HumiDif

HumiDif

HumiDif Group är specialiserat på humidorer och tillbehör som erbjuder elegant modern stil tillsammans med robust funktionalitet. HumiDif är favoritkällan för skräddarsydda produkterför många av toppnamnen i cigarrindustrin, och erbjuder även utmärkta alternativ för den enskilda konsumenten. Kvalitet i design och konstruktion i kombination med över 30 års erfarenhet innebär att HumiDif är är en av marknadens trotjänare.

En global marknadskraft
Även om HumiDif inte är det mest kända märket är de produkter de designar och skapar fbland de bästa på marknaden. HumiDif-gruppen gör allt. Från befuktningspåsar och humidorer till andra cigarrrelaterade varor. Gruppen skapar till och med överdådiga förpackningar för rom och andra spritdrycker. Fabriker i både Kina och Nicaragua ger HumiDif flexibiliteten som krävs för att de ska kunna erbjuda sina produkter på en verkligt global skala.

Med tonvikt på design, produktion, logistik och marknadsföring som tillgodoser kundernas behov, levererar HumiDif ett otroligt brett utbud av produkter som många cigarrälskare har blivit nära bekanta med.

HumiDif-gruppens kundlista är imponerande, inklusive många kända märken såsom:

 • Cohiba
 • Davidoff
 • Trinidad
 • Flor de Cana Rum
 • Festival del Habano
 • H. Upmann
 • Joya de Nicaragua
 • AJ Fernandez
 • Montecristo

  HumiDif har skapat en separat division för att dela sina sofistikerade mönster med vardagliga cigarrälskare. Resultatet är en samling eleganta, högkvalitativa produkter som hjälper till att skapa en trevligare cigarrupplevelse.

  HF Barcelona
  HF Barcelona, ​​en del av HumiDif Group, erbjuder cigarrälskare moderna mönster som är perfekta för cigarrentusiasten på språng. Var och en av dessa produkter har inspirerats av och designats i Barcelona, ​​och varje tillbehör förkroppsligar stadens unika blandning av tradition och modernitet.


  En smart humidor
  HF Barcelonas publikfriande serie bordshumidorer leds av den vackert utformade Smart Humidor-serien för 50 cigarrer i Corona-storlek. Varje humidor har en inredning av okumträ som ger utmärkt fuktabsorption. Träslaget är också perfekt för foder eftersom det inte har en stark lukt som påverkar cigarrernas doft.  Humidorerna har ett pålitligt luftfuktningssystem i ett ventilerat fack som gör att fuktighet kan cirkulera genom humidoren utan att luftfuktaren kommer i direkt kontakt med cigarrer. En elegant digital hygrometer ger karaktär till humidoren, som också har avdelare, kraftiga fyrkantiga gångjärn och ett lås med nyckel.  HF Barcelona Smart Humidor finns i en mängd designer som har iögonfallande kombinationer av blank lack av antingen trä eller högteknologisk kolfiber. Var och en har olika karaktärer och utseende som kommer att visa sig vara ett perfekt komplement till den sofistikerade cigarrälskarens hem eller kontor.

  Style Humidor
  För dig som vill ha lite större kapacitet är HF Barcelona Style Humidor ett utmärkt alternativ. Denna moderna klassiker har samma skickligt designade interiörer som andra HF Barcelona-humidorer. Okoume-interiören är det perfekta hemmet för cigarrer, medan ett dubbelt luftfuktningssystem bibehåller luftfuktigheten på en konstant nivå.

  Du kommer att kunna hålla koll på fuktighetsnivåerna tack vare en rund digital hygrometer med en lättläst skärm. Släta gångjärn bidrar med en hermetisk tätning och skyddande låssystem för att säkerställa att ett tätt stängt lock håller upp till 100 cigarrer i Corona-storlek säkert undanstoppade.
  De rundade kanterna på Style-humidoren framhävs av HF Barcelonas populära finish, som alla har en look som är både modern och lockande.

  DPs Humidor
  DP-samlingen hjälpte till att sätta HF Barcelona på humidorkartan och fortsätter att fängsla cigarrentusiaster överallt med luftfuktare som blandar form och funktion till perfektion. Storleken som rymmer cirka 150 Corona-cigarrer ger varje humidor i DPs kollektion en kombination av funktion, oklanderligt hantverk och ett tilltalande utseende.  Var och en av luftfuktarna i DP-serien har HF Barcelonas kännetecknande okoume-interiör, som erbjuder en hög fuktupptagning för bättre fuktkontroll. Medan de flesta andra HF Barcelona-luftfuktare erbjuder avdelare för att enkelt separera cigarrer, levererar DP-luftfuktare ännu större cigarrorganisationsförmåga med ett inkluderat avtagbart fack.

  Ett dubbelt luftfuktningssystem, bakgrundsbelyst digital hygrometer, precisionsgångjärn, hermetisk tätning och låssystem ger imponerande funktionalitet till DPs humidorer. Vinklade hörn och andra detaljer ger ett elegant utseende som vackert fångar staden Barcelonas anda och tilltalar dagens moderna cigarrrökare.

  Resehumidoren
  Folket på HumiDif och HF Barcelona känner till värdet av att resa lätt och göra det med stil. HF Barcelonas kollektion med resehumidorer ger dig flexibiliteten att ta med dig cigarrerna vart du än vill, med en mest distinkt kosmopolitisk känsla.  Med banbrytande design och material ger varje resehumidor det bästa skyddet för dina cigarrer så att du vet att de kommer att vara i toppskick under hela resan. Varje resehumidor har en inredning av okoume, samma trä som används för HF Barcelonas större humidorer, vilket skapar den bästa miljön för dina cigarrer.  HF Barcelona-resehumidorserien har också en mängd olika storlekar att välja mellan för att passa dina behov . Travel10 är det ultimata alternativet för en längre resa och erbjuder plats för upp till 10 cigarrer av Churchill-storlek. För de kortare resorna är Travel5 ett vinnande val med plats att transportera upp till 5 av dina favoritcigarrer. Var och en av dessa luftfuktare i resestorlek har ett utdragbart fack, luftfuktare och superstark magnetisk förslutning.


  Om du behöver en mer kompakt resehumidor eller bara vill ta med dig ett par cigarrer för en natt i staden, är HF Barcelona fickhumidor rätt för dig! Humidoren är smidig och lätt att bära, och har precis rätt storlek för upp till 3 cigarrer i Corona-storlek. En luftfuktare gömd inuti locket säkerställer att cigarrerna förvaras i rätt luftfuktighet oavsett vart du går.

  Tändare, snoppare och tillbehör
  Genom HF Barcelona-serien av högkvalitativa produkter erbjuder HumiDif ett brett utbud av tillbehör som ger stil och precision till cigarrupplevelsen. HF Barcelona har allt från pålitliga tändare till ultrakarpa dubbla snoppare med största precision.


  HF Barcelona erbjuder också vackert utformade askkoppar, cigarrfodral, fuktpåsar och till och med presentuppsättningar, som blandar en imponerande funktionalitet med en look och känsla som är idealisk för moderna cigarrentusiaster.

  In i framtiden med HumiDif
  Över 30 års expertis inom design av produkter för den moderna cigarrentusiasten har stärkt HumiDif som branschledare. Banbrytande design fortsätter att vara en grundsten i företaget eftersom det hjälper till att tänja på gränserna för framtida cigarrtillbehör. Om du vill ha stil, tillförlitlighet och funktion blandat med unik design, kolla in HumiDifs HR Barcelona humidorer och andra erbjudanden idag.

Alla priser är inklusive moms.. Fri frakt från 1 400 kr. För ett ordervärde under 1 400 kr tillkommer fraktkostnader . Strikeout-priserna är föreslagna detaljhandelspriser.