Hårhygrometer adorini cigarredition liten Hårhygrometer adorini cigarredition liten Hårhygrometer adorini cigarredition liten Hårhygrometer adorini cigarredition liten Hårhygrometer adorini cigarredition liten adorini hårhygrometer liten bild 3
Hårhygrometer adorini cigarredition liten

adorini hårhygrometer liten


4,5 (294 Betyg)
336 kr

Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Staden Glashütte är världsberömd för några av de finaste lyxklockor som Tyskland har att erbjuda. Med detta legendariska rykte för det allra bästa inom precisionsinstrument är det ingen överraskning att regionen även är hem för tillverkningen av de absolut bästa precisionshygrometrarna. Den kompetensnivå som krävs för att skapa dessa enheter är inget annat än extraordinär och adorini Hårygrometer visar stilfullt upp den färdigheten, vilket gör den till ett idealiskt alternativ för alla humidorer av mindre storlek.


Den förkalibrerade hygrometern är hyllad av redaktörerna för tidningen Cigar Aficionado för dess “ precision, elegans och enkelhet ,” ger den mest exakta fuktmätning som går att ge tack vare ett mycket exakt och underhållsfritt syntetiskt hår. Hårhygrometrar fungerar genom att ett hår sträcks ut av en metallfjäder och sedan fästs på en nål. När fuktighetsnivån förändras så förändras även hårets längd, vilket flyttar nålen till motsvarande fuktighetsnivå på hygrometerens analoga urtavla. Eftersom syntetiskt hår används finns det inget behov av att smörja håret eller andra nödvändiga uppgifter. Det är bara att montera hygrometern, sedan sköter den jobbet!


Precisionshygrometern kan visa ett intervall av relativ fuktighet från 20% till 90% och har optimerats av tillverkaren specifikt för att fånga upp det högsta noggrannhetsintervallet vid 65% till 75% relativ fuktighet, vilket gör det till en perfekt alternativ för korrekt underhåll av cigarrer. En vacker guldfinish gör adorinis Hårhygrometer Liten till ett perfekt val för att hålla koll på dina cigarrer, oavsett humidortyp. Oavsett om du behöver en hygrometer för en ny humidor eller helt enkelt uppdatera en gammal så är denna precisionshygrometer en klassiker du kan lita på.
Artikel-ID:
11245
Ytterdiametern hos kammaren:
45 mm
Mätningsmekanism:
Syntetiskt hår
EAN-kod:
4260128720259
Djup:
22 mm
Färg:
Guld
Märke:
Adorini

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 4,5/5   (294 Betyg)
 62% (183 Betyg)
 32% (93 Betyg)
 4% (13 Betyg)
 1% (2 Betyg)
 1% (3 Betyg)
 02 Feb 2023
Översatt

Ser ut att vara av hög kvalitet

 08 Mar 2022
Översatt

Mottagen i gott skick, överensstämmande med produktbeskrivningen, snabb leverans. Har inte använt den ännu så jag kan inte säga om produkten är effektiv.

 16 Feb 2022
Översatt

Fungerar mycket bra.

 24 Aug 2021
Översatt

Perfekt

 14 May 2021
Översatt

Snygg och fungerar bra

 17 Mar 2021
Översatt

Allt är fantastiskt och fungerar bra!

 27 Oct 2020
Översatt

Underbar upplevelse och underbar kundservice. Fick korrekta och snabba svar om min produkt. Produkten kom under perfekta förhållanden, leveransen var supersnabb. Topshop! Paolo

 16 Sep 2020
Översatt

N/C

 03 Sep 2020
Översatt

Bra produkt, det var vad jag letade efter, perfekt.

 24 Jul 2020
Översatt

Jag fick min beställning i perfekt skick och det fungerar bra, tack så mycket! Vi ses snart för framtida beställningar. Med vänliga hälsningar

 24 Jul 2020
Översatt

Hej, du skriver att jag har köpt adorini hårhygrometer liten. Jag todde att jag köpt den större som jag är nöjd med, men när jag såg den med den lilla perspexstativet tänkte jag att den var med. Två andra små detaljer, jag trodde också att den skulle vara kallibrerbar och tyvärr har magneten lossnat (enkelt att fixa), Hälsningar JRWilcock

 18 Apr 2020
Översatt

Fantastisk produkt, fungerar perfekt

 24 Mar 2020
Översatt

Mottagen och allt är perfekt.

 01 Mar 2020
Översatt

Liten, välgjord, mycket exakt. Riktigt nöjd

 22 Aug 2019
Översatt

Produkten ankom i perfekt tid. Hygrometern gör vad som förväntades och överträffar verkligen mina förväntningar beträffande utseende (liten men snygg) och precision. Jag använder den till min konsertgitarr och vill passa på att nämna detta för de som vill använda produkten för samma ändamål. Oslagbart värde för pengarna.

 23 May 2019
Översatt

Kom i bra form och som beskrivet, men inga instruktioner ingick och jag kan inte hitta några online.

 21 Mar 2019
Översatt

Leverans i tid, förpackad med omsorg, bra produkt. Kalibreringstest med saltmetoden visade skillnad i några grader (markerade 77%). Jag försökte inte åtgärda det genom att vrida skruven på baksidan, men jag tror att man lätt kan göra det.