Porsche Design PD Tändare 3 Silver

Porsche Design PD Tändare 3 Silver


2,0 (1 Betyg)
1 510 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Porsche Design Studios är grundat av mannen bakom den spelförändrande Porsche 911, Ferdinand Alexander Porsche, och har varit i centrum för banbrytande design och skapande sedan 1970-talet. Bland de många olika röktillbehör som finns idag är Porsche Design PD Tändare 3 Silver en favorit bland cigarrälskare över hela världen.


Porsche Design-teamet börjar med de finaste högteknologiska materialen som finns tillgängliga för att tillverka tändaren. Högkvalitativa metaller, såsom aluminium, står för sextiofem procent av tändaren. Detta ger styrka och en solid, mer balanserad känsla i handen. Bränsletanken är tillverkad av mycket slitstark Trogamid®, ett starkt plastliknande material som tål butangas bättre än mer traditionella material.


Resultatet av detta fokus på kvalitetshantverk är en elegant tvillingkroppständare accentuerad av en tilltalande satinsilverfinish. Med en knäppning på skyddskåpan och ett knapptryck öppnas Porsche Designs patenterade cirkulära stråle med 30 små ventilöppningar för att ge den perfekta vindbeständiga lågan .


Porsche Design PD Tändare 3 Silver är det bästa valet när det gäller välbyggda tändare för användning under alla möjliga förhållanden. Både i utseende och funktionalitet är detta en riktig modern klassiker.

Lågtyp:
Jetflamma
Antal lågor:
1
Bensin:
Butan
Fönster för gasnivå:
Ja
Material:
Aluminium
Mått:
66 mm x 33 mm x 15 mm
Optimerad för piprökare:
Nej
Vikt:
75 g
Färg:
Silver
Märke:
Porsche Design
Extra:
Ingen
Artikel-ID:
MFH259s
EAN-kod:
4046901404321

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 2,0/5   (1 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 100% (1 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 11 Feb 2023