med dryck för alla. Om du vill göra det på rätt sätt, gör det med en shotglasuppsättning i läder/rutfodral.

Det här setet kommer att göra varje dag ute på stan till en storslagen utflykt med ett attraktivt runt fodral med en iögonfallande täckmantel av blå rutor. En slät brun läderinredning och yttre utsmyckningar fullbordar fodralets nostalgiska gammaldags utseende.

En tryckknapp håller fodralet säkert fastsatt tills det är dags att ta ut de fyra medföljande shotglasen i rostfritt stål. Varje shotglas på 35 ml låter dig och dina kamrater njuta av alla dina favoritspritar medan ni kopplar av med cigarrer. När du är klar är det bara att skölja och torka, stapla dem i varandra och placera dem tillbaka i fodralet. Redo för nästa äventyr!

Detta tilltalande och mycket bärbara set kommer garanterat att ge en ny dimension till dina cigarrrökupplevelser. Så skaffa Shotglas Set i Läder/Rutigt fodral, samla dina vänner och skåla för goda tider.

Artikel-ID:
8071
Material:
Rostfritt stål
EAN-kod:
4260384977046

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 5,0/5   (4 Betyg)
 100% (4 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 05 May 2020
Översatt

Du bör justera titeln ... det är 4 st! Mycket bra, perfekt att ta med dig och bra storlek!

 17 Jul 2020
 04 May 2019
 27 Sep 2018